De 10 slechtste personages op kantoor, gerangschikt

Inhoudsopgave:

De 10 slechtste personages op kantoor, gerangschikt
De 10 slechtste personages op kantoor, gerangschikt
Anonim

The Office is een toonbeeld van succesvolle verhalen vertellen door middel van cringe-komedie. Hoewel huiveringwekkende humor nogal moeilijk te beheersen is, is het een enorme prestatie om in negen seizoenen van The Office levend en relatief te blijven.

Het succes van de sitcom werd mogelijk gemaakt door personages die alleen maar slechter en slechter werden, of met andere woorden onhandig komisch. Als een show mensen aan het lachen maakt om cringefests zoals 'The Dundies', weet dan dat er even huiveringwekkende personages in het spel zijn.

10 Jim Halpert

Jim Halperts vreemde gedrag met zijn vriendinnen werd overschaduwd door zijn aardige jongensimago. Zijn gebrek aan vertrouwen in Katy en later, Karen, zegt dat hij ofwel diep in de war was en/of een rebound met hen had. Hij nodigde Katy uit voor de drankcruise, alleen om haar daar koeltjes te dumpen.

Wat Karen betreft, ze was een ander geweldig meisje dat naar Scranton verhuisde om een relatie met Jim na te streven. Ze bleef in een hotel wonen, alleen maar omdat Jim haar geen huis wilde laten huren twee straten van hem vandaan, omdat hij zei dat het een beetje veel was. De tweede keer dat Jim Karen dumpte, haastte hij zich om Pam mee uit te vragen en toonde geen enkel berouw.

9 Dwight Schrute

Dwight Schrute heeft een aantal vreselijke dingen gedaan die hem tot een van de slechtste personages in The Office maken. Maar het ergste van alles is dat hij een revolver aan het werk brengt en per ongeluk een kogel door de vloer schiet, waardoor hij Andy en het leven van alle anderen in gevaar brengt.

Consistent zijn collega, Jim's carrière saboteren, Angela's kat laten inslapen zonder haar toestemming, Prince Paper bespioneren en hen onethisch failliet laten gaan, bijna Stanley Hudson doden tijdens een onaangekondigde brandveiligheidsoefening zijn enkele voorbeelden die bewijs dat Dwight geen moreel kompas had.

8 Andy Bernard

Andy Bernard was bijna vergeven voor al dat gepraat en gekibbel van Cornell op het moment dat zijn collega's beseften dat die gewoonten voortkwamen uit onzekerheid en zijn hele leven de tweede viool spelen voor zijn broer, W alter Jr..

Maar dat veranderde vrij snel toen Andy Erin en zijn verantwoordelijkheden op het werk in de steek liet om op een zeilbootcruise naar het Caribisch gebied te gaan. Het meest trieste was het kijken naar zijn vriendin, Erin die haar wens uitte om Andy naar de cameraploeg te vergezellen. Het feit dat Andy Erin nooit vroeg of ze wilde komen, bewees dat hij voortdurend de emoties van mensen over het hoofd zag.

7 Angela Martin

Angela Martin, de kattenvrouw op kantoor, stond erom bekend zo vaak als ze kon een houding van morele superioriteit aan te nemen. Ze oordeelde graag over haar collega's vanwege hun levensstijlkeuzes, terwijl ze in feite niet anders was dan zij.

Angela's beruchte gedrag omvatte vals spelen, liegen, Dwight duwen om achter Michaels rug om te gaan en Oscar uitlachen vanwege zijn seksuele geaardheid. Angela maakte zich ook schuldig aan het minachten van vrouwen, vooral Pam Beesly, en in het algemeen aan onbeleefd zijn tegen mensen.

6 Roy Anderson

Wat kan er gezegd worden over Roy Anderson, een man die werd geïnspireerd door een vreemdeling genaamd Captain Jack om een datum te prikken voor zijn bruiloft? Dat hij egoïstisch was en onwetend van zijn partner, Pam's behoeften. Roy had zijn voeten op hun huwelijk gesleept totdat Pam zich terecht realiseerde dat hij haar tijd en genegenheid niet waard was.

Behalve dat hij Pam als vanzelfsprekend beschouwde, had Roy duidelijk woedeproblemen, wat vaak resulteerde in gewelddadige uitbarstingen. In een vlaag van woede viel hij Jim aan op het werk, en in een andere vernielde hij de bar bij Poor Richard's.

5 Cathy Simms

Tot op de dag van vandaag krijgt actrice Lindsey Broad haat voor het spelen van Pam's tijdelijke vervanger, Cathy Simms op The Office. Tijdens Cathy's korte aanwezigheid op de show, veroorzaakte ze ongemak bij Pam (die haar trouwens aan het trainen was) door overvriendelijk te zijn met haar man, Jim.

Cathy wilde tussen een getrouwd stel komen en een gezin van vier uit elkaar halen. Voordat ze naar de zakenreis vertrok, sprak Cathy, op de plaat, met een vriend over het gebruik van drie weken in Tallahassee om Jim te verleiden.

4 Jan Levinson

De gruwelen die de romantische partner van Jan Levinson zijn, zijn goed gedocumenteerd in de 'Dinner Party'. Met veerkracht en moed kon Michael Scott zijn romance met Jan volhouden omdat ze geen gezonde grenzen had.

Jan veroorzaakte allerlei relatieproblemen bij Michael. Ze misbruikte hun dynamiek (emotioneel, fysiek en financieel), liet hem slapen op een kleine kist aan het voeteneinde van hun bed en bezorgde hem verdriet met agressief gedrag.

3 Ryan Howard

Ryan Howard begon als een redelijk redelijke man met ambitie. De tweede Ryan kreeg een zakelijke baan aangeboden in New York, en hij dumpte Kelly gelukkig. Zijn narcisme gaf aan dat hij op weg was naar een neerwaartse spiraal. Daarna omvatte de tijdlijn van Ryans moeilijke leven drugsgebruik, grote bedrijfsfraude en ontslagen worden.

Zelfs na een opknapbeurt bij Dunder Mifflin, Scranton, heeft Ryan Kelly of zijn collega's nooit goed behandeld. Hij had problemen met rechten en een onrealistisch gevoel van superioriteit. Als er een kwaadaardige slak was bij Dunder Mifflin Scranton, dan was het Ryan Howard.

2 Todd Packer

Todd Packer was een luidruchtige man, niet in staat om iets aardigs of fatsoenlijks te zeggen. Door vernederende grappen en gelach moedigde Todd allerlei soorten pesterijen op de werkplek aan.

Door zijn slechte manieren te demonstreren, stuurde Todd niet alleen schadelijke berichten, maar beïnvloedde hij ook het hoofd en het gedrag van Michael Scott.

1 Michael Scott

Tijdens het werken onder Michael Scott ervoeren zijn ondergeschikten grofheid op de werkplek, waarbij ze vaak hun gezondheid en veiligheid in gevaar brachten. Michael liet Oscar eruit en kuste hem met geweld terwijl het hele kantoor vol ongeloof toekeek.

Het is volkomen verbijsterend hoe Michael vermist werd voor meerdere overtredingen op de werkplek, zoals het aanrijden van Meredith met zijn auto of het uitlachen van Phyllis toen ze werd geflitst.

Aanbevolen: