De cast van Riverdale, gerangschikt op Instagram-volgers

Inhoudsopgave:

De cast van Riverdale, gerangschikt op Instagram-volgers
De cast van Riverdale, gerangschikt op Instagram-volgers
Anonim

Toen de show Riverdale begin 2017 in première ging, was het al snel duidelijk dat de show een blijvertje is, want het had alles wat een goed tienerdrama nodig heeft - herkenbare personages, leuke mode, veel middelbare schooldrama en natuurlijk, een vleugje mysterie!

Tegenwoordig is de cast van Riverdale beroemd over de hele wereld, en hoewel voor de meesten van hen Riverdale hun meest bekende project blijft, werken velen van hen ook aan andere leuke dingen. De lijst van vandaag werpt een blik op de sociale media-accounts van de sterren - meer in het bijzonder Instagram.

Blijf scrollen om erachter te komen welke van de Riverdale-sterren de meeste volgers heeft op het beroemde platform voor het delen van foto's!

10 Marisol Nichols - 3,5 miljoen volgers op Instagram

De start van de lijst op plek 10 is Marisol Nichols die Hermione Lodge op Riverdale speelt. De actrice werd in de jaren 90 beroemd met bijrollen in films als Scream 2, Friends 'Til the End, Can't Hardly Wait en Jane Austen's Mafia - evenals haar gastrol in het tienerdrama Beverly Hills, 90210. Voorafgaand aan Riverdale was Marisol vooral bekend door haar vertolking van Nadia Yassir in de actieshow 24. Momenteel heeft de 47-jarige 3,5 miljoen volgers op Instagram.

9 Skeet Ulrich - 4,4 miljoen volgers op Instagram

De volgende op de lijst is Skeet Ulrich die FP Jones speelt op Riverdale. Net als Marisol Nichols werd Skeet in de jaren 90 ook bekend door rollen in films als Scream en The Craft. Voordat hij bij de cast van Riverdale kwam, speelde Skeet in de shows Miracles, Jericho en de Law & Order-franchise. Momenteel heeft de 50-jarige acteur er 4.4 miljoen volgers op Instagram.

8 Casey Cott - 5,1 miljoen volgers op Instagram

Nummer acht op de lijst gaat naar Casey Cott die Kevin Keller speelt in het tienerdrama. Voorafgaand aan Riverdale had Casey geen acteerervaring in Hollywood, maar hij had veel acteerervaring in het theater, aangezien de 28-jarige vroeger optrad in Ohio en Pittsburgh.

Momenteel heeft Casey Cott - die daadwerkelijk auditie deed voor de rollen van Archie Andrews en Jughead Jones - 5,1 miljoen volgers op Instagram.

7 Charles Melton - 6,8 miljoen volgers op Instagram

Laten we verder gaan met Charles Melton die Reggie Mantle speelt in de tienershow. Charles begon zijn carrière als model en door de jaren heen heeft hij gewerkt met bekende merken zoals Dolce & Gabbana, Kenneth Cole en MAC. Voordat hij bij de cast van Riverdale kwam, had de 29-jarige gastrollen in shows als Glee en American Horror Story. Momenteel heeft Charles Melton - die ook speelde in de tienerroman The Sun Is Also a Star - er 6.8 miljoen volgers op Instagram.

6 Vanessa Morgan - 9,1 miljoen volgers op Instagram

Nummer zes op de lijst van meest gevolgde Riverdale-sterren gaat naar Vanessa Morgan die Toni Topaz speelt in de show. Voor Riverdale was de 28-jarige bekend van haar rollen in de tienerdramashow Finding Carter, evenals de tienercomedyshow The Latest Buzz. De actrice - die haar acteerdebuut maakte in de film A Diva's Christmas Carol uit 2000 - heeft momenteel 9,1 miljoen volgers op Instagram.

5 KJ Apa - 18,6 miljoen volgers op Instagram

De top vijf van meest gevolgde Riverdale-sterren op Instagram is KJ Apa die Archie Andrews speelt in de show. De Australische acteur debuteerde in 2013 in de Nieuw-Zeelandse soap Shortland Street, maar kreeg pas internationale bekendheid toen hij in Riverdale werd gecast. De 23-jarige - die ook speelde in de films A Dog's Purpose, The Hate U Give en I Still Believe - heeft momenteel 18.6 miljoen volgers op Instagram.

4 Madelaine Petsch - 21,4 miljoen volgers op Instagram

Nummer vier op de lijst gaat naar Madelaine Petsch die Cheryl Blossom speelt in de show. Naast Riverdale staat de 26-jarige veganist ook bekend om haar vertolking van Marissa in de tienerkomedie F the Prom uit 2017.

Madelaine houdt van sociale media en de actrice heeft zelfs haar eigen YouTube-kanaal waarnaar ze regelmatig uploadt. Momenteel heeft de Riverdale-ster 21,4 miljoen volgers op Instagram.

3 Camila Mendes - 24,6 miljoen volgers op Instagram

De top drie van meest gevolgde Riverdale-sterren op Instagram wordt geopend door Camila Mendes die Veronica Lodge speelt in de show. Voorafgaand aan Riverdale had Camila nauwelijks acteerervaring, aangezien ze alleen in een commercial voor IKEA en de videoclip voor het nummer "Give a Little" van haar vriendin Maggie Rogers heeft gezeten. Momenteel heeft de 26-jarige - die ook speelde in de films The Perfect Date en Palm Springs - er 24.6 miljoen volgers op Instagram.

2 Lili Reinhart - 25,9 miljoen volgers op Instagram

De nummer twee op de lijst van vandaag is Lili Reinhart die Betty Cooper speelt in Riverdale. Voorafgaand aan het tienerdrama had Lili gastoptredens in de shows Law & Order: Special Victims Unit en Scientastic! en ze speelde in de films Not Waving But Drowning, The Kings of Summer, Forever's End, Miss Stevens en The Good Neighbor. Momenteel heeft de 24-jarige - die voor het laatst in de films Hustlers en Chemical Hearts speelde - 25,9 miljoen volgers op Instagram.

1 Cole Sprouse - 33,4 miljoen volgers op Instagram

Op nummer één staat Lili Reinharts ex-vriend Cole Sprouse die Jughead Jones speelt in Riverdale. Cole werd beroemd als Cody Martin in de Disney Channel-show The Suite Life of Zack & Cody en de spin-off The Suite Life on Deck waarin hij samen met zijn tweelingbroer Dylan speelde. Momenteel heeft de 28-jarige - die voor het laatst in de film Five Feet Apart speelde - 33,4 miljoen volgers op Instagram.

Aanbevolen: