Emily In Paris: 5 Beste Personages (& 5 Absoluut Slechtste)

Inhoudsopgave:

Emily In Paris: 5 Beste Personages (& 5 Absoluut Slechtste)
Emily In Paris: 5 Beste Personages (& 5 Absoluut Slechtste)
Anonim

Een show als Emily in Parijs zal ongetwijfeld gevuld zijn met een verscheidenheid aan personages. De show gaat over een meisje dat naar Parijs verhuist nadat ze een baanaanbieding heeft geaccepteerd en moet navigeren door de nieuwe manier van leven. Ze heeft te maken met mensen die haar niet erg mogen, ook al doet ze haar uiterste best om geaccepteerd te worden.

Ze probeert met nieuwe mensen te daten nadat haar langeafstandsrelatie met haar oorspronkelijke vriend ten einde loopt, maar veel van de liefdesscenario's waarin ze verwikkeld raakt, zijn verwarrend en lastig. Ze is een lief karakter, maar de karakters om haar heen zijn niet altijd de beste.

10 Beste: Emily

Emily Cooper is het hoofdpersonage in de show. Ze is een superlieve jonge vrouw omdat ze altijd haar best doet. Ze zet haar beste beentje voor en zet zichzelf altijd buiten, ook als het ongemakkelijk is. Ze doet haar best om te slagen in liefde, vriendschap en in haar carrière.

Ze wordt gespeeld door niemand minder dan de lieftallige en getalenteerde Lily Collins die in het verleden samen met Zac Efron en Taylor Lautner heeft gewerkt. Emily maakt fouten zoals iedereen, maar ze heeft een goed hart met pure bedoelingen en dat maakt haar de beste in de show.

9 Slechtste: Gabriel

Gabriel, een personage dat vaak wordt vergeleken met Armie Hammer, zou niet zo erg zijn als hij niet zo'n egoïstische man was, bereid om achter de rug van zijn vriendin met andere vrouwen te flirten. Toen Emily zijn gebouw betrok, flirtte hij genadeloos met haar en nodigde hij haar zelfs uit om bij hem te komen douchen. Toen ze hem eindelijk benaderde met het lef hem een kus op de mond te geven, kwam ze er meteen achter dat hij een vriendin heeft! En niet zomaar een vriendin… Camille! Camille, een van de aardigste meisjes ter wereld. Hoe kon hij zo slonzig zijn tegen zo'n geweldige vriendin?

8 Beste: Camille

Camille verdiende beter dan wat ze van Gabriel kreeg. Laten we eerlijk zijn. Ze had zijn rug op alle mogelijke manieren en wilde hem helpen met zijn carrière en alles! In plaats van zich gelukkig en gezegend te voelen met iemand zoals zij in zijn leven, wilde hij haar bedriegen, liegen en uiteindelijk dumpen. Camille was een goede vriendin van Emily en probeerde Emily zelfs in contact te brengen met een zakelijke connectie. Ze was ook super aardig tegen Mindy toen ze haar ontmoette. Hoe kun je ooit een hekel hebben aan iemand als Camille?

7 Slechtste: Sylvie

Sylvie is de baas uit de hel. Het enige wat ze deed was Emily voor alles bekritiseren, Emily's leven moeilijker maken en koelbloedig handelen. Het hebben van een baas zoals zij kan alleen maar schadelijk zijn voor iemands zelfrespect omdat ze zo onbezonnen en hard is.

Ze is een onbeleefde, korte en ongeduldige vrouw met weinig tot geen tolerantie voor dingen die haar zouden kunnen irriteren. Vooral Emiel! Emily probeerde altijd aan Sylvie's goede kant te staan, maar faalde nog steeds.

6 Beste: Mindy

Mindy was de eerste echte persoon die contact opnam en een vriend van Emily werd. Ze kruisten elkaar per ongeluk, maar kwamen er uiteindelijk vrij snel uit. Mindy's advies aan Emily was altijd volkomen terecht, omdat haar openhartige eerlijkheid altijd zo attent was. Ze was geweldig voor Emily om elkaar te ontmoeten, omdat ze dezelfde sfeer deelden, goed met elkaar overweg konden en er meestal altijd voor elkaar waren.

5 Slechtste: Antoine

Antoine is een schaamteloze bedrieger, waardoor hij automatisch een beetje een engerd lijkt. Hij bedriegt zijn vrouw schaamteloos met Sylvie en probeert dan ook extra flirterig te worden met Emily aan de kant.

Om het nog erger te maken, lijkt zijn vrouw een van de meest liefhebbende vrouwen te zijn die hij had kunnen vinden. Toch voelde hij nog steeds de behoefte om uit te zoeken welke andere vrouwen.

4 Beste: Luc

Luc is een geweldige collega van Emily die vanaf het allereerste begin aardig tegen haar was. Ondanks hun culturele verschillen nam hij toch de tijd om haar uit te leggen hoe de mensen in Parijs zijn en waarom ze haar manier van denken een beetje moet herzien. Hij deed dat op een heel vriendelijke en begripvolle manier.

3 Slechtste: Doug

Doug is serieus de slechtste. In plaats van naar Parijs te komen om Emily te bezoeken en in plaats van te proberen het langeafstandsgebeuren te laten werken, gooide hij meteen de handdoek in de ring en gaf haar op. Ze ging haar carrièredoelen nastreven en hij zei: "Wat dan ook!" Hij dumpte haar tijdens een telefoongesprek, maar in plaats van hem zo gemakkelijk van de haak te werpen, was zij degene die echt zei dat het voorbij was voor de twee.

2 Beste: Julien

Julien was niet zo aardig tegen Emily toen ze voor het eerst op kantoor aankwam, maar uiteindelijk veranderde hij zijn deuntje. Hij werd aardiger en gemakkelijker in de omgang nadat hij merkte dat Emily in staat was om te pronken met haar gevoel voor humor. Hij vertelde haar wat vuile geheimen op kantoor om haar ook op de hoogte te houden, wat erg cool van hem was om te doen.

1 Slechtste: Brooklyn

Brooklyn was een Amerikaanse beroemdheid die voor een beperkte tijd naar Parijs ging en Emily eindeloos veel problemen bezorgde. Ze werd vermist terwijl ze een zeer waardevol sieraad droeg en Emily dacht dat ze daarvoor ontslagen zou worden. Gelukkig kon Emily het opstandige en roekeloze Brooklyn opsporen met Sylvie's hulp.

Aanbevolen: