Gilmore Girls Cast: huidige leeftijden, relatiestatussen, & nettowaarde

Inhoudsopgave:

Gilmore Girls Cast: huidige leeftijden, relatiestatussen, & nettowaarde
Gilmore Girls Cast: huidige leeftijden, relatiestatussen, & nettowaarde
Anonim

De castleden van Gilmore Girls hebben het heel goed gedaan sinds de show ten einde kwam, het werd opnieuw opgestart in 2016 voor één seizoen en fans hopen dat ze nog een reboot zullen doen voor die reboot, zodat ze meer kunnen krijgen afleveringen! Sommige fans hebben zelfs aangedrongen op het uitbrengen van een film.

De relatiestatussen van de cast variëren van vrijgezel tot daten tot volledig getrouwd zijn. Het vermogen van de cast varieert van $ 300.000 tot $ 90 miljoen! Kun jij al raden welk castlid dat enorme bedrag waard is? De cast van Gilmore Girls is ook flink gegroeid sinds het einde van de show. Sommige hoofdpersonen waren tieners toen de show voor het eerst in première ging en zijn nu achter in de dertig!

10 Alexis Bledel: 39 jaar, getrouwd met Vincent Kartheiser, nettowaarde $ 6 miljoen

Alexis Bledel is de mooie actrice die de hoofdrol speelde van Rory Gilmore op Gilmore Girls. Rory was de leergierige en hardwerkende dochter die nooit echt in de problemen kwam! Alexis Bledel is dit jaar 39 jaar oud, getrouwd met Vincent Kartheiser, en ze heeft een vermogen van $ 6 miljoen. Gilmore Girls heeft Alexis echt op de kaart gezet als actrice en we zijn er helemaal voor!

9 Lauren Graham: 53 jaar oud, daten met Peter Krause, nettowaarde $15 miljoen

Het personage van Lorelai Gilmore werd gespeeld door Lauren Graham op Gilmore Girls van 2000 tot 2007. Ze hernam de rol in de opnieuw opgestarte serie die in première ging in 2016. Lorelai Gilmore stond bekend als een beetje rebelser en ze was vaak maakte het haar ouders moeilijk toen ze een tiener was! Lauren Graham en Alexis Bledel waren samen geweldig op het scherm. In het echte leven is Lauren Graham nu 53 jaar oud, heeft ze een relatie met een man in Peter Krause en leeft ze met een nettowaarde van $ 50 miljoen.

8 Scott Patterson: 62 jaar, getrouwd met Kristine Sarayan, nettowaarde $15 miljoen

Scott Patterson speelde de rol van Luke Danes in Gilmore Girls. Hij was de eigenaar van het plaatselijke restaurant dat verliefd was op Lorelai Gilmore. Om de een of andere reden hebben de twee nooit gereageerd op hun impulsen om meerdere jaren bij elkaar te zijn! In het echte leven is Scott Patterson 62 jaar oud en getrouwd met een vrouw genaamd Christine Sarayan. Ze zijn sinds 2001 getrouwd. Voordat hij met haar trouwde, was hij van 1983 tot 1985 getrouwd met een vrouw genaamd Vera Davich. Hij heeft een vermogen van $ 15 miljoen.

7 Melissa McCarthy: 50 jaar, getrouwd met Ben Falcone, nettowaarde $ 90 miljoen

Melissa McCarthy verslaat elke andere persoon op deze lijst omdat ze het hoogste vermogen van allemaal heeft! Ze is tegenwoordig helemaal aan het winnen als het gaat om haar vermogen. Ze is $ 90 miljoen waard! Dat is veel geld, zo goed voor haar! Heel indrukwekkend. Het kwam hoogstwaarschijnlijk van de lange lijst met komische films die ze maakte nadat Gilmore Girls ten einde was. Ze is 50 jaar oud en getrouwd met Ben Falcone.

6 Liza Weil: 43 jaar, vrijgezel, nettowaarde $90 miljoen

Liza Weil speelde Paris Geller in Gilmore Girls, een personage dat in het begin behoorlijk onsympathiek was, maar uiteindelijk zoeter werd naarmate de tijd verstreek. In het echte leven is Liza Weil 43 jaar oud en single. Ze was van 2006 tot 2017 getrouwd met Paul Adelstein voordat ze gingen scheiden. Daarna had ze een relatie met collega-acteur Charlie Weber, maar in 2019 gingen ze uit elkaar. Ze heeft een nettowaarde van $ 3 miljoen.

5 Keiko Agena: 47 jaar, getrouwd met Shin Kawasaki, nettowaarde $ 300 duizend

Keiko Agena is 47 jaar oud, getrouwd met Shin Kawasaki en heeft een nettowaarde van $ 300.000. Tijdens de show speelde ze de rol van Lane Kim, de beste vriend van Rory Gilmore.

Het karakter van Lame Kim draaide helemaal om haar muziek, maar werd helaas weerhouden om zichzelf te zijn en te genieten van de vrijheden van een tiener omdat ze een zeer strenge moeder had.

4 Kelly Bishop: Leeftijd 76, Single, Netto waarde van $4 miljoen

Iedereen herinnert zich Kelly Bishop als Emily Gilmore, de bijzondere en soort bazige grootmoeder van de serie. Ze was de oma van Rory Gilmore en de moeder van Lorelai Gilmore. Lorelei voelde duidelijk de behoefte om een beetje in opstand te komen tegen Emily, want Emily was het type moeder dat graag heel beperkend was! In het echte leven is Kelly Bishop 76 jaar oud, single sinds de scheiding van haar man Lee Leonard, en heeft ze een nettowaarde van $ 4 miljoen.

3 Milo Ventimiglia: 43 jaar, single, netto waarde $12 miljoen

Milo Ventimiglia is 43 jaar oud, vrijgezel en heeft een vermogen van $12 miljoen. Vorig jaar werd gemeld dat hij met Kelly Egarian aan het daten was in 2017, maar vanaf nu zijn er geen aanwijzingen dat de twee nog steeds een stel zijn.

Op basis van zijn Instagram rijdt hij solo, aangezien al zijn foto's ofwel van hem alleen zijn ofwel van de natuur. Zijn datinggeschiedenis omvat Hayden Panettiere en Alexis Bledel.

2 Jared Padalecki: 38 jaar, getrouwd met Genevieve Padalecki, nettowaarde $13 miljoen

Tegenwoordig staat Jared Padalecki veel meer bekend om zijn tijd bij Supernatural dan om zijn tijd bij Gilmore Girls. Supernatural was de angstaanjagende show die van 2005 tot 2020 15 superintensieve seizoenen duurde. Jared Padalecki is 38 jaar oud, getrouwd met zijn vrouw Genevieve en leeft comfortabel met een nettowaarde van $ 13 miljoen. Het is zo geweldig dat hij zoveel jaren de hoofdrol speelde in zo'n succesvolle show als Supernatural nadat hij zijn tijd op Gilmore Girls had beëindigd.

1 Edward Herrmann: overleden op 71-jarige leeftijd, getrouwd met ster Herrmann, nettowaarde $10 miljoen

Helaas stierf Edward Herrmann op 71-jarige leeftijd in 2014. Hij was toen getrouwd met zijn vrouw Star Herrmann. Hij stierf met een nettowaarde van $ 10 miljoen. Gilmore Girls speelde hij de rol van Richard Gilmore, Lorelei's vader en Rory's grootvader.

Aanbevolen: