Schitt's Creek Cast: huidige leeftijden, relatiestatussen, & nettowaarde

Inhoudsopgave:

Schitt's Creek Cast: huidige leeftijden, relatiestatussen, & nettowaarde
Schitt's Creek Cast: huidige leeftijden, relatiestatussen, & nettowaarde
Anonim

Wanneer een show als Schitt's Creek wordt uitgezonden, creëert het alleen een aangename omgeving vol gelach. Schitt's Creek is absoluut hilarisch en het is de sitcom waar de wereld op heeft gewacht met zoveel interessante feiten van achter de schermen! De eerste aflevering ging in première in 2015 en heeft tot nu toe zes seizoenen geduurd.

Het heeft zoveel prijzen gewonnen, waaronder de Primetime Emmy Award voor Outstanding Comedy Series, MTV Movie Award voor Beste Komische Prestaties en de Canadian Screen Award voor Beste Prestaties door een Acteur in een Aanbevolen Bijrol of Gastrol in een Komische serie. De show is gevuld met een geweldige cast van acteurs die alles weten over komische timing. Ze wisten hoe ze elke afzonderlijke aflevering perfect moesten laten verlopen - waarschijnlijk waarom fans de show al zo veel missen.

10 Eugene Levy: leeftijd 73, getrouwd met Deborah Divine, nettowaarde $ 18 miljoen

Eugene Levy is de acteur die de patriarch van de familie speelt op Schitt's Creek. Hij is absoluut hilarisch en acteert al tientallen jaren. Hij is momenteel 73 jaar oud en getrouwd met een vrouw genaamd Deborah Divine. Ze heeft een hele toffe achternaam als je het ons vraagt! Eugene Levy heeft momenteel een nettowaarde van $ 18 miljoen.

9 Catherine O'Hara: 66 jaar, getrouwd met Bo Welch, nettowaarde $10 miljoen

Catherine O'Hara is de ongelooflijk getalenteerde en superkomische actrice die de matriarch van de familie speelt op Schitt's Creek. Ze staat ook bekend als schrijfster en zangeres, naast actrice en komiek. Bovendien heeft ze in haar tijd heel wat prijzen gewonnen! Ze is 66 jaar oud en getrouwd met een man in Bo Welch. Ze heeft een nettowaarde van $ 10 miljoen.

8 Dan Levy: leeftijd 37, single, netto waarde $14 miljoen

Dan Levy speelt de zoon van het gezin in Schitt's Creek en is in het echt de echte zoon van Eugene Levy! Het is heel gaaf dat het vader-zoon-duo samen aan de show heeft mogen werken. Dan Levy is dit jaar 37 jaar en voor zover het publiek kan zien, is hij single. Als hij met iemand aan het daten is, houdt hij het volledig geheim omdat niemand het weet. Vandaag heeft hij een nettowaarde van $ 14 miljoen.

7 Annie Murphy: 33 jaar, getrouwd met Menno Versteeg, nettowaarde $3 miljoen

Annie Murphy speelt de dochter van de familie op Schitt's Creek en hoewel het personage dat ze speelt behoorlijk verwend is, is ze ook nog steeds lief. Er is iets aan haar dat super schattig en lief is en dat komt waarschijnlijk door het feit dat ze behoorlijk duizelig is!

In het echte leven is Annie Murphy 33 jaar oud en getrouwd met een man genaamd Menno Versteeg. Ze heeft een nettowaarde van $ 3 miljoen.

6 Sarah Levy: leeftijd 34, dating Graham Outerbridge, nettowaarde $ 500 duizend

Sarah Levy is de dochter van Eugene Levy en de zus van Daniel Levy. Het is zo geweldig dat zoveel leden van dezelfde familie als een eenheid aan deze show hebben kunnen werken. Het was waarschijnlijk een ongelooflijke hechtingservaring voor de mooie familie Levy. Sarah is 34 jaar oud en heeft tegenwoordig een relatie met een man genaamd Graham Outerbridge. Ze heeft een nettowaarde van een half miljoen dollar.

5 Emily Hampshire: leeftijd 39, single, nettowaarde $2,5 miljoen

Emily Hampshire is dit jaar 39 jaar oud, volledig vrijgezel na de scheiding van haar ex-man, en leeft met een vermogen van $2,5 miljoen. In de show speelt ze het karakter van Stevie Budd.

Stevie staat bekend als een beetje stil en een beetje cynisch, maar ook erg vriendelijk en vertederend. Vanaf het begin sluit het karakter van Stevie het goed aan bij het karakter van David Rose en de twee worden goede vrienden.

4 Noah Reid: 33 jaar, getrouwd met Clare Stone, nettowaarde $2 miljoen

Noah Reid speelt het personage van Patrick in de show, een man die verliefd wordt op David Rose. De twee gaan zelfs samen zaken doen en hun relatie wordt er een die de meeste mensen zouden willen navolgen! Ze houden echt van elkaar en hebben elkaars rug. Noah Reid is 33 jaar oud, getrouwd met een vrouw genaamd Clare Stone en leeft comfortabel met een vermogen van $ 2 miljoen. Hij was close met de rest van zijn castmates op de set van de show.

3 Chris Elliott: leeftijd 60, getrouwd met Paula Niedert Elliott, nettowaarde $10 miljoen

Chris Elliott speelt de rol van Roland Schitt in Schitt's Creek, een van de meest irritante maar ook innemende personages die ooit hebben bestaan. Chris Elliott belichaamt de rol echt op een feilloos hilarische manier. Chris is dit jaar 60 jaar en getrouwd met een vrouw genaamd Paula Niedert Elliot. Hij heeft een vermogen van 10 miljoen dollar.

2 Jennifer Robertson: 49 jaar, verloofd met Andrew Homeyer, nettowaarde $1 miljoen

Jennifer Robertson speelt de rol van Jocelyn Schitt in de show, een personage dat bijna net zo irritant is als Chris Elliot… Maar op zoveel manieren nog steeds erg vertederend. In het echte leven is Jennifer Robertson 49 jaar oud en verloofd met een man genaamd Andrew Homeyer. Ze heeft een vermogen van $ 1 miljoen. Haar op de show zien is altijd geweldig omdat ze fantastisch werk levert.

1 Dustin Milligan: leeftijd 35, daten met Amanda Crew, nettowaarde $2 miljoen

Dustin Milligan speelt de rol van Ted Mullens in Schitt's Creek, een man die helemaal verliefd wordt op het personage van Alexis Rose. De twee maken tijdens de show veel ups en downs door! Dustin Mulligan is 35 jaar oud en heeft in het echte leven een relatie met een vrouw genaamd Amanda Crew. Hij heeft een nettowaarde van $ 2 miljoen, wat best goed is! De show is misschien voorbij, maar er zijn andere shows om op af te stemmen die ook behoorlijk goed zijn.

Aanbevolen: