Glee Cast: huidige leeftijden, relatiestatussen, & nettowaarde

Inhoudsopgave:

Glee Cast: huidige leeftijden, relatiestatussen, & nettowaarde
Glee Cast: huidige leeftijden, relatiestatussen, & nettowaarde
Anonim

De cast van Glee ging in 2015 uit elkaar na zes geweldige seizoenen van de show. Nadat de eerste aflevering in 2009 was uitgezonden, wist iedereen dat het een hit zou worden, aangezien de show zoveel geweldige covers van geweldige bands en muzikanten bevatte. Sommige van de nummers die op Glee werden gecoverd, bevatten muziek van Adele, Aerosmith, Alanis Morissette en zelfs Alicia Keys!

Het bevatte ook muziek van Ariana Grande, Barbara Streisand, de Beatles, Beyoncé en Madonna. Laten we de aflevering niet vergeten die uitsluitend gericht was op de liedjes van Britney Spears! De cast van Glee heeft bewezen buitengewoon getalenteerd te zijn en hier zijn al hun laatste updates.

10 Lea Michele: 34 jaar, getrouwd met Zandy Reich, $14 miljoen

Lea Michele was een hoofdrolspeelster in Glee. Ze speelde de rol van Rachel Berry, een nerdy meisje dat het gewoon wilde maken als Broadway-theaterartiest. Het karakter van Rachel Berry kwam nogal vervelend over, maar telkens wanneer ze haar mond opendeed om te zingen, was alles aan haar meteen verlost. In het echte leven is Lea Michele 34 jaar oud en getrouwd met een man genaamd Andy Reich. Ze heeft een nettowaarde van $ 14 miljoen.

9 Naya Rivera: overleden op 33-jarige leeftijd, $5 miljoen

Helaas eindigde het leven van Naya Rivera in juni 2020 na een bootongeluk. Niemand weet zeker wat de details van haar dood zijn, behalve het feit dat ze met haar peuterkind op een boot is gegaan en niet is teruggekeerd. Ze hebben haar lichaam na enkele dagen zoeken op de bodem van het meer gevonden. Ze stierf op 33-jarige leeftijd met een vermogen van $ 5 miljoen. Voordat ze stierf, was ze van 2014 tot 2018 getrouwd met Ryan Dorsey.

8 Cory Monteith: overleden op 31-jarige leeftijd, $2 miljoen

Een ander tragisch verlies van de Glee-cast is uiteraard Cory Monteith. Hij was de eerste die in 2013 overleed aan een overdosis illegale middelen. Hij stierf op de jonge leeftijd van 31 met een nettowaarde van $ 2 miljoen achtergelaten. Het was een extreem verwoestende en emotionele tijd voor zowel de fans van de show als de cast… vooral Lea Michele, die op dat moment een relatie met hem had.

7 Chris Colfer: 30 jaar, daten met Sherrod, $8 miljoen

Chris Colfer is de acteur achter de rol van Kurt Hummel lelijk. Het was altijd gemakkelijk om voor hem te wortelen, omdat hij zo'n lief en volhardend personage was met een passie voor zingen. In het echte leven is Chris Colfer 30 jaar oud en heeft hij een relatie met een man genaamd Will Sherrod. Hij heeft een vermogen van $ 1 miljoen. Hem zien op Glee was een van de beste delen van de show!

6 Matthew Morrison: 42 jaar, getrouwd met Renee Puente, $10 miljoen

Matthew Morrison is 42 jaar oud en getrouwd met een vrouw genaamd Renee Puente. Hij heeft een nettowaarde van $ 10 miljoen zoals het er nu uitziet. Op Glee speelde hij het personage van ieders favoriete leraar en vocale coach, William Schuester. Het was geweldig om hem de rol op zich te zien nemen van een leraar die zo gepassioneerd was over het geluk en het succes van zijn studenten. Hij ging constant tegen alle verwachtingen in om ervoor te zorgen dat de Glee-club bij elkaar kon blijven en bij verschillende competities kon blijven optreden.

5 Amber Riley: 34 jaar, verloofd met Desean Black, $2 miljoen

Amber Riley is 34 jaar oud en verloofd met Desean Black. Ze heeft vandaag een nettowaarde van $ 2 miljoen. In de show speelde ze de rol van Mercedes Jones, een tienermeisje dat een passie had voor het uithalen van haar supersterke zang. Zij is het personage dat veel licht werpt op hoe belangrijk het is om een vriend voor anderen te zijn en anderen niet te veroordelen!

Ze heeft te maken gehad met veel pesten en het was belangrijk dat de show over dat onderwerp ging, aangezien pesten iets is dat in het echte leven op middelbare schoolcampussen de hele tijd voorkomt.

4 Mark Salling: overleden op 36-jarige leeftijd, netto waarde $100, 000

Mark Salling stierf op 36-jarige leeftijd nadat hij ervoor had gekozen zelfmoord te plegen. Hij was verwikkeld in een verschrikkelijk schandaal nadat hij betrapt was met materiaal waarop minderjarige personen in zijn huis te zien waren. Toen hij stierf, had hij een nettowaarde van ongeveer $ 100.000, wat het kleinste vermogen op deze hele lijst is.

3 Kevin McHale: 32 jaar, daten met Austin McKenzie, $10 miljoen

Kevin McHale is de acteur die de rol van Artie Abrams speelde in Glee. In het echte leven is Kevin 32 jaar oud en heeft hij een relatie met een man genaamd Austin McKenzie.

De twee lijken erg blij met elkaar te zijn en praten zelfs over elkaar op hun sociale media-profielen. Kevin Mikel heeft een nettowaarde van $ 10 miljoen zoals het er nu uitziet.

2 Heather Morris: 33 jaar, getrouwd met Taylor Hubbell, $4 miljoen

Heather Morris speelde de rol van ieders favoriete ditzy cheerleader op Glee. Brittany Pierce was buitengewoon lief, ook al wist ze nooit wat er om haar heen gebeurde. Ze was een totale lafaard, maar ze hield nog steeds oprecht van haar vrienden en gaf ze om haar. Ervoor zorgen dat andere mensen gelukkig waren, was iets waar ze prioriteit aan gaf! Een ander cool ding over het karakter van Brittany Pierce is dat ze waarschijnlijk het beste antwoord op de hele show was. In het echte leven is Heather Morris 33 jaar oud en getrouwd met een man genaamd Taylor Hubble. Ze heeft een nettowaarde van $ 4 miljoen

1 Chord Overstreet: 31 jaar, daten met Amanda Pizziconi, $1 miljoen

Chord Overstreet is 31 jaar oud en heeft een relatie met een jonge vrouw genaamd Amanda Pizziconi. Hij heeft een nettowaarde van $ 1 miljoen, maar het zou eerlijk gezegd veel hoger moeten zijn dan dat, omdat hij zo'n geweldige en knappe acteur is. Buiten Glee heeft hij ook veel andere films en tv-shows gedaan. Voordat hij zijn huidige relatie aanging, was hij ook romantisch verbonden met Emma Watson, Ashley Benson, Lily Collins, Emma Roberts en Rumer Willis. Hij ging uit met enkele van de mooiste sterretjes ooit.

Aanbevolen: