De cast van Charmed, toen versus nu (in foto's)

Inhoudsopgave:

De cast van Charmed, toen versus nu (in foto's)
De cast van Charmed, toen versus nu (in foto's)
Anonim

In oktober 1998 ging het bovennatuurlijke fantasiedrama rond de machtigste zusterheksen Charmed in première en het was meteen duidelijk dat de show een groot succes zou worden.

In mei 2006 - na acht seizoenen - werd de show afgerond en de lijst van vandaag laat zien hoe de cast eruitziet in 2020 en wat ze hebben gedaan sinds de finale van de show. Hoewel er veel shows zijn die lijken op Charmed, is het drama uit de late jaren 90/begin 2000 waar fans maar geen genoeg van kunnen krijgen!

Blijf scrollen om meer te weten te komen over Shannen Doherty, Holly Marie Combs, Alyssa Milano en Rose McGowan a.k.a Prue, Piper, Phoebe en Paige Matthews!

11 Laten we beginnen met Alyssa Milano die Phoebe Halliwell speelde

10

De aftrap is Alyssa Milano die Phoebe Halliwell speelde op Charmed. De actrice - die beroemd werd als Samantha Micelli in de sitcom Who's the Boss? - speelde in een paar andere shows na Charmed, met name in de mysterieuze soap Mistresses, de comedyshow Wet Hot American Summer: 10 Years Later en de Netflix-show Insatiable. Rechtsboven is een foto die de actrice en sociale activist onlangs op haar Instagram heeft gedeeld, waarop ze een aflevering van haar podcast ‎Alyssa Milano: Sorry Not Sorry. opneemt.

9 Holly Marie Combs geportretteerd Piper Halliwell

De volgende op de lijst is Holly Marie Combs die Piper Halliwell speelde op Charmed. De actrice die beroemd werd als Kimberly Brock in de dramashow Picket Fences, speelde na Charmed nog een andere beroemde televisieshow - deze keer hebben we het over het tienerdrama Pretty Little Liars. Een leuk feit dat sommige Charmed-fans misschien niet weten, is dat Holly Marie Combs en haar co-ster Shannen Doherty daadwerkelijk speelden in hun eigen roadtrip reality-tv-show Off the Map met Shannen & Holly die in 2015 in première ging.

8 Shannen Doherty geportretteerd Prue Halliwell

Shannen Doherty, die Prue Halliwell speelde op Charmed, werd in de jaren 90 beroemd als Brenda Walsh in het tienerdrama Beverly Hills, 90210. Na het verlaten van de show in 2001 aan het einde van het derde seizoen, speelde de actrice in haar eigen realityshow Breaking Up with Shannen Doherty en in 2008 voegde ze zich bij de cast van de Beverly Hills, 90210 spin-off 90210.

In 2015 werd de actrice gediagnosticeerd met borstkanker waarvoor ze een operatie en chemotherapie onderging, helaas, in februari van dit jaar, kondigde de Charmed-ster aan dat haar kanker was teruggekeerd en dat ze nu fase vier is.

7 Rose McGowan geportretteerd Paige Matthews

Laten we verder gaan met Rose McGowan die zich in 2001 bij de cast van Charmed als Paige Matthews voegde als vervanger van Shannen Doherty. Rose werd beroemd in de jaren 90 met rollen in blockbusters als The Doom Generation, Scream, Going All the Way, Devil in the Flesh en Jawbreaker. Na Charmed speelde de actrice in films als Grindhouse en Fifty Dead Men Walking, evenals in de actiethrillershow Chosen. Samen met haar Charmed-collega Alyssa Milano is Rose een van de meest vocale celebs van de Me Too-beweging geworden.

6 Brian Krause speelde Leo Wyatt

De volgende op de lijst is Brian Krause die Leo Wyatt speelde in het bovennatuurlijke drama. Waar Brian in 1992 beroemd werd als Charles Brady in de horrorfilm Sleepwalkers, ging het na Charmed met de acteurscarrière zeker bergafwaarts. Zijn fans weten al dat het Brian is gelukt om gastoptredens te hebben in shows als Mad Men, The Closer en Castle, maar het lijkt erop dat de Charmed-ster zelden wordt gecast als hoofdrolspeler in een show of film.

5 Julian McMahon geportretteerd Cole Turner

Julian McMahon die Cole Turner speelde op Charmed had zeker wat meer geluk. De acteur - die bekend werd als Ben Lucini in de Australische soap Home and Away en als rechercheur John Grant in het Amerikaanse misdaaddrama Profiler - speelde na Charmed in nogal wat beroemde projecten. Julian werd gecast als de hoofdrolspeler in het medische drama Nip/Tuck en hij greep rollen in films zoals de Fantastic Four-franchise, Premonition, Red en Bait.

4 Kaley Cuoco geportretteerd Billie Jenkins

Laten we verder gaan met Kaley Cuoco die zich in het laatste seizoen bij die cast van Charmed als Billie Jenkins voegde. Voorafgaand aan Charmed stond de actrice bekend om haar vertolking van Bridget Hennessy in de sitcom 8 Simple Rules en na Charmed kreeg de actrice nog meer bekendheid door Penny te spelen in de sitcom The Big Bang Theory.

Naast die rol staat Kaley ook bekend om zijn hoofdrol in films als To Be Fat like Me, Cougar Club, Killer Movie, The Penthouse en The Wedding Ringer.

3 Dorian Gregory geportretteerd Darryl Morris

Dorian Gregory, die politieagent Darryl Morris speelde op Charmed, werd in de jaren 90 beroemd met gastrollen in shows als Baywatch, Beverly Hills, 90210 en Sister, Sister. Darryl's eerste grote rol was het spelen van Diamont Teague in het politie- en sciencefictiondrama Baywatch Nights, waarna hij zich bij de cast van Charmed voegde. Recentelijk heeft Darryl het muziekdrama American Soul geproduceerd en door de jaren heen heeft hij geprobeerd het bewustzijn te vergroten over diabetes, een stofwisselingsziekte waaraan hij zelf lijdt.

2 Drew Fuller geportretteerd Chris Halliwell

De volgende op de lijst is Drew Fuller die Chris Halliwell speelde op Charmed. Op zestienjarige leeftijd betrad Drew de modellenwereld en al snel werkte hij samen met bedrijven zoals Prada, Tommy Hilfiger, Toyota en Pepsi. Na te hebben gewerkt aan Charmed - waar hij in seizoen vijf bij kwam - kreeg de acteur rollen in de dramafilm The Ultimate Gift en in de dramashow Army Wives.

1 En tot slot, Finola Hughes portretteerde Patty Halliwell

De lijst wordt afgerond door Finola Hughes die Patty Halliwell speelde op Charmed. De actrice werd beroemd als Anna Devane in de soapseries General Hospital en All My Children en in 1983 speelde ze in het vervolg op Saturday Night Fever Staying Alive. Na Charmed had de actrice gastrollen in shows als CSI: NY, Make It or Break It en Melissa & Joey en in 2012 maakte ze een permanente terugkeer naar General Hospital.

Aanbevolen: