De cast van de O.C. Toen en nu (in foto's)

Inhoudsopgave:

De cast van de O.C. Toen en nu (in foto's)
De cast van de O.C. Toen en nu (in foto's)
Anonim

Het lijdt geen twijfel dat het tienerdrama The O. C. behoort tot de groep klassieke tienershows zoals Gossip Girl en The Hills en hoewel de show maar vier seizoenen duurde, lijdt het geen twijfel dat hij nog steeds relevant is.

De lijst van vandaag werpt een blik op de castleden die van 2003 tot 2007 in de show schitterden om erachter te komen wat ze hebben uitgespookt.

Blijf scrollen om erachter te komen wie zojuist hun tweede kind heeft verwelkomd, wie dit jaar uit elkaar is gegaan en wie gewoon niet kan stoppen met het opnemen van TikToks.

10 Mischa Barton speelde Marissa Cooper

Mischa Barton Marissa Cooper
Mischa Barton Marissa Cooper

De lijst wordt afgetrapt door Micha Barton die Marissa Cooper speelde - een tiener die tijdens de show vaak met drugs en alcohol worstelde. Mischa is een actrice die de show verliet voor de finale, omdat haar personage aan het einde van seizoen drie omkwam bij een auto-ongeluk. Terwijl Mischa nogal wat dingen heeft uitgespookt na het verlaten van The O. C. - met name trad ze toe tot de cast van The Hills: New Beginnings in 2019 en had ze zelfs een confrontatie met de beruchte celebrityblogger Perez Hilton. Rechtsboven is de ster te zien in een van de scènes uit de reboot van The Hills.

9 Rachel Bilson speelde Summer Roberts

Rachel Bilson Summer Roberts
Rachel Bilson Summer Roberts

De volgende op de lijst is Rachel Bilson die Summer Roberts speelde - de mooie en populaire tiener die de beste vriendin van Marissa Cooper is. Nadat de O. C.ingepakt, ging Rachel acteren in een paar films en in de comedy-dramashow Hart of Dixie. Meest recentelijk was Rachel in het oog van het publiek vanwege haar breuk met collega-acteur Bill Hader met wie ze al acht maanden aan het daten was. Rechtsboven is de ster te zien poseren in een recente make-upvrije foto op haar Instagram.

8 Adam Brody speelde Seth Cohen

Adam Brody Seth Cohen
Adam Brody Seth Cohen

Laten we verder gaan met Adam Brody die Seth Cohen speelde - de ongemakkelijke tiener die een grote stripfan is en vaak verwijzingen naar popcultuur in de mond neemt. Nadat de show was afgelopen, acteerde Adam in tal van films en televisieshows, en dit jaar bracht de acteur twee films uit - The Kid Detective en Promising Young Woman.

Adam, die getrouwd is met Gossip Girl-ster Leighton Meester, verwelkomde dit jaar ook zijn tweede kind. Rechtsboven is de acteur vandaag te zien - en het v alt op dat hij iets langer haar wiegt.

7 Ben McKenzie speelde Ryan Atwood

Ben McKenzie Ryan Atwood
Ben McKenzie Ryan Atwood

Deze lijst zou niet compleet zijn zonder Ben McKenzie die Ryan Atwood speelde - de getroebleerde tiener uit Chino die werd opgenomen door zijn openbare verdediger Sandy Cohen en beste vrienden werd met zijn zoon Seth. Nadat de O. C. Ben speelde de hoofdrol in de tv-show Gotham - en meest recent maakte hij zijn Broadway-debuut in Bess Wohl's toneelstuk Grand Horizons. Rechtsboven is de acteur te zien tijdens een van zijn recente Instagram-video's.

6 Peter Gallagher speelde Sandy Cohen

Peter Gallagher Sandy Cohen
Peter Gallagher Sandy Cohen

De volgende op de lijst is Peter Gallagher die Sandy Cohen speelde - de openbare verdediger die Ryan Atwood opnam in de pilot-aflevering van de show. Nadat de O. C., waren Peters meest prominente rollen in het comedy-drama Californication en de Netflix-show Grace and Frankie. Meest recent speelde Peter in de romcom Palm Springs uit 2020 en hij is een hoofdcastlid van de musicalshow Zoey's Extraordinary Playlist. Rechtsboven is de acteur onlangs met zijn gezin in de natuur te zien fietsen.

5 Kelly Rowan speelde Kirsten Cohen

Kelly Rowan Kirsten Cohen
Kelly Rowan Kirsten Cohen

Laten we verder gaan met Kelly Rowan die Kirsten Cohen speelde in de show - Sandy Cohen's vrouw en Seth's moeder wiens alcoholproblemen tijdens de show duidelijk worden. Nadat het tienerdrama was afgerond, ging Kelly acteren in een paar films en had ze een hoofdrol in de misdaadshow Perception. Rechtsboven is de actrice recentelijk te zien geweest

4 Melinda Clarke speelde Julie Cooper

Melinda Clarke Julie Cooper
Melinda Clarke Julie Cooper

Nog een belangrijke actrice uit The O. C. is Melinda Clarke die Julie Cooper speelde - Marissa's moeder die zeker een van de grootste karaktertransformaties in de show had.

Na de O. C. ingepakt, speelde Melinda in nogal wat films en ze maakte ook deel uit van de actiethrillershow Nikita en de heropleving van de soapserie Dallas. Rechtsboven is de actrice te zien die deelneemt aan een van de TikTok-video's van haar dochter.

3 Tate Donovan speelde Jimmy Cooper

Tate Donovan Jimmy Cooper
Tate Donovan Jimmy Cooper

De volgende op de lijst is Tate Donovan die Jimmy Cooper speelde - Marissa's vader die in de problemen kwam wegens verduistering die zeker zijn persoonlijke leven beïnvloedde. Nadat de show was afgelopen, ging Tate verder met acteren in films zoals Good Night en Good Luck and Argo. Meest recent maakte de acteur deel uit van de biopic Worth uit 2020 en hij speelt ook een rol in de aankomende dramafilm die is gebaseerd op het leven van zangeres Aretha Franklin genaamd Respect. Abobe aan de rechterkant is te zien dat de ster veilig blijft tijdens de coronaviruspandemie.

2 Chris Carmack speelde Luke Ward

Chris Carmack Luke Ward
Chris Carmack Luke Ward

Chris Carmack die Luke Ward speelde - Marissa's eerste vriendje in de show - kwam ook op de lijst. Nadat de show was afgelopen, ging Chris verder met de hoofdrol in het countrymuziekdrama Nashville en het medische drama Grey's Anatomy. Naast acteren houdt Chris ook van muziek die - zoals te zien is op de foto rechts - zijn volgers op Instagram vaak te zien krijgen!

1 Olivia Wilde speelde Alex Kelly

Olivia Wilde Alex Kelly
Olivia Wilde Alex Kelly

Om de lijst af te ronden is Olivia Wilde die Alex Kelly speelde in de show - de stoute meid die met zowel Seth als Marissa uitging. Olivia - die een gastrol was in de show in 13 afleveringen - werd een bekende naam in Hollywood met rollen in blockbusters zoals Conversations with Other Women, Alpha Dog, Tron: Legacy, Cowboys & Aliens, The Incredible Burt Wondersteen en nog veel meer. Hoewel het meer dan 15 jaar geleden is dat Olivia in The O. C. het is veilig om te zeggen dat het lijkt alsof de actrice geen dag ouder is geworden!

Aanbevolen: