Moderne familiecast: huidige leeftijden, relatiestatussen, & nettowaarde

Inhoudsopgave:

Moderne familiecast: huidige leeftijden, relatiestatussen, & nettowaarde
Moderne familiecast: huidige leeftijden, relatiestatussen, & nettowaarde
Anonim

Het is interessant om te zien met wie de belangrijkste castleden van Modern Family tegenwoordig aan het daten zijn nu de show ten einde is. Veel van hen zijn getrouwd en een paar zijn eigenlijk verrassend vrijgezel. De cast van de show begon in 2009 op Modern Family, dus ze zijn sindsdien veel ouder geworden!

Een van de meest interessante dingen aan de cast van Modern Family is hun huidige relatiestatus. Het is heel leuk om erachter te komen met wie ze allemaal aan het daten zijn in het echte leven, zonder dat de camera's draaien.

10 Nolan Gould - 22 jaar, daten met Hannah Glasby, $12 miljoen

Het personage van Luke Dunphy wordt gespeeld door Nolan Gould. Luke Dunphy staat bekend als een beetje een lafaard die niet van boven naar beneden of van rechts van links weet. In het echte leven is Nolan Gould helemaal niet zo en is hij zelfs behoorlijk intelligent! Hij is pas 22 jaar oud, maar heeft al een vermogen van $ 12 miljoen. Hij gaat uit met een jonge vrouw genaamd Hannah Glasby en ze zijn samen sinds 2017

9 Rico Rodriguez - 22 jaar, vrijgezel, $ 12 miljoen

Rico Rodriguez is de acteur die de rol van Manny Delgado speelde in Modern Family. In het echte leven is hij 22 jaar oud en single. Als hij met iemand aan het daten is, weet de wereld er nog niets van omdat hij er niets over heeft gezegd! Het zal spannend zijn om te zien met wie hij in de toekomst gaat daten. Hij heeft een nettowaarde van $ 12 miljoen, net als Nolan Gould. De cast is veel veranderd tussen de eerste ad-laatste seizoenen, waaronder Rico!

8 Ariel Winter - 22 jaar, daten met Luke Benward, $12 miljoen

Ariel Winter is zo'n mooi sterretje! Ze is 22 jaar oud en heeft hetzelfde vermogen als haar familieleden van dezelfde leeftijd op het scherm. Ze heeft ook $ 12 miljoen, net als Rico Rodriguez en Nolan Gould. Ze heeft een relatie met een man genaamd Luke Benward en ze zijn al enkele maanden samen. Voordat hij een relatie met haar had, ging hij ook uit met Olivia Holt en Dove Cameron. Ariel Winter heeft echt genoten van haar tijd op Modern Family.

7 Sarah Hyland - Leeftijd 30, Dating Wells Adams, $14 miljoen

Sarah Hyland is serieus de beste. Ze is een van de grappigste en liefste actrices ooit en voor iedereen die een beetje onderzoek heeft gedaan naar haar echte verhaal en heeft ontdekt wat enkele gezondheidsproblemen zijn die ze heeft overwonnen, is het duidelijk dat ze een extreem sterke jonge vrouw.

Ze is 30 jaar oud, is verloofd met een man genaamd Wells Adams en heeft een vermogen van $ 14 miljoen. Ze is zo'n interessante actrice met nog zoveel voor de boeg!

6 Julie Bowen - 50 jaar, vrijgezel, $ 18 miljoen

Julie Bowen speelde de rol van ieders favoriete moeder in Modern Family. Ze was Claire Dunphy! In het echte leven is ze single na de scheiding van haar man, Scott Phillips. Ze waren getrouwd van 2004 tot 2018. Ze is 50 jaar oud en heeft een vermogen van $ 18 miljoen. Hopelijk begint ze snel weer met acteren, want ze is een van de beste tv-moeders ooit.

5 Jesse Tyler Ferguson - Leeftijd 45, getrouwd met Justin Mikita, $20 miljoen

Jesse Tyler Ferguson is 45 jaar oud en getrouwd met een man genaamd Justin Mikita. Hij heeft een vermogen van $ 20 miljoen. Op Modern Family speelde hij de rol van Mitchell Pritchett en hij was super lief. Het karakter van Mitchell Pritchett was een beetje gespannen, maar nog steeds altijd geweldig.

4 Eric Stonestreet - Leeftijd 49, dating Lindsay Schweitzer, $23 miljoen

Eric Stonestreet is 49 jaar oud en heeft een relatie met een vrouw genaamd Lindsay Schweitzer. De eerste keer dat ze elkaar ontmoetten was in 2017 tijdens een inzamelingsactie voor beroemdheden in Kansas City.

Het evenement heette de Big Slick. Het is zo geweldig dat ze elkaar op een liefdadigheidslocatie hebben kunnen kruisen en een liefdevolle relatie met elkaar hebben kunnen aangaan. Hij heeft een nettowaarde van $23 miljoen.

3 Ty Burrell - 53 jaar, getrouwd met Holly Burrell, $26 miljoen

Ty Burrell 53 jaar oud en getrouwd met zijn vrouw, Holly. Hij heeft een nettowaarde van $ 26 miljoen. Op Modern Family speelde hij de rol van Phil Dunphy, de beste tv-vader ter wereld. Letterlijk zou iedereen het geluk hebben een vader te hebben die zelfs een beetje op Phil Dunphy lijkt in hun leven. Met zo'n vader zou iedereen waarschijnlijk zoveel aardiger worden, van kindertijd tot volwassenheid.

2 Ed O'Neill - Leeftijd 74, getrouwd met Catherine Rusoff, $65 miljoen

Ed O'Neill is 74 jaar oud en getrouwd met een vrouw genaamd Catherine Rusoff. Hij heeft een nettowaarde van $ 65 miljoen. Voorafgaand aan zijn Modern Family-dagen deed hij al sitcom-acteren, dus hij zit al tientallen jaren in het acteerspel! Als hij ervoor kiest om binnenkort met pensioen te gaan, zullen zijn fans dat volledig respecteren omdat hij al zo lang acteert.

1 Sofia Vergara - Leeftijd 48, getrouwd met Joe Manganiello, $160 miljoen

Sofía Vergara heeft het hoogste vermogen op deze hele lijst met $ 160 miljoen. Ze heeft hetzelfde vermogen als Miley Cyrus! Het is heel indrukwekkend dat ze een van de best betaalde tv-actrices ooit is. Ze is 48 jaar oud en getrouwd met een buitengewoon knappe man genaamd Joe Manganiello. Ze zijn serieus een goed uitziend stel!

Aanbevolen: