Hunger Games Cast: huidige leeftijden, relatiestatussen, & nettowaarde

Inhoudsopgave:

Hunger Games Cast: huidige leeftijden, relatiestatussen, & nettowaarde
Hunger Games Cast: huidige leeftijden, relatiestatussen, & nettowaarde
Anonim

The Hunger Games-filmfranchise was een enorm succes van 2012 tot 2015. De films zijn gebaseerd op een reeks boeken van een auteur genaamd Suzanne Collins. Het verbazingwekkende verhaal volgt personages die vastzitten in een dystopisch universum waar arme mensen worden gedwongen om het tot de dood uit te vechten in een reality-tv-show waar rijke mensen achterover leunen en kijken voor hun plezier.

Het is een heel ziek en verdraaid concept, maar daarom waren de boeken en films zo succesvol … Het concept is zo gek dat het uiteindelijk aanlokkelijk wordt. De cast van The Hunger Games-franchise is een behoorlijk indrukwekkende groep.

10 Jennifer Lawrence: leeftijd 30, getrouwd met Cooke Maroney, nettowaarde $130 miljoen

Jennifer Lawrence kreeg de hoofdrol in The Hunger Games als Katniss Everdeen. Ze was een van de coolste, felste en sterkste jonge dames die het uitvechten in de filmfranchise en uiteindelijk kwam haar personage als beste uit de bus! Jennifer Lawrence dacht eerst dat Katniss Everdeen te aarzelend was, maar uiteindelijk heeft Katniss haar spel opgevoerd. Jennifer is in het echte leven 30 jaar oud, getrouwd met Cooke Maroney en heeft een vermogen van $ 130 miljoen.

9 Josh Hutcherson: Leeftijd 28, dating Claudia Traisac, netto waarde $20 miljoen

Josh Hutcherson speelde de rol van Peeta in de filmfranchise van The Hunger Games. Hij maakte deel uit van een liefdesdriehoek die hij uiteindelijk won! Hij kreeg het meisje tegen het einde van de saga. In het echte leven is Josh Hutcherson 28 jaar oud en heeft hij een relatie met een vrouw genaamd Claudia Traisac. Hij heeft een vermogen van $ 20 miljoen. Hij is een van die beroemdheden die hij zeker verdient om in de toekomst meer hoofdrollen te krijgen.

8 Liam Hemsworth: leeftijd 30, dating met Gabriella Brooks, nettowaarde $26 miljoen

Liam Hemsworth speelde de rol van Gale in The Hunger Games-saga. Hij is zo'n aantrekkelijke en getalenteerde acteur, maar zijn huwelijk (en scheiding) met Miley Cyrus leidt helaas tot veel aandacht voor zijn carrière.

Zijn lijst met films is zeer indrukwekkend, zelfs buiten The Hunger Games. In het echte leven is hij 30 jaar oud, heeft hij een relatie met een model genaamd Gabriella Brooks, en heeft hij een nettowaarde van $ 26 miljoen.

7 Elizabeth Banks: 46 jaar, getrouwd met Max Handelman, nettowaarde $ 50 miljoen

Elizabeth Banks is een geweldige actrice die al tientallen jaren bestaat! Ze heeft veel sitcom gedaan in shows zoals 30 rock en modern family buiten de filmfranchise van hunger games. Ze is 46 jaar oud, sinds 2003 getrouwd met Max Handelman en leeft een comfortabel leven met een vermogen van $ 50 miljoen.

6 Woody Harrelson: leeftijd 59, getrouwd met Laura Louie, nettowaarde $70 miljoen

Woody Harrelson is serieus een van de beste acteurs ooit! Hij kan zowel grappige als serieuze rollen spelen, afhankelijk van wat hij kiest om te doen. Hij is 59 jaar oud en getrouwd met een vrouw genaamd Laura Louis. Hij heeft een vermogen van $ 70 miljoen. Hij heeft veel prijzen gewonnen, waaronder een Emmy-prijs en hij is zelfs genomineerd voor drie Academy Awards gedurende zijn acteercarrière.

5 Julianne Moore: 60 jaar, getrouwd met Bart Freundlich, nettowaarde $50 miljoen

Julianne Moore is de roodharige schoonheid waar de Hollywood-industrie zoveel respect voor heeft. Ze wordt door zoveel mensen bewonderd, of ze nu uit de industrie komen of niet! De reden waarom? Ze is zo getalenteerd. Ze maakt elke film beter.

Ze is dit jaar 60 jaar, getrouwd met Burton Freundlich en leeft met een vermogen van $50 miljoen.

4 Willow Shields: leeftijd 20, single, nettowaarde $2 miljoen

Willow Shields is de jongste actrice op deze hele lijst! In de filmfranchise van The Hunger Games speelt ze de rol van het kleine zusje dat bijna in de strijd om de hongerspelen werd gestuurd. Haar oudere zus, gespeeld door Jennifer Lawrence, biedt als eerbetoon aan om in plaats daarvan te gaan. In het echte leven is Willow Shields pas 20 jaar oud en helemaal vrijgezel! Ze heeft een nettowaarde van $ 2 miljoen.

3 Amandla Stenberg: 22 jaar, vrijgezel, nettowaarde $2 miljoen

Deze mooie jonge actrice is de op één na jongste start op deze hele lijst. Ze is dit jaar 22 jaar en helemaal single. Ze heeft een nettowaarde van $ 2 miljoen, net als Willow Shields. In de franchise speelt ze de rol van een klein meisje dat vast komt te zitten in het midden van een gevaarlijke strijd… Een klein meisje dat niets te zoeken heeft in zo'n gevaarlijke strijd! Ze is sindsdien zeker volwassen geworden.

2 Sam Claflin: leeftijd 34, date met Laura Haddock, nettowaarde $8 miljoen

Sam Claflin is een knappe acteur die dit jaar 34 jaar oud is. Hij gaat uit met een vrouw genaamd Laura Haddock en hij heeft een vermogen van $ 1 miljoen. In de franchise speelt hij het karakter van iemand die bereid is te doen wat hij moet doen om te overleven. Naast de filmfranchise van The Hunger Games kreeg hij ook een rol in Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides.

1 Natalie Dormer: leeftijd 38, date met David Oakes, nettowaarde $ 6 miljoen

Natalie Dormer is een 38-jarige actrice die ook speelde in Game of Thrones samen met de filmfranchise The Hunger Games. Ze gaat uit met een man genaamd David Oakes en heeft tegenwoordig een vermogen van $ 6 miljoen. Ze is een zeer indrukwekkende actrice en het zal spannend zijn om meer van haar te zien.

Aanbevolen: