Jennifer Aniston en Courtney Cox dringen aan op een vriendenreünie

Inhoudsopgave:

Jennifer Aniston en Courtney Cox dringen aan op een vriendenreünie
Jennifer Aniston en Courtney Cox dringen aan op een vriendenreünie
Anonim

Iedereen hoopt op een Friends-reünie, maar krijgen we er ook echt een?

Nou, Jennifer Aniston verscheen gisteren op de Friends Central Perk-set en schokte fans door op te duiken achter de iconische oranje bank en "espresso!" te schreeuwen

De recente toestroom van Friends-gerelateerd nieuws en verhalen op sociale media begint ons ervan te overtuigen dat misschien, heel misschien, The One Where They Get Back Together, in de maak is.

Circumstantial Bewijs: Courtney Cox's Throwback Photo

Om te beginnen plaatste Courtney Cox zojuist een oude foto van de cast van Friends terwijl ze hun laatste ma altijd samen in de kleedkamer delen. Als je goed kijkt, lijkt het een beetje op het beroemde schilderij "Het Laatste Avondmaal".

Is Cox sentimenteel of bereidt ze zich gewoon voor om weer in Monica's brandschoon schoenen te stappen?

Direct bewijs: Jennifer Aniston schenkt koffie in Central Perk

Afbeelding
Afbeelding

Dan is er het uiterlijk van het koffiehuis. Een dringend bewijs dat aantoont dat Rachel terug is.

Tijdens het invullen als presentator van The Ellen DeGeneres Show, besloot Jennifer Aniston naar het Central Perk-koffiehuis in de Warner Bros Studio te gaan, waar de geliefde show de hele 10-jarige run filmde.

Nadat ze opdook achter de oranje bank waar fans poseerden voor een foto, fotobombardeerde Aniston hun foto, waarmee ze haar superfans verblufte.

Nog surrealistischer, Aniston channelde Rachel in haar serveersterdagen door de twee fans koffie in te schenken - of beter gezegd, luchtkoffie.

Toen een starstruck-fan vroeg: "Ben je echt hier, is dit echt?" Aniston antwoordde: "Ik woon hier."

Ze maakte natuurlijk een grapje, maar als er iets is waar we serieus over zijn, dan is het de grote kans dat we Rachel, Ross, Chandler, Monica en Phoebe weer op onze tv-schermen zien.

Aanbevolen: