Game Of Thrones Cast: huidige leeftijden, relatiestatussen, & nettowaarde

Inhoudsopgave:

Game Of Thrones Cast: huidige leeftijden, relatiestatussen, & nettowaarde
Game Of Thrones Cast: huidige leeftijden, relatiestatussen, & nettowaarde
Anonim

Een van de grootste shows van deze generatie zou zeker Game of Thrones moeten zijn. Hoewel het laatste seizoen van de show een algehele teleurstelling was voor de meerderheid van de fans, is de show in zijn geheel nog steeds geliefd, aanbeden en enorm gerespecteerd.

Game of Thrones ging voor het eerst in première in 2011 en kwam tot een conclusie in 2019. Er zijn nog zoveel dingen die fans niet weten of begrijpen over de show. Game of Thrones was gebaseerd op George R. R. Martin's bestverkochte boekenreeks "A Song a Fire and Ice" en fans speculeren dat als het laatste seizoen de verhaallijn van de boekenreeks zou volgen, het veel beter zou zijn geweest!

10 Emilia Clarke - Leeftijd 34, single, netto waarde $20 miljoen

Emilia Clarke nam misschien wel een van de grootste rollen op Game of Thrones op zich. Ze was Daenerys Targaryen, Moeder der Draken, breker van het wiel! In het echte leven is Emilia Clarke 34 jaar oud, volledig single en leeft ze met een nettowaarde van $ 20 miljoen. Het lijkt erop dat ze een veel hoger vermogen zou moeten hebben dan $ 20 miljoen, omdat ze al zoveel jaren een enorm middelpunt was in Game of Thrones.

9 Kit Harington - Leeftijd 33, getrouwd met Rose Leslie, nettowaarde $ 14 miljoen

Kit Harington speelde de rol van Jon Snow in Game of Thrones. Iedereen hoopte dat Jon Snow zou overleven en het einde zou halen en uiteindelijk overleefde hij het. Helaas moest hij en het leven van de vrouw van wie hij hield in het laatste seizoen, maar het moest gebeuren. In het echte leven is kit Harrington 33 jaar oud en getrouwd met Rose Leslie, een andere actrice die ooit deel uitmaakte van Game of Thrones. Hij heeft een nettowaarde van $ 14 miljoen zoals het er nu uitziet.

8 Sophie Turner - 24 jaar, getrouwd met Joe Jonas, nettowaarde $ 8 miljoen

Sophie Turner is 24 jaar oud en getrouwd met een man genaamd Joe Jonas. Hij maakte ooit deel uit van een jongensband, de Jonas Brothers, met zijn broers Kevin en Nick. Tegenwoordig houdt het gelukkige paar hun fans op de hoogte met schattige posts op sociale media.

Ze hebben zojuist hun eerste kind ter wereld verwelkomd, wat erg spannend is! Sophie Turner heeft een nettowaarde van $ 1 miljoen die ook naar haar toe kwam uit haar tijd dat ze de Dark Phoenix speelde in X-Men-films.

7 Maisie Williams - Leeftijd 23, dating Reuben Selby, nettowaarde $ 6 miljoen

Op 23-jarige leeftijd is Maisie Williams al een grote naam in Hollywood. Mensen over de hele wereld besteden aandacht aan haar omdat ze zo geweldig werk heeft geleverd als Arya Stark in Game of Thrones. Het was een moeilijke rol om te spelen, maar ze deed het zonder enige aarzeling! Ze was buitengewoon indrukwekkend en ze begon al op zeer jonge leeftijd met de show. Nu is ze aan het daten met Ruben Selby en heeft ze een nettowaarde van $ 6 miljoen. Niemand anders had de rol van Arya Stark zo geweldig kunnen spelen.

6 Isaac Hempstead-Wright - 21 jaar, daten met Sofie Jackson, nettowaarde $2 miljoen

Isaac Hempstead-Wright is 21 jaar oud en heeft een relatie met een jonge vrouw genaamd Sophie Jackson die blijkbaar geen grote fan is van Game of Thrones. Ze weet eigenlijk helemaal niet veel van de show!

Veel fans waren teleurgesteld in het laatste seizoen van de show, dus misschien is het maar goed dat ze er zelf nooit echt mee bezig is geweest. Isaac heeft op dit moment een nettowaarde van $ 2 miljoen en het zal hoogstwaarschijnlijk blijven groeien als hij een andere rol krijgt, zoals Game of Thrones.

5 Peter Dinklage - Leeftijd 51, getrouwd met Erica Schmidt, nettowaarde $ 25 miljoen

Peter Dinklage speelde de rol van een van de meest geliefde personages uit Game of Thrones, Tyrion Lannister. Hij had altijd iets wijs en geestigs te zeggen en de perfecte momenten… Behalve in het laatste seizoen, zoals de meeste Game of Thrones-fans weten. Peter Dinklage is 51 jaar oud en getrouwd met een vrouw genaamd Erica Schmidt. Ze zijn getrouwd sinds 2005! Dat is zo geweldig voor ze. Hij heeft een nettowaarde van $ 25 miljoen.

4 Lena Headey - Leeftijd 47, dating Marc Menchaca, nettowaarde $ 12 miljoen

Lena Headey speelde de koude, berekende en kwaadaardige rol van Cersei Lannister in Game of Thrones. Wat een moeilijke rol moet dat zijn geweest! In het echte leven is Lena Headey een echt persoon met een echt hart! Het personage van Cersei Lannister had geen hart. Lena is 47 jaar oud, heeft een relatie met een man genaamd Mark Menchaca, en heeft een vermogen van $ 12 miljoen. Ze gaf toe dat ze teleurgesteld was in de dood van haar personage, zoals de meeste Game of Thrones-fans ook waren.

3 Jason Momoa - Leeftijd 41, getrouwd met Lisa Bonet, nettowaarde $14 miljoen

Jason Momoa is dit jaar 41 jaar en getrouwd met een vrouw genaamd Lisa Bonet, die ook actrice is. Hij heeft een nettowaarde van $ 14 miljoen. Tijdens zijn tijd bij Game of Thrones sprak hij zelfs nooit Engels! Maar zijn fans zagen hem Engels spreken toen hij de rol van Aquaman op zich nam in de DC-filmfranchise. Het is zo verbazingwekkend dat hij werd gekozen om Aquaman te spelen omdat hij zo'n knappe, sterke en geweldige acteur is die absoluut belichaamt wat het betekent om een superheld te zijn.

2 Nikolaj Coster-Waldau - Leeftijd 50, getrouwd met Nukâka Coster-Waldau, nettowaarde $ 16 miljoen

Nikolaj Coster-Waldau is 50 jaar oud, getrouwd met zijn vrouw Nukâka Coster-Waldau en heeft een vermogen van $ 16 miljoen. Hij en zijn vrouw zijn sinds 1997 getrouwd, dus ze weten duidelijk wat er nodig is om een huwelijk te laten duren! Op Game of Thrones speelde hij de rol van Jaime Lannister, een man die verliefd was op zijn eigen zus. Het was super ineenkrimpend en fans van de show wilden hem zien eindigen met iemand anders … Die niet zijn zus was! Helaas hebben fans dat niet kunnen zien gebeuren.

1 Gwendoline Christie - Leeftijd 42, dating Giles Deacon, nettowaarde $ 4 miljoen

Gwendoline Christie is 42 jaar oud, heeft een relatie met een man in Giles Deacon en heeft een nettowaarde van $ 14 miljoen. Ze speelde het personage in de show waarmee fans Jaime Lannister wilden zien eindigen, maar helaas voelde hij de behoefte om terug te keren naar zijn kwaadaardige tweelingzus, serieus Lannister. In het echte leven staat Gwendoline Christie bekend als superlang en super inspirerend als het gaat om vrouwelijke kracht en empowerment. Van alle vrouwen uit Game of Thrones wordt ze zeer gerespecteerd.

Aanbevolen: