Riverdale Cast: huidige leeftijden, relatiestatussen, & nettowaarde

Inhoudsopgave:

Riverdale Cast: huidige leeftijden, relatiestatussen, & nettowaarde
Riverdale Cast: huidige leeftijden, relatiestatussen, & nettowaarde
Anonim

Toen werd aangekondigd dat er een show zou worden uitgebracht op basis van de stripboeken van Archie, was het buitengewoon spannend. De stripboeken van Archie werden voor het eerst gepubliceerd in de winter van 1942. Ze werden tot 2015 gepubliceerd! De stripboeken waren erg speels, luchtig en leuk.

Riverdale daarentegen is niet zo luchthartig. Het is absoluut een donkerdere show die in een aantal serieuzere problemen duikt. De cast van de show lijkt precies op de stripfiguren, wat best geweldig is! De cast van de show bestaat uit interessante individuen op basis van hoe oud ze zijn, met wie ze aan het daten zijn en wat hun vermogen is.

10 Cole Sprouse: leeftijd 28, (misschien) dating met Reina Silva, nettowaarde $ 8 miljoen

Cole Sprouse speelt de rol van Jughead Jones in Riverdale. In de stripboeken staat Jughead bekend als een hongerige tiener die constant aan het eten is. In de donkere live-action serie is Jughead een stuk serieuzer. Cole Sprouse is 28 jaar oud en heeft mogelijk een relatie met Reina Silva sinds zijn relatie met Lily Reinhart tot een einde kwam. Zijn nieuwe relatie is nog niet bevestigd

9 Lili Reinhart: leeftijd 24, single, netto waarde $ 6 miljoen

Lili Reinhart is 24 jaar oud en tegenwoordig helemaal vrijgezel sinds haar relatie met Cole Sprouse eindigde. Ze waren een tijdje samen, maar spraken publiekelijk uit dat ze niet langer een romantische relatie met elkaar nastreven. Vanaf nu lijkt het erop dat ze single is! Ze kondigde op haar Twitter aan dat ze een biseksuele vrouw is, zodat ze mogelijk in de komende maanden met een meisje of een jongen zou kunnen daten. Ze heeft een nettowaarde van $ 6 miljoen.

8 KJ Apa: 23 jaar, daten met Clara Berry, nettowaarde $3 miljoen

KJ Apa is 23 jaar oud en heeft een relatie met een vrouw genaamd Clara Barry. Ze lijken erg gelukkig en erg verliefd! Slechts een paar dagen geleden plaatste hij op sociale media een foto van een gelukkige verjaardag met veel PDA's voor haar.

KJ Apa heeft een nettowaarde van $ 3 miljoen en de meeste van zijn fans kennen hem het beste door de hoofdrol van Archie Andrews op Riverdale op zich te nemen. KJ Apa is zoveel aantrekkelijker dan de tekenfilmversie van Archie.

7 Camila Mendes: leeftijd 26, dating Grayson Vaughan, nettowaarde $3 miljoen

Camila Mendes speelt de rol van Veronica Lodge op Riverdale. Veronica Lodge heeft een slechte reputatie omdat ze verwikkeld is in haar rijkdom en rijkdom, omdat ze af en toe een beetje vastloopt. Camila Mendes is in het echte leven niet zo. Ze is 26 jaar oud en heeft een relatie met een man genaamd Grayson Vaughan. Ze heeft een nettowaarde van $ 3 miljoen.

6 Madelaine Petsch: leeftijd 26, dating Travis Mills, nettowaarde $ 4 miljoen

Madelaine Petsch is absoluut mooi, maar nog steeds helemaal nuchter, daarom hebben veel van haar fans zoveel contact met haar. Plaats inhoud op een YouTube-kanaal dat tot nu toe heel veel volgers heeft! Ze is 26 jaar oud en heeft een relatie met een man genaamd Travis Mills. Ze heeft een nettowaarde van $ 4 miljoen zoals het er nu uitziet. Op Riverdale speelt ze de rol van Cheryl Blossom.

5 Vanessa Morgan: 28 jaar, getrouwd met Michael Kopech, nettowaarde $1 miljoen

Vanessa Morgan wordt dit jaar 28 jaar en op Riverdale speelt ze de rol van Toni Topaz. Sinds 2020 is ze getrouwd met een man genaamd Michael Kopech, dus hun huwelijk is nog vrij nieuw! Die pasgetrouwde levensstijl moet heel leuk en opwindend voor haar zijn. Vooral vanwege het feit dat ze een nettowaarde van $ 1 miljoen heeft.

4 Casey Cott: leeftijd 28, single, netto waarde $ 500 duizend

Casey Cott is de acteur die Kevin Keller speelt in Riverdale. Hij is dit jaar 28 jaar oud en heeft een vermogen van een half miljoen dollar. Voor zover het publiek weet, is Casey Cott volledig single. Hij zou in het geheim met iemand kunnen daten, maar de wereld weet er niets van omdat hij niets heeft gepost of openbare aankondigingen heeft gedaan over een relatie op sociale media of aan de pers. Hij heeft wel meer dan 5 miljoen volgers op Instagram!

3 Charles Melton: Leeftijd 29, (misschien) dating Vanessa Hudgens, nettowaarde $3 miljoen

Charles Melton is 29 jaar oud en het gerucht gaat dat hij een relatie heeft met Vanessa Hudgens. Het zou zo spannend zijn als hij en Vanessa Hudgens aan het daten waren, aangezien ze allebei recentelijk geen relatie meer hebben met andere mensen.

Ze had een relatie met Austin Butler en hij met Camila Mendes. Het is echter nog niet bevestigd of ze daadwerkelijk een koppel zijn. Hij heeft een nettowaarde van $ 3 miljoen.

2 Ashleigh Murray: 32 jaar, daten met naamloze man, nettowaarde $1 miljoen

Ashley Marie is 32 jaar oud en heeft momenteel een relatie met een niet nader genoemde man volgens haar Instagram. Ze heeft hem niet getagd of iemand verteld wat zijn naam is, dus we kunnen alleen onze schattige PDA-foto's van de twee op Instagram zien. Ze heeft een nettowaarde van $ 1 miljoen en ze lijkt het prima te doen! Op Riverdale speelt ze de rol van Josie uit Josie and the pussycats.

1 Tiera Skovbye: 25 jaar, verloofd met Jameson Parker, nettowaarde $2 miljoen

Tiera Skovbye speelt de rol van Polly Cooper, de jongere zus van Betty Cooper. Ze lijkt erg op Lily Reinhart, dus het was niet zo moeilijk voor castingdirecteuren om haar als actrice te kiezen om de andere Cooper-zus te spelen! Tiera is 25 jaar oud, verloofd om met James en Parker te trouwen (volgens het meest recente openbare rapport dat in 2017 was), en ze heeft een nettowaarde van $ 2 miljoen.

Aanbevolen: