Wat doet Jenna Dewan tegenwoordig?

Inhoudsopgave:

Wat doet Jenna Dewan tegenwoordig?
Wat doet Jenna Dewan tegenwoordig?
Anonim

Jenna Dewan (voorheen Jenna Dewan Tatum) had lange tijd een behoorlijk openbaar leven. Ze danste zich een weg naar de harten van de kijkers met haar talent en acteervermogen en liet fans achter in een onbreekbare machtspaarwaanzin toen ze trouwde met collega-danseres en Step Up co-ster Channing Tatum.

Tot groot ongenoegen van fans, na bijna een decennium samen, een dochter en een bijna perfecte matchkoppeling, gingen Jenna en Channing in 2018 uit elkaar. Dit leek het einde van de liefde in Hollywood, maar niet voor de actrice die ging verder met haar nieuwe man Steve Kazee (met wie ze verloofd is) en een nieuw gezin. Dus wat heeft Jenna Dewan tot nu toe gedaan en hoe blijft ze in de publieke scene? Laten we een kijkje nemen om alles te weten te komen over haar gloednieuwe leven.

9 Jenna Dewan's scheiding van Channing Tatum

Jenna en Channing begonnen te daten in 2006, nadat ze datzelfde jaar als liefdesbelangen en danspartners speelden in hun film Step Up. Met de chemie op het scherm kwam dit nieuws niet als een verrassing. Toen kwam de kers op de taart toen ze in juli 2009 trouwden en op 2 juni 2013 hun dochtertje Everly Tatum verwelkomden. Nog lang en gelukkig nam echter een pauze toen het paar in april 2018 hun scheiding aankondigde, waarbij Jenna de scheiding aanvroeg. maanden na. Net als Jenna is ook Channing Tatum verder gegaan en heeft ze nu een relatie met Batman-actrice Zoe Kravitz.

8 Hoe Jenna Dewan nieuwe verloofde Steve Kazee ontmoette

Wat als een verrassing kwam, was toen vijf maanden na de aankondiging van de scheiding in oktober 2018 werd bevestigd dat Jenna collega-acteur en zanger Steve Kazee zag. Het stel verloofde zich in februari 2020. Interessant is dat de Step Up-actrice haar verloofde jaren geleden ontmoette tijdens een muzikale show "Once", waar ze de korte ontmoeting een flits noemde waarbij de twee het bijna onmiddellijk klikten.

7 Jenna Dewan verwelkomde zoon en brengt quality time door met haar familie

Jenna had nog geen 18 maanden verkering met haar verloofde en verwelkomde een zoon in maart 2020. De actrice maakte de aankondiging op haar sociale media en postte regelmatig de spannende reis van de groei van haar baby. Ze is ook bezwijmd over haar verloofde, met haar pagina vol lofprijzingen en lieve woorden voor hem. Op haar sociale media geniet de actrice van haar nieuwe leven, en ze is helemaal opnieuw moeder, en plaatst nu ook foto's van haar 9-jarige dochter waar ze zelden foto's van plaatste.

6 Jenna Dewan covert tijdschriftcovers

Behalve dat ze het op de dansvloer gooit en verschillende acteerrollen op zich neemt, serveert de actrice ook looks op tijdschriftomslagen. Jenna werd in juni opgetrommeld als coverster voor My Domaine, waar ze haar mooie en gezinsvriendelijke huis liet zien. De actrice stond in april ook op de cover van Vulkan Magazine in "The Intervention Issue", evenals in het voorjaarsnummer 2022 van NewBeauty Magazine in maart.

5 Jenna Dewan heeft een schoenencollectie met DSW

De actrice kondigde haar schoenencollectie met DSW in april aan in een post die ze vastlegde en zei: "Ik ben zo opgewonden om mijn nieuwe collectie aan te kondigen - Jenna Dewan × DSW!! Shop het allemaal, van hakken tot sandalen tot sneakers online op @dsw! Een schoen voor elke gelegenheid." Ze rockt en promoot ze regelmatig op haar Instagram. De 21-collectie bevat betaalbare, comfortabele en glamoureuze varianten.

4 Jenna Dewan hernam haar rol als Lucy Lane in Superman & Lois

Jenna speelde Lucy Lane, de jongere zus van Lois Lane in CW's Supergirl. Daarna mocht ze haar rol opnieuw spelen in CW's Superman & Lois seizoen 2, waar ze een terugkerend personage zou zijn, en de actrice kon er niet enthousiaster over zijn. Ze deelde in juni een bericht over het ontmoeten en werken met haar nieuwe zus Elizabeth Tulloch (die Lois Lane speelt). Dit is de eerste keer dat ze zussen op het scherm spelen.

3 Jenna promoot de adoptie van dieren en werd daarvoor erkend

Jenna is al heel lang een dierenrechtenactivist, en liet het zelfs een keer allemaal zien in een advertentie voor PETA. Het activisme van de actrice is nog steeds sterk en dringt meer dan ooit aan op adoptie van dieren. Ze werd onlangs in juni geëerd door Wagmor Pets Dog Rescue op het allereerste Pet Gala voor haar inbreng bij het promoten van de adoptie van dieren en het geven van een nieuw thuis.

2 Jenna Dewan was jurylid bij Come Dance With Me

De actrice leeft het na, helemaal volgeboekt en druk. Ze kondigde op haar sociale media aan dat ze in februari deel zou uitmaken van Come Dance With Me als jurylid op CBS, samen met Tricia Miranda en Dexter Mayfield. De show ging in première in april en eindigde in juni. De actrice ging naar haar pagina om te zeggen hoe trots ze was om in de show te zijn. ". Dit is een van de geneugten van mijn leven en carrière om hier deel van uit te maken! Ik ben zo trots op elk team, het harde werk, de liefde en de passie die ze allemaal elke week met ons hebben gedeeld. Ik hou van jullie allemaal!!!"

1 Jenna Dewan staat naast verloofde op ABC's The Rookie

De actrice vermaakt zich uitstekend met het spelen van Bailey Nune en werkt samen met haar echte verloofde Steve Kazee in ABC's The Rookie, die haar gewelddadige en psychotische echtgenoot speelt. Toen ze besprak met hem te werken, zei ze: "Dat is Steve! Dat is mijn verloofde in het echte leven, en ze vroegen hem om te komen spelen en mijn echte echtgenoot te spelen, die eigenlijk een narcistische, gewelddadige psychopaat is. En het was interessant, het was leuk, we hadden nog nooit eerder samengewerkt en natuurlijk super intens. Het was zo'n coole ervaring omdat je dat mag doen, thuiskomt, en je denkt: 'Ach, ik moet de hele dag tegen je schreeuwen.' Ik heb dat uit mijn systeem'. En nu zijn we hier. Maar het was geweldig."

Aanbevolen: