Hannah Montana Cast: huidige leeftijden, relatiestatussen, & nettowaarde

Inhoudsopgave:

Hannah Montana Cast: huidige leeftijden, relatiestatussen, & nettowaarde
Hannah Montana Cast: huidige leeftijden, relatiestatussen, & nettowaarde
Anonim

Het is zo gemakkelijk om van de cast van Hannah Montana van Disney Channel te houden, omdat ze een van de beste muzikale tv-series aller tijden tot leven hebben gebracht. Hannah Montana zal de geschiedenis ingaan omdat ze geweldig is, gevuld met zoveel geweldige pakkende nummers met adorabel herkenbare teksten.

Miley Cyrus liep voorop in de hoofdrol van Hannah Montana en is sindsdien verder gegaan met haar carrière als muzikant. Ze doet grote dingen en maakt enorme golven. De rest van de Hannah Montana-cast heeft andere verhalen te vertellen.

10 Miley Cyrus -Leeftijd 28, single, netto waarde $160 miljoen

Miley Cyrus is dit jaar 28 jaar oud en momenteel vrijgezel. Ze was getrouwd met Liam Hemsworth, een man met wie ze tien jaar lang een romantische relatie had! Ze ontmoetten elkaar op de set van The Last Song, een film van Nicholas Sparks. Helaas zijn ze gescheiden en begon ze met andere mensen te daten, waaronder Kaitlynn Carter en Cody Simpson. Ze heeft een nettowaarde van $ 160 miljoen zoals het er nu uitziet.

9 Billy Ray Cyrus - Leeftijd 59, getrouwd met Tish Cyrus, nettowaarde $20 miljoen

Billy Ray Cyrus is een jaar verwijderd van 60! Hij ziet er nog steeds erg jong en energiek uit, dus zijn leeftijd maakt helemaal geen verschil op basis van de levensstijl die hij leeft. Hij is getrouwd met de moeder van Miley Cyrus, Tish Cyrus. Ze zijn al heel lang samen en delen andere kinderen samen behalve Miley. Tegenwoordig heeft Billy Ray Cyrus een nettowaarde van $ 20 miljoen, wat behoorlijk schokkend is omdat de meeste fans zouden aannemen dat hij veel meer waard is dan dat.

8 Emily Osment - Leeftijd 28, dating Raffi Mesrobian, nettowaarde $3 miljoen

Net als Miley Cyrus wordt Emily Osment dit jaar ook 28 jaar. Ze speelde de rol van Hannah Montana's beste vriendin in de show, iemand die het diepe duistere geheim heel lang kan bewaren!

In het echte leven gaat Emily Osment uit met een man genaamd Raffi Mesrobian, en heeft ze een nettowaarde van $ 3 miljoen. Het zou geweldig zijn om Emily Osment en tv-shows en films te blijven zien, omdat ze een superschattige actrice is.

7 Mitchel Musso - Leeftijd 29, Dating Haley Rome, nettowaarde $3 miljoen

Mitchel Musso is slechts een jaar ouder dan Miley Cyrus en Emily Osment op 29-jarige leeftijd. Hij speelde de rol van Hannah Montana's andere super betrouwbare beste vrienden. Ze vertrouwde hem het geheim toe dat ze echt een popster was en hij kon er zijn mond over houden in de show. In het echte leven gaat Mitchel Musso uit met Haley Rome en hij heeft een nettowaarde van $ 3 miljoen, net als Emily Osment.

6 Jason Earles - Leeftijd 43, getrouwd met Katie Drysen, nettowaarde $ 8 miljoen

Jason Earles speelde het personage van de oudere broer van Miley Cyrus in Hannah Montana. Hij was perfect voor de rol omdat hij zo'n geanimeerde acteur is met de juiste komische ondertoon. In het echte leven is hij 43 jaar oud en getrouwd met een vrouw genaamd Katie Drysen. Hij heeft een nettowaarde van $ 8 miljoen, wat erg indrukwekkend is! Zijn Disney Channel-dagen hebben hem goed gedaan.

5 Moisés Arias - Leeftijd 26, Single, Netto waarde $600 Thousand

Moises Arias is dit jaar 26 jaar en helemaal single. Hij is op de markt voor elke jonge vrouw die mogelijk geïnteresseerd is. Hij had een langdurige karakterboog op Hannah Montana, maar hij was niet opgenomen in elke afzonderlijke aflevering van de show. Het personage dat hij speelde, had nog steeds een grote impact op de show, en daarom is hij op zijn lijst beland. Hij heeft een netto waarde van $600.000.

4 Cody Linley - Leeftijd 31, Single, Netto waarde $13 miljoen

Cody Linley speelde een van Hannah Montana's liefdesbelangen in de show en hij was eerlijk gezegd een van de meer opwindende personages om te volgen. Het zien van de romantiek tussen zijn karakter en Miley's karakter was echt schattig en interessant. In het echte leven is Cody Linley zo single als ze komen en heeft een nettowaarde van $ 13 miljoen. Hij zal hoogstwaarschijnlijk niet lang vrijgezel zijn, want hij ziet er erg goed uit.

3 Noah Cyrus - Leeftijd 20, Dating Smokepurpp, Nettowaarde $3 miljoen

Noah Cyrus is het zusje van Miley Cyrus en de jongste dochter van Billy Ray Cyrus. In het echte leven is ze 20 jaar oud en krijgt ze de naam Smokepurpp als rapper. Ze heeft een nettowaarde van $ 3 miljoen! Ze doet het duidelijk al goed voor zichzelf.

Toen ze jonger was, begon ze aan een paar afleveringen van Hannah Montana en het personage dat ze speelde had niet eens een naam. Tegenwoordig is Noah Cyrus een getalenteerde zanger en songwriter.

2 Brooke Shields - Leeftijd 55, getrouwd met Chris Henchy, nettowaarde $40 miljoen

Brooke Shields speelde de rol van Miley's moeder in Hannah Montana, wat een heel grote rol is om te spelen! Ze verscheen in een handvol afleveringen terwijl de show nog steeds wordt uitgezonden. In het echte leven is Brooke Shields 55 jaar oud en getrouwd met een man genaamd Chris Henchy. Ze heeft ook een behoorlijk hoog vermogen van $ 40 miljoen. Ze is ongelooflijk en staat bekend om haar schoonheid.

1 Dolly Parton - Leeftijd 74, getrouwd met Carl Thomas Dean, netto waarde $500 miljoen

Dolly Parton is de echte meter van Miley Cyrus en dus was ze natuurlijk opgenomen in afleveringen van Hannah Montana. Ze heeft het grootste vermogen op deze hele lijst met $ 500 miljoen. Dat is een waanzinnige hoeveelheid geld voor een vrouw om te hebben, maar het is absoluut hoeveel ze waard is vanaf 2020. Ze is dit jaar 74 jaar en getrouwd met een man genaamd Carl Thomas Dean.

Aanbevolen: