Pretty Little Liars Cast: huidige leeftijden, relatiestatussen, & nettowaarde

Inhoudsopgave:

Pretty Little Liars Cast: huidige leeftijden, relatiestatussen, & nettowaarde
Pretty Little Liars Cast: huidige leeftijden, relatiestatussen, & nettowaarde
Anonim

Van 2010 tot 2017 domineerde Pretty Little Liars. Het was een van de beste shows om naar te kijken, gebaseerd op een nieuwe serie geschreven door een auteur genaamd Sarah Sheperd. Pretty Little Liars wordt beschouwd als een drama en het brengt zeker het drama.

Het zit boordevol gekke momenten die draaien om relaties, liefdesverdriet, liegen, geheimhouding, mislukte vriendschappen en zelfs moord! De show is misschien een paar jaar geleden ten einde gekomen, maar dat betekent niet dat de cast niet nog steeds hun leven leidt. Ze hebben eerder dit jaar zelfs een paar leuke "reünie"-foto's gemaakt.

10 Lucy Hale - Leeftijd 31, dating Colton Underwood, nettowaarde $ 6 miljoen

Lucy Hale speelde het personage van Aria Montgomery in Pretty Little Liars. Ze was een tiener in de show en in het echte leven is ze nu 31 jaar oud en heeft ze een relatie met een man genaamd Colton Underwood. Ze heeft een nettowaarde van $ 6 miljoen, wat redelijk vergelijkbaar is met de meerderheid van haar castmates. Lucy Hale is niet alleen actrice, maar ook zangeres.

9 Ashley Benson -- Leeftijd 30, daten met G-Eazy. Netto waarde $ 6 miljoen

Ashley Benson is de laatste tijd veel in het nieuws vanwege haar relatie met rapper G-Eazy. Hij had een relatie met Halsey, maar nu is hij helemaal verliefd op Ashley Benson. Tegen de pers hebben ze niets dan goede dingen over elkaar te zeggen. Ashley Benson is 30 jaar oud en heeft een nettowaarde van $ 6 miljoen, net als Lucy Hale. In de show speelde ze de rol van Hannah Marin.

8 Shay Mitchell -Leeftijd 33, getrouwd met Matte Babel, nettowaarde $6 miljoen

Shay Mitchell speelde de rol van Emily Fields in Pretty Little Liars. In de show vertegenwoordigde ze een LGBTQ-personage dat bang was om haar familie en vrienden de waarheid te vertellen over haar datingvoorkeuren.

In het echte leven is Shay 33 jaar oud en getrouwd met een man genaamd Matte Babel. Ze documenteerde haar zwangerschap een paar jaar geleden en haar zwangerschapsfotoshoot-foto's waren absoluut prachtig. Ze is vanaf vandaag $ 6 miljoen waard.

7 Troian Bellisario - 35 jaar, getrouwd met Patrick J. Adams, nettowaarde $10 miljoen

Troian Bellisario wordt dit jaar 35 jaar en is daarmee de oudste vrouw van de groep. Het was moeilijk te zeggen dat ze ouder was dan de rest van de cast terwijl de show wordt gefilmd, omdat ze nog steeds zo'n jeugdige uitstraling heeft en altijd heeft gehad. Ze is getrouwd met een man en Patrick J. Adams en heeft een vermogen van $ 10 miljoen, wat beter is dan het vermogen van Lucy Hale, Ashley Benson en Shay Mitchell.

6 Sasha Pieterse - Leeftijd 24, getrouwd met Hudson Sheaffer, nettowaarde $2 miljoen

Het karakter van Allison DeLaurentis werd gespeeld door Sasha Pieterse, die dit jaar 24 jaar oud is. Het is best gek dat ze zoveel jonger was dan de rest van de cast terwijl ze de show aan het filmen waren. Ze was aanzienlijk jonger, bijna tien jaar jonger dan Troian Bellisario.

Ze heeft een lager vermogen en de rest van de meisjes voor $ 2 miljoen en de reden hiervoor is waarom ze misschien achter het feit zit dat ze niet in elke afzonderlijke aflevering van de show was zoals de andere meisjes. Ze is getrouwd met een man genaamd Hudson Schaeffer.

5 Tammin Sursok - 37 jaar, getrouwd met Sean McEwen, nettowaarde $2 miljoen

Tammin Sursok is dit jaar 37 jaar en getrouwd met een man genaamd Sean McEwan. Net als Sasha Pieterse heeft ze een vermogen van $ 2 miljoen. Ze speelde de rol van Jenna Marshall in Pretty Little Liars, een blind meisje dat een appeltje te schillen had met de hoofdcast van personages. Het was tenslotte hun schuld dat ze blind werd! Ze was niet bepaald een vriend van de hoofdpersonages, omdat ze wisten dat ze een grote puinhoop hadden gemaakt door haar te verblinden.

4 Janel Parrish - Leeftijd 32, getrouwd met Chris Long, nettowaarde $ 700 duizend

Janel Parish zou zeker een hoger vermogen moeten hebben en $ 700.000 hebben, maar om de een of andere reden is dat waar ze vanaf 2020 is. Ze maakte niet alleen deel uit van Pretty Little Liars, maar speelde ook in de To All the Boys I've Loved Before filmfranchise op Netflix. Ze speelde niet de hoofdrol in die films, maar speelde de oudere zus van het hoofdpersonage! Ze is dit jaar 32 jaar oud en getrouwd met een man genaamd Chris Long.

3 Ian Harding - 34 jaar, daten met Sophie Hart, nettowaarde $ 4 miljoen

Op 34-jarige leeftijd wordt Ian Harding nog steeds beschouwd als een enorme hartenbreker van Pretty Little Liars. Zijn relatie met Aria Montgomery was totaal ongepast aangezien hij een leraar was en zij een student, maar dat is hoogstwaarschijnlijk waarom zoveel mensen werden verleid door de relatie… Omdat het zo verboden was. In het echte leven is Ian Harding aan het daten met Sophie Hart en hij heeft een nettowaarde van $ 4 miljoen

2 Tyler Blackburn - Leeftijd 34, daten met een mysterieuze man, nettowaarde $ 1,5 miljoen

Tyler Blackburn is dit jaar 34 jaar en heeft een relatie met een mysterieuze man. Hij kwam uit de kast en vertelde iedereen dat hij biseksueel was, maar hij heeft de wereld nog niet precies laten weten met wie hij aan het daten is. Het is volledig zijn voorrecht om zijn privacy te bewaren en geheim te houden om in zijn eigen comfortzone te blijven. Zijn fans zijn nog steeds erg benieuwd met wie hij aan het daten is! Tegenwoordig heeft hij een nettowaarde van $ 1,5 miljoen.

1 Keegan Allen - Leeftijd 31, Dating Ali Collier,Nettowaarde $2 miljoen

Keegan Allen is de acteur die Spencer Hastings' liefdesbelang speelde in Pretty Little Liars. In het echte leven is Keegan Allen 31 jaar oud en heeft hij een relatie met een model genaamd Ali Collier. Zijn relatie op het scherm met Spencer Hastings, gespeeld door Troian Bellisario, was een van de meest intense relaties om te zien! We zijn benieuwd of zijn echte relatie net zo intens is?! Keegan Allen heeft een nettowaarde van $ 2 miljoen.

Aanbevolen: