High School Musical Cast: huidige leeftijden, relatiestatussen, & nettowaarde

Inhoudsopgave:

High School Musical Cast: huidige leeftijden, relatiestatussen, & nettowaarde
High School Musical Cast: huidige leeftijden, relatiestatussen, & nettowaarde
Anonim

Tussen 2006 en 2008 gingen High School Musical-films in première op Disney Channel en uiteindelijk op het grote scherm in de bioscoop. Ze werden geregisseerd door een ongelooflijke man genaamd Kenny Ortega. Zijn visie voor de films werd feilloos uitgevoerd!

De castingdirectors die verantwoordelijk waren voor het kiezen van wie er in de film zou spelen, hebben geweldig werk geleverd omdat ze een aantal onvergetelijke gezichten en namen hebben gekozen waar we tot op de dag van vandaag veel respect voor hebben. Er is veel veranderd sinds het begin van de jaren 2000 voor deze getalenteerde acteurs, waaronder relatiestatussen en vermogens.

10 Zac Efron: 33 jaar, daten met Vanessa Valladares, $25 miljoen

Zac Efron speelde de rol van Troy Bolton in de High School Musical-filmfranchise. Troy Bolton was de basketbalspeler die aanvankelijk aarzelde om te proberen te zingen, maar uiteindelijk van gedachten veranderde. Hij sprong op het podium voor een karaoke-avond met een mooi meisje en de rest was geschiedenis. In het echte leven is Zac Efron 33 jaar oud en heeft hij een relatie met een vrouw genaamd Vanessa Valladares… Wat ironisch is omdat hij een langdurige relatie had met Vanessa Hudgens! Hij heeft een nettowaarde van $ 25 miljoen.

9 Vanessa Hudgens: 32 jaar, (misschien) daten met Cole Tucker, $ 14 miljoen

Vanessa Hudgens had een langdurige relatie met Austin Butler. Op lange termijn hebben we het over negen jaar! Ze hebben echt bijna een decennium gedateerd … Maar helaas werkte het niet voor het paar. Ze zagen er samen heel schattig uit en we zijn de definitie van een Hollywood-powerpaar, maar sindsdien is het uit de hand gelopen. Ze is 32 jaar oud en werd onlangs gespot op een date met Cole Tucker, een honkbalspeler. Wie weet wat daar uit komt! Ze heeft een nettowaarde van $ 14 miljoen.

8 Ashley Tisdale: 35 jaar, daten met Christopher French, $10 miljoen

De lieftallige en getalenteerde Ashley Tisdale die de rol van Sharpay Evans speelde in de High School Musical-filmfranchise is dit jaar 35 jaar oud. Het personage van Sharpay Evans werd destijds gehaat, maar terugkijkend zien veel fans nu dat ze eigenlijk een van de beste personages was sinds ze creatief, expressief en toegewijd was aan haar vak. Ashley Tisdale is aan het daten met Christopher French en heeft vandaag een nettowaarde van $10 miljoen.

7 Corbin Bleu: 31 jaar, getrouwd met Sasha Clements, $4 miljoen

Corbin Bleu speelde de rol van Chad Danforth in de franchise. Chad was een basketbalspeler die er absoluut van hield zich op zijn sport te concentreren. Het was zelfs belangrijk voor hem dat zijn teamgenoten zich ook uitsluitend op hun sport konden concentreren.

Daarom was het zo'n worsteling voor hem om te accepteren dat zijn beste vriend zanger wilde worden op de theaterafdeling. In het echte leven is Corbin 31 jaar oud, getrouwd met een vrouw genaamd Sasha Clements, en heeft een vermogen van $ 4 miljoen.

6 Monique Coleman: 40 jaar, getrouwd met W alter Jordan, $2 miljoen

Monique Coleman is met haar 40 jaar de oudste actrice op deze lijst. In de franchise speelde ze de rol van de beste vriend van het hoofdpersonage die absoluut dol was op studeren en zich concentreren op academici. Monique Coleman is getrouwd met W alter Jordan en heeft vandaag een vermogen van $ 2 miljoen. Disney Channel was absoluut een slimme zet voor haar in haar carrière.

5 Lucas Grabeel: 36 jaar, vrijgezel, $800 duizend

Lucas Grabeel speelde de rol van Ryan Evans in de franchise. Ryan Evans was een flamboyante zanger en danser die graag creatieve en leuke choreografieën bedenkt voor zichzelf en zijn vrienden.

Lucas Grabeel is dit jaar 36 jaar oud, volledig vrijgezel en heeft een nettowaarde van iets minder dan $ 1 miljoen. Hij heeft zich onlangs uitgesproken over het feit dat hij het niet cool vond om de rol van een homoseksueel personage te spelen terwijl hij zelf geen homo is. Hij had liever gezien dat een LGBTQ-acteur de rol op zich had genomen.

4 Olesya Rulin: 34 jaar, vrijgezel, $1 miljoen

Olesya Rulin is 34 jaar oud, single en heeft vandaag een nettowaarde van $1 miljoen. Ze had een relatie met een man genaamd Nico Tortorella, maar helaas heb je besloten uit elkaar te gaan. Hij is nu getrouwd met een heel nieuw iemand! Ze lijkt tegenwoordig nog steeds vrijgezel te zijn.

3 Kaycee Stroh: 36 jaar, getrouwd met Ben Higginson, $300 duizend

Kaycee Stroh speelde de rol van een tienermeisje dat dol was op dansen, ook al keurden haar vrienden op de campus het niet goed. In het echte leven is ze 36 jaar oud en getrouwd met een man genaamd Ben Higginson. Ze hadden een aantal jaren een relatie voordat ze besloten in het huwelijksbootje te stappen. Ze heeft een nettowaarde van $ 300.000.

2 Chris Warren Jr.: 30 jaar, getrouwd met Layla Kayleigh, $400 duizend

Chris Warren Jr. is de acteur die de rol speelde van een tiener die in zijn vrije tijd absoluut dol was op bakken. Zijn basketb alteamgenoten begrepen zijn wens om chef-kok te worden niet, dus hield hij het lange tijd geheim. In het echte leven is Chris 30 jaar oud en getrouwd met een vrouw genaamd Layla Kayleigh. Hij heeft een nettowaarde van $400.000.

1 Ryne Sanborn: 31 jaar, vrijgezel, $ 4 miljoen

Ryne Sanborn is een van de acteurs van de High School Musical-filmfranchise die samen met Troy Bolton, Chad Danforth en de rest van de jongens deel uitmaakte van het basketb alteam. In het echte leven is hij 31 jaar oud, volledig vrijgezel en heeft hij een vermogen van $ 4 miljoen. Een deel van zijn vermogen komt van het feit dat hij naast acteur ook hockeyspeler is.

Aanbevolen: