Wat Tom Holland en de cast hebben gezegd over het werken aan Marvel's Spider-Man-films

Inhoudsopgave:

Wat Tom Holland en de cast hebben gezegd over het werken aan Marvel's Spider-Man-films
Wat Tom Holland en de cast hebben gezegd over het werken aan Marvel's Spider-Man-films
Anonim

Als er een Marvel Cinematic Universe-personage is dat altijd populairder is geweest dan Iron Man of Captain America, dan is het hoogstwaarschijnlijk Spider-Man. Als je erover nadenkt, maakt deze jongen met zwemvliezen al jaren deel uit van de heldenfantasieën van mensen. Het personage is tenslotte al lang een favoriet in stripboeken. Tegelijkertijd kwam de eerste 'Spider-Man'-film al in 2002 uit, en sindsdien zijn er verschillende andere uitgekomen. Geen wonder dat er een heel Spider-Man-filmuniversum bestaat.

In de afgelopen jaren heeft Marvel een manier gevonden om Spider-Man in zijn MCU te brengen. Sindsdien heeft het ook de films "Spider-Man: Homecoming" en "Spider-Man: Far From Home" uitgebracht, met acteur Tom Holland die het titulaire personage speelt. Als het gaat om het maken van deze films, is dit wat Holland en de rest van de cast hebben gezegd:

15 Zendaya mocht niet weten dat ze auditie deed voor 'Spider-Man', maar haar agenten kwamen erachter

"Ik wist dat ik auditie deed voor 'girl in movie'", onthulde Zendaya aan Jimmy Fallon in 'The Tonight Show'. Ondertussen vertelde ze aan Variety: "Alles was supergeheim. Ik mocht niet weten dat het 'Spider-Man' was. Maar ik heb goede agenten. Ik kwam erachter, en ik dacht: 'Ja, daar wil ik deel van uitmaken.'"

14 Ter voorbereiding op 'Homecoming' ging Tom Holland drie dagen naar een middelbare school in de Bronx

“Dit is een echte Queens middelbare school, weet je? Ik ging drie dagen naar de middelbare school hier in de Bronx als onderzoeksoefening, en het was zo divers en zo leuk, zo geweldig”, onthulde Holland tijdens een interview met Uproxx. "En Jon heeft dat echt, echt genageld." In de films is het personage van Holland een middelbare scholier, samen met zijn goede vrienden.

13 Terwijl ze auditie deed voor haar rol, zei Laura Harrier dat haar werd verteld dat haar personage Beth heette

“Tijdens de eerste audities heette mijn personage Beth en uiteindelijk kwam ik erachter dat het Liz was”, legde Harrier uit terwijl hij met BlackFilm sprak. "Dus ik las veel over haar in de strips, maar het punt is dat mijn personage anders is dan die in de strips en ik besloot mijn kijk erop te nemen."

12 Terwijl hij scènes deed met Michael Keaton voor 'Homecoming', zei Tom Holland dat zijn co-ster hem wat nuttige adviezen gaf

“Ik heb hem zoveel vragen gesteld. Een van de beste adviezen die ik heb gekregen, in de vorm van een compliment, was dat ik op de set was en echt onvermurwbaar was over het aarden van de krachten van Spider-Man , vertelde Holland aan Uproxx:

“Weet je, soms zie je hem de vrachtwagen optillen en dan iemand slaan in dezelfde scène. Klopt niet, want hij zou gewoon door je gezicht slaan. Hij is zo sterk. Dus ik probeerde altijd zijn krachten te aarden in de realiteit. En Michael zei tegen me: 'Dat is precies wat ik deed met Batman.'”

11 Voor Tom Holland was de moeilijkste scène om te filmen in 'Homecoming' de puinscène

Toen hem werd gevraagd naar deze scène, vertelde Holland Uproxx dat het "het moeilijkste was om in deze hele film te filmen, die scène was." Hij legde uit: "Omdat het een missie was om daar binnen te komen, de eigenlijke set. Om eruit te komen was nog enger. We hebben er drie of vier verschillende keren op geschoten.” Hij voegde eraan toe: "Kerel, het was zo brutaal om die scène te fotograferen. Maar dat gezegd hebbende, het is zo geweldig.”

10 Tijdens de opnames van 'Homecoming' genoot Jon Favreau ervan om op 'Andere mensensets' te zijn

“Het is leuk om terug te komen als acteur. Vooral als de filmmakers voor je zorgen, en voor de personages en het verhaal. Als je in goede handen bent, is het geweldig om binnen te komen en in de wereld van iemand anders te spelen , vertelde Favreau aan Cinema Blend.“Zo ben ik begonnen, als acteur. Ik vind het erg leuk om op de sets van anderen te staan, vooral als ik toffe dingen te doen heb.”

9 Marisa Tomei zei dat haar personage enkele scènes had in het originele 'Homecoming'-script dat werd geknipt

"Er waren ook dingen in het origineel, waarvoor ik me had aangemeld, die er niet waren toen we het opnamen", deelde Marisa Tomei met HuffPost. "Er was iets aan de hand in de buurt, en er was een klein meisje in nood, en ik redde haar, en Peter zag me haar redden, dus je zag een beetje dat hij een deel van zijn ethiek van haar kreeg."

8 Voor haar personage in 'Homecoming', zei Laura Harrier dat ze 'slechts enkele invloeden uit de strips hebben gehaald'

"We hebben zeker wat invloeden uit de strips gehaald, maar dit was helemaal geen directe interpretatie van het personage", vertelde Harrier aan Chicago Tribune. “Het was een beetje makkelijker dat ze niet veel of helemaal niet in film is geportretteerd, omdat ik haar kon creëren en haar de mijne kon maken in plaats van te proberen te kijken naar iets dat al eerder is gedaan.”

7 Tom Holland zei dat het opnemen van 'Far From Home' in Londen 'een leuke verrassing' was

“Het feit dat we de opnames in Londen mochten maken, was een leuke verrassing”, vertelde Holland aan Coup de Main. “De eerste was ‘Spider-Man: Homecoming’ en ik heb hem duizenden kilometers ver geschoten en deze heet ‘Spider-Man: Far From Home’ en ik ben veertig minuten van mijn huis. Ik blijf eigenlijk niet bij mij thuis; het is nog wel even rijden om in te stellen.”

6 Tom Holland onthulde dat veel van de actiescènes voor 'Far From Home' in Mo-Cap waren gedaan

“Nou, wat we van de eerste film hebben geleerd, is dat veel meer van de actie nu in mo-cap kan worden gedaan”, vertelde Holland aan Uproxx. “Dus we hebben niet eens geprobeerd om veel van de actie praktisch op de set vast te leggen, we deden het allemaal in mo-cap. Dus het betekende gewoon dat de mo-cap-sessies erg lang en vermoeiend en erg zwaar waren. Dus tegen het einde van elke sessie hadden mijn stuntdubbel en ikzelf moeite om rond te lopen.”

5 Zendaya heeft onthuld dat spoilers in het script worden verduisterd

“Op het Spider-Man-script zouden we kanten krijgen. Je moet je regels natuurlijk voor de volgende dag op het werk leren en we zouden de regels krijgen, 'onthulde Zendaya tijdens het verschijnen op 'Jimmy Kimmel Live'. Alles waar spoilers in stonden, werd verduisterd, dus het grootste deel van het script werd verduisterd. Het is nogal moeilijk om je regels te leren als je ze niet kunt zien.'

4 Jacob Batalon zei dat hij veel moet improviseren in de 'Far From Home'-scène waar zijn personage niet beseft dat MJ er al achter is wie Spider-Man is

Terwijl hij het had over zijn favoriete scènes uit de film, vertelde Batalon aan Insider: "Ik heb het gevoel dat alles wat ik deed met Betty [Angourie Rice], en de enige scène waarin Ned Peter en MJ betrapt en hij nog steeds probeert verdoezelen omdat hij niet besefte dat MJ er al achter was [dat Peter Spider-Man is]. Vooral die dag was het filmen zo leuk. Ik moest veel improviseren en ik maakte opmerkingen en ze lachten zo veel dat ze een heleboel takes verpesten die echt geweldig zouden zijn geweest."

3 Angourie Rice zei dat ze een beetje moesten 'spelen' tijdens het opnemen van de nieuwssegmentscènes voor 'Far From Home'

"Het zou vaak een kleine bemanning zijn omdat het een tweede eenheid was", vertelde Rice aan The Hollywood Reporter. “Dus we hebben zeker wat tijd om te spelen, maar echt, het zijn de schrijvers; ze hebben zoveel alts voor ons. En dan zou Jon [Watts], de regisseur, misschien gewoon zeggen: 'Oh, probeer dit misschien eens te zeggen.' Het was opgezet in het hotel waar we logeerden."

2 Voor zijn vertolking van Mysterio zei Jake Gyllenhaal dat ze van plan waren om Quentin al vroeg wat 'cracks' te geven

“Dat constant kalibreren, nemen om te nemen, was waar Jon en ik zo van genoten”, vertelde Jake Gyllenhaal aan The Hollywood Reporter. "Eigenlijk denk ik dat er momenten waren die waarschijnlijk te echt waren, waar je een beetje naar toe ging, "Wacht even…" Dus als je teruggaat en de film opnieuw bekijkt, denk ik dat je enkele van die scheuren kunt zien, maar niet genoeg naar waar je heen gaat, 'Wat is deze man aan het doen?'”

1 Cobie Smulders hoorde een week voordat de film uitkwam over de post-Credits-onthulling in 'Far From Home'

“Ik weet niet of het noodzakelijkerwijs om elf uur was; Ik weet niet wanneer ze eraan hebben gedacht. Het was een verrassing voor mij", vertelde Smulders aan The Hollywood Reporter. "Ik kwam Kevin Feige tegen op een feestje en hij zei: 'Ik moet je iets vertellen over wat er aan de hand is.' Ik was opgewonden, maar ook in de war. Ik vroeg: 'Nou, waar is ze? Wat is ze van plan?' Je kunt je eigen fantasie gebruiken om dat uit te zoeken.”

Aanbevolen: