Vampire Diaries Cast: huidige leeftijden, relatiestatussen, & nettowaarde

Inhoudsopgave:

Vampire Diaries Cast: huidige leeftijden, relatiestatussen, & nettowaarde
Vampire Diaries Cast: huidige leeftijden, relatiestatussen, & nettowaarde
Anonim

De cast van The Vampire Diaries leeft hun leven sinds de show eindigde in 2017. De show zelf zou niet eens bestaan zonder de gelijknamige boekenreeks geschreven door L. J. Smith. Het is zo geweldig als creatieve auteurs utopische/dystopische universums kunnen creëren waar het publiek in kan verdwalen.

Toen The Vampire Diaries voor het eerst in première ging, waren fans erg blij met de producenten die ervoor kozen om in de cast te zitten, waaronder Nina Dobrev in de hoofdrol als Elena Gilbert. Ze had veel vergelijkingen met Kristen Stewart, die tegelijkertijd ook de hoofdrol speelde als Bella Swan in de Twilight-filmsaga, en ze hield zich helemaal staande.

10 Ian Somerhalder: 42 jaar, getrouwd met Nikki Reed, nettowaarde $ 8 miljoen

Ian Somerhalder speelde de rol van Damon Salvatore gedurende acht seizoenen van The Vampire Diaries. Hij heeft geweldig werk geleverd door het personage van de slechterik te spelen en veel kijkers waren dol op hem, simpelweg vanwege hoe aantrekkelijk hij is! Ian Somerhalder is getrouwd met Nikki Reed (de Twilight-actrice) en heeft een nettowaarde van $ 8 miljoen. Dit jaar is hij 42. Hij heeft het op een na hoogste vermogen op deze lijst.

9 Nina Dobrev: leeftijd 31, date met Shaun White, netto waarde $11 miljoen

Nina Dobrev heeft het hoogste vermogen op deze hele lijst! Ze is helemaal aan het winnen en absoluut bloeiend. Ze heeft een nettowaarde van $ 11 miljoen zoals het er nu uitziet. Ze is 31 jaar oud en heeft een relatie met een man genaamd Shaun White. Ze ging vroeger met Ian Somerhalder uit, maar het lukte niet met zijn tweeën en uiteindelijk ging ze eerder uit de show dan de rest van de cast.

8 Paul Wesley: 38 jaar, getrouwd met Ines De Ramon, nettowaarde $6 miljoen

Paul Wesley is de acteur die de rol van Stefan Salvatore speelde in The Vampire Diaries. Net als Ian Somerhalder was hij er voor de lange termijn en bleef hij alle acht seizoenen. Paul Wesley is 38 jaar oud, getrouwd met een vrouw genaamd Ines de Ramon, en heeft een vermogen van $ 6 miljoen. Stefan Salvatore was de vampier die altijd goede bedoelingen had en Paul Wesley speelde hem goed.

7 Candice King: 33 jaar, getrouwd met Joe King, nettowaarde $4 miljoen

In The Vampire Diaries speelde Candice King het personage Caroline Forbes. Caroline Forbes was super lief en iemand waar het publiek vanaf de allereerste aflevering helemaal naar uitkeek. In het echte leven is Candice King 33 jaar oud, getrouwd met haar man Joe King en leeft ze met een vermogen van $ 4 miljoen.

6 Kat Graham: 31 jaar, vrijgezel, nettowaarde $3 miljoen

Kat Graham heeft de afgelopen jaren nogal wat originele Netflix-filmrollen gekregen, maar daarvoor speelde ze de rol van Bonnie Bennett in The Vampire Diaries, beginnend in 2009! Kat Graham is 31 jaar oud, volledig single en leeft met een nettowaarde van $ 3 miljoen. Ze had van 2008 tot 2014 een relatie met een man genaamd Cottrell Guidry.

5 Matthew Davis: 42 jaar, getrouwd met Kiley Casciano, nettowaarde $2 miljoen

Matthew Davis speelde de rol van een songtekst S altzman op The Vampire Diaries. Sommige van de andere plaatsen waar je hem misschien van buiten TVD herkent, zijn Legally Blonde en Blue Crush. Hij is 42 jaar oud en getrouwd met zijn vrouw Kylie Casciano. Hij heeft een nettowaarde van $ 2 miljoen zoals het er nu uitziet.

4 Zach Roerig: leeftijd 35, date met Nathalie Kelley, nettowaarde $4 miljoen

Zach Roerig is 35 jaar oud, heeft een relatie met Nathalie Kelley en heeft een vermogen van $ 4 miljoen. Op The Vampire Diaries speelde hij de rol van Matt Donovan. The Vampire Diaries is vanaf nu zeker een van zijn grootste regels ooit, maar hij speelde ook in de spin-off, Legacies in 2018.

Legacies liep drie seizoenen en is zelfs bestempeld als interessanter en intrigerender dan de originele serie waarop is gebaseerd! Dat spreekt boekdelen.

3 Steven R. McQueen: 32 jaar, vrijgezel, nettowaarde $3 miljoen

Steven R. McQueen speelde de rol van Jeremy Gilbert, het kleine broertje van Elena Gilbert in The Vampire Diaries. De broer-zus band die de twee karakters hadden was super belangrijk in de show.

In het echte leven is Steven R. McQueen 32 jaar oud en helemaal vrijgezel. Hij is zo aantrekkelijk dat hij hoogstwaarschijnlijk niet lang vrijgezel zal zijn! Hij heeft een nettowaarde van $ 3 miljoen.

2 Michael Trevino: 35 jaar, vrijgezel, nettowaarde $ 4 miljoen

Michael Trevino is dit jaar 35 jaar oud, volledig single en heeft een vermogen van $ 4 miljoen. In The Vampire Diaries speelde hij de rol van Tyler Lockwood. De eerste keer dat veel fans hem herkenden was in 2006 toen hij speelde in de originele Disney Channel-film Cow Belles met Aly & AJ Michalka. Disney Channel lijkt een heel slimme plek te zijn voor jonge acteurs en actrices om hun start te maken.

1 Joseph Morgan: leeftijd 39, getrouwd met Perzië blank, nettowaarde $3 miljoen

Joseph Morgan speelde de rol van Klaus Michaelson in The Vampire Diaries en hij kon ook zijn rol in de spin-off, de originelen, hernemen. In het echte leven is Joseph Morgan 39 jaar oud en getrouwd met zijn vrouw Persia White. Ze zijn getrouwd sinds 2014! Hij heeft een nettowaarde van $ 3 miljoen.

Aanbevolen: