13 Redenen waarom casten: huidige leeftijden, relatiestatussen, & nettowaarde

Inhoudsopgave:

13 Redenen waarom casten: huidige leeftijden, relatiestatussen, & nettowaarde
13 Redenen waarom casten: huidige leeftijden, relatiestatussen, & nettowaarde
Anonim

Alle vier de seizoenen van 13 Reasons Why waren super controversieel en toch gevuld met belangrijke berichten over verschillende worstelingen waarmee tieners in deze moderne generatie worden geconfronteerd. De show concentreerde zich op onderwerpen als pesten, aanranding, relatieproblemen, het gebruik van illegale middelen en nog veel meer dat alleen diehard fans zouden weten.

De cast van de show was behoorlijk verdrietig om te ontdekken dat het 4e seizoen van de show het laatste seizoen zou zijn. en ze beschreven hun emoties op sociale media. Ze hebben geweldig werk geleverd door samen te werken om zo'n belangrijke show tot leven te brengen, omdat deze vol zit met veel zinvolle berichten.

10 Dylan Minnette: 23 jaar, uitgaan met Lydia Night, nettowaarde $3 miljoen

Dylan Minnette is de acteur die de hoofdrol speelde van Clay Jensen op 13 Reasons Why. Het karakter van Clay was op een missie om erachter te komen waarom Hannah Baker een einde maakte aan haar eigen leven en het had een grote impact op hem. In het echte leven is Dylan 23 jaar oud en heeft hij een relatie met een jonge vrouw genaamd Lydia Night. Hij heeft een nettowaarde van $ 3 miljoen.

9 Alisha Boe: 23 jaar, vrijgezel, nettowaarde $1 miljoen

Alisha Boe is een geweldige actrice! Ze speelde de rol van Jessica Davis op 13 Reasons Why, een meisje dat nooit bang was om haar mening te uiten en op te komen voor waar ze in geloofde. Alisha Boe is 23 jaar oud, volledig vrijgezel en leeft met een nettowaarde van $ 1 miljoen. Ze is een actrice in opkomst en hopelijk zullen we meer films en tv-shows van haar zien. Ze was een van de actrices die veel plezier leek te hebben achter de schermen op de set van de show.

8 Brandon Flynn: 27 jaar, vrijgezel, nettowaarde $3 miljoen

Brandon Flynn is 27 jaar oud, vrijgezel en leeft met een vermogen van $ 3 miljoen. Hij had vroeger een relatie met Sam Smith, een zeer getalenteerde zanger, maar helaas hield hun relatie geen stand. Ze waren heel schattig samen, maar als iets niet de bedoeling is, is het gewoon niet zo. We vragen ons af met wie Brandon Flynn de volgende keer zal daten!

7 Ross Butler: leeftijd 30, single, nettowaarde $3 miljoen

Ross Butler is 30 jaar oud, vrijgezel en heeft een vermogen van $ 3 miljoen. Op 13 Reasons Why speelde Ross Butler de rol van een man genaamd Zach die heel aardig was tegen Hannah Baker voordat ze stierf. Hij was een van de weinige jongens op haar middelbare school die haar een beter gevoel over zichzelf gaf en haar met respect behandelde.

6 Katherine Langford: leeftijd 24, single, netto waarde $ 5 miljoen

Katherine Langford is de actrice die de serieuze en superbelangrijke rol van Hannah Baker op zich nam in 13 Reasons Why. Hannah Baker had te maken met pesten en besloot uiteindelijk haar eigen leven te beëindigen omdat ze de gemene opmerkingen die ze van klasgenoten overal om haar heen kreeg niet aankon. In het echte leven is Catherine 24 jaar oud, single en heeft ze een vermogen van $ 5 miljoen. Ze heeft het hoogste vermogen op deze lijst.

5 Christian Navarro: 29 jaar, daten met Kass Ramirez, nettowaarde $2 miljoen

Christian Navarro speelt de rol van een zeer belangrijk personage en 13 Reasons Why. In de show wordt zijn familie uiteindelijk gedeporteerd en het is erg emotioneel om te zien dat veel mensen in de Verenigde Staten het op dit moment kunnen begrijpen en ermee kunnen omgaan.

In het echte leven is Christian Navarro 29 jaar oud, heeft hij een relatie met een jonge vrouw genaamd Cass Roommate, en heeft hij een nettowaarde van $2 miljoen.

4 Justin Prentice: leeftijd 26, dating Annika Pampel, nettowaarde $ 1,6 miljoen

Justin Prentice speelde de rol van de belangrijkste antagonist in 13 Reasons Why. Zijn karakter was een pestkop en erger dan dat, het karakter dat hij speelde was iemand die bereid is jonge vrouwen aan te vallen.

In het echte leven is Justin Prentice eigenlijk helemaal niet zo! Hij is 26 jaar oud en heeft een relatie met een vrouw genaamd Annika Pampel. Ze is een lief model. Hij heeft een nettowaarde van $ 1,6 miljoen.

3 Miles Heizer: leeftijd 26, date met Connor Jessup, nettowaarde $ 1,7 miljoen

Miles Heizer is 26 jaar oud, heeft een relatie met een man genaamd Connor Just, en leeft met een vermogen van $ 1,7 miljoen. Myles en zijn vriend Connor kunnen zich volledig inleven als het op acteren aankomt, omdat ze allebei acteurs zijn! Ze hebben eigenlijk allebei een rol gespeeld in afzonderlijke originele Netflix-series, wat erg cool is.

2 Grace Saif: leeftijd 25, single, nettowaarde $1 miljoen

Great Saif is 25 jaar oud, vrijgezel en heeft een vermogen van $ 1 miljoen. Helaas werd ze in het echte leven zo gepest dat ze al haar sociale-mediapagina's verwijderde. Ze werd gepest op basis van het personage dat ze speelde in 13 Reasons Why. Het is zo vreemd dat fans de acteur die een fictieve rol speelt in een show zouden geloven alsof hij de persoon werkelijk is.

1 Anne Winters: leeftijd 26, dating Taylor Beau Makohoniuk, nettowaarde $3 miljoen

Anne Winters speelde de rol van Chloe in 13 Reasons Why, een tienermeisje dat uiteindelijk tegen haar wil werd geschonden. Haar verhaal was erg belangrijk om te vertellen, omdat vrouwen dit soort dingen in het echte leven meemaken en niet zeker weten hoe ze daarna voor zichzelf moeten opkomen. Anne Winters is 26 jaar oud, heeft een relatie met Taylor Beau en heeft vandaag een vermogen van $ 3 miljoen.

Aanbevolen: