Deze beroemde actrices hadden Buffy 'The Vampire Slayer' kunnen spelen

Inhoudsopgave:

Deze beroemde actrices hadden Buffy 'The Vampire Slayer' kunnen spelen
Deze beroemde actrices hadden Buffy 'The Vampire Slayer' kunnen spelen
Anonim

Vanaf de pilot-aflevering van Buffy The Vampire Slayer konden kijkers zien dat deze show leuk, campy, eng was en een unieke toevoeging aan de reeks tienershows die er al was.

Natuurlijk is de impact die de show had op de popcultuur helemaal niet gek, en hoewel de acteercarrière van ster Sarah Michelle Gellar sindsdien bergafwaarts is gegaan, is ze geliefd vanwege het portretteren van dit geweldige tienermeisje. Het is absoluut het enige deel dat mensen met haar associëren, hoewel ze in sommige tv-shows is geweest en ook enkele filmrollen op haar cv heeft staan.

Welke andere actrices hadden de hoofdpersoon in deze populaire show kunnen spelen? Laten we eens kijken.

Katie Holmes

katie holmes
katie holmes

Iedereen kent en houdt van Katie Holmes uit haar tijd als Joey Potter in Dawson's Creek. Holmes trouwde en scheidde van Tom Cruise nadat de show was afgelopen, en ze heeft ook veel filmrollen gehad.

Katie Holmes had ook Buffy Summers kunnen spelen. Volgens Mental Floss kreeg ze de kans om de rol op zich te nemen, en ze zei nee.

Dit zou zijn geweest voordat Holmes als Joey werd gecast, dus dit zou alles in de wereld van tienershows hebben veranderd, aangezien zowel Buffy als Dawson's Creek er anders uit zouden hebben gezien.

Volgens Cheat Sheet zei Holmes nee omdat ze wilde afstuderen van de middelbare school.

Julie Benz en Charisma Carpenter

Julie Benz deed auditie om Buffy te spelen, volgens Buffy.fandom.com.

Benz speelde de rol van Darla in Buffy The Vampire Slayer en Angel, dus ze belandde wel in die show plus de spin-off. Het is zo interessant hoe acteurs een rol in gedachten hebben en in een andere worden gegoten.

In een interview met The AV Club vertelde Benz dat ze in deze tijd zoveel heeft geleerd. Ze zei: "Darla was waar ik opgroeide. Voor mij was Darla alsof ik naar de toneelschool ging. Ik heb zoveel geleerd van Joss Whedon en David Greenw alt. Ze moedigden ons aan om creatieve keuzes te maken met onze personages."

Buffy-fans zien Charisma Carpenter als de actrice die Cordelia Chase speelde, het gemene en populaire meisje op school dat in het begin misschien niet de welkomstmat voor Buffy had uitgerold, maar die toch niet zo gemeen was.

cast van buffy the vampire slayer
cast van buffy the vampire slayer

Het blijkt dat Carpenter auditie heeft gedaan om Buffy Summers te spelen. Volgens Cheat Sheet deed Sarah Michelle Gellar ook auditie voor de rol van Cordelia, wat zo interessant is.

Een geweldige rol

In 2019 werd Sarah Michelle Gellar geïnterviewd door W Magazine en vertelde ze dat ze niet zeker wist of haar kinderen oud genoeg waren om de show te zien die haar beroemd maakte. Ze legde uit: "Mijn kinderen zijn nog een beetje jong. Ik denk dat je wat ouder moet zijn om Buffy echt te begrijpen. Natuurlijk zou ze absoluut dol zijn op de vechtscènes en de relaties en de kostuums. Maar wat het betekent, ze zou er nog niet klaar voor zijn, dus ik wacht liever tot de tijd rijp is. En alleen als ze dat wil!"

In een interview met Parade deelde Gellar een schattig verhaal over het tonen van haar zoon een YouTube-video van Buffy die haar krachtige ding doet tegen de vampiers. Hij vond het geweldig om het te zien en het leidde tot een gesprek over hoe meisjes en jongens zowel sterk als geweldig kunnen zijn.

In 2020 deelde Sarah Michelle Gellar met haar fans dat haar familie samen van de serie genoot. Volgens Buzzfeed zei ze dat toen het tijd was om op zoek te gaan naar geweldig binge-watching-materiaal terwijl ze thuis waren vanwege de COVID-19-pandemie, haar kinderen vroegen of ze Buffy mochten proberen. Ze zei dat ze niet zeker wist of haar kinderen het leuk zouden vinden, maar ze raakten er echt in geïnvesteerd. Zoals de actrice tegen Us Weekly zei: Ik denk dat ik gewoon een toegevoegde bonus ben, maar ik denk dat ze de show hoe dan ook geweldig zouden hebben gevonden. … Ik denk dat mijn familie er trots op is en ze zijn opgewonden en het is zo'n leuk bingewatchen.”

Het is interessant om te horen wat andere actrices Buffy Summers hadden kunnen spelen in Buffy The Vampire Slayer. Het klinkt alsof alles goed is verlopen, want Katie Holmes is geliefd als Joey Potter, Julie Benz heeft een geweldige carrière gehad en Charisma Carpenter was onberispelijk als Cordelia Chase.

Aanbevolen: