Wachten op 'Julie & The Phantoms' seizoen 2? Bekijk deze shows voor nu

Inhoudsopgave:

Wachten op 'Julie & The Phantoms' seizoen 2? Bekijk deze shows voor nu
Wachten op 'Julie & The Phantoms' seizoen 2? Bekijk deze shows voor nu
Anonim

Sinds het eerste seizoen van Julie and the Phantoms in première ging, stellen mensen non-stop vragen over seizoen 2! Over het tweede seizoen is veel gesproken, maar het is nog niet bevestigd. Op dit moment speculeren fans dat het onmogelijk is dat de show niet wordt verlengd op basis van hoe episch en geweldig het eerste seizoen was.

Het was gevuld met zoveel geweldige liedjes, romantische momenten en zoete dialogen. De castleden die voor de show werden gekozen, waren perfect geselecteerd door Kenny Ortega. Hij wist wat hij deed. Het zou zonde zijn als de show niet vernieuwd zou worden. Dat gezegd hebbende, terwijl fans wachten tot het tweede seizoen wordt gefilmd en uitgebracht op Netflix, zijn er in de tussentijd een aantal andere leuke shows om naar te kijken.

10 Degrassi: Volgende Klasse

Degrassi: volgende les
Degrassi: volgende les

Deze show is vergelijkbaar met Julie and the Phantoms, simpelweg omdat het zich richt op een groep middelbare scholieren die nauwe banden en hechte vriendschappen hebben. De kinderen in Degrassi: Next Class verschillen ook van elkaar en hebben meestal niet veel gemeen, maar om de een of andere reden kunnen ze toch diepe banden aangaan en er voor elkaar zijn in verschillende situaties en omstandigheden. De verschillen tussen iedereen is wat de show zo speciaal maakt.

9 Backstage

backstage
backstage

Aangezien Julie and the Phantoms een show is die zich richt op muziekuitvoeringen, is Backstage vergelijkbaar omdat het zich richt op dansers en muzikanten die het proberen te maken in de entertainmentindustrie. Tieners op een middelbare school voor podiumkunsten werken hard om hun doelen te bereiken en de obstakels te overwinnen die hen in de weg staan. Ze willen allemaal beroemd worden en zijn bereid alles te doen om daar te komen. Backstage liep vanaf 2016 twee seizoenen en is een Canadese tv-serie.

8 Greenhouse Academy

Greenhouse Academy
Greenhouse Academy

Een ander geweldig tv-programma om nu te bingewatchen, zou Greenhouse Academy moeten zijn, die in 2017 in première ging. Het is geclassificeerd als een drama en duurt vier seizoenen. Het gaat over studenten die samen naar een kostschool in Zuid-Californië gaan en een nare situatie moeten overwinnen. De school waar ze naar toe gaan is bedoeld voor toekomstige leiders en de studenten worden aan een hogere standaard gehouden dan wat normaal zou zijn.

7 Zoey's buitengewone afspeellijst

zoey
zoey

Op zoek naar een andere muzikale show om naar te kijken gevuld met een heleboel geweldige nummers? Zoe's buitengewone afspeellijst is de juiste keuze! Het ging in première in 2020 en heeft al twee seizoenen. Het gaat over een meisje genaamd Zoey die op magische wijze in staat is om de diepste verlangens en gedachten van mensen te horen, maar ze kan ze alleen horen via populaire liedjes! In een oogwenk, overal waar ze gaat, kan ze mensen horen denken door middel van muziek.

6 Zegevierend

zegevierend
zegevierend

Het is duidelijk dat Victorious op deze lijst zou staan, aangezien het gaat om tieners die muzikaal aangelegd en zeer getalenteerd zijn. Een groep tieners gaat naar een middelbare school voor podiumkunsten en traint om te slagen als zangers, acteurs, dansers en meer.

Omdat de show gevuld is met veel muzikale optredens, is het gemakkelijk te vergelijken met Julie and the Phantoms. In deze show herkennen veel mensen Ariana Grande voor het eerst.

5 Chilling Adventures Of Sabrina

Chilling Adventures of Sabrina
Chilling Adventures of Sabrina

De reden dat Chilling Adventures of Sabrina op deze lijst staat, is dat het een show is die zich richt op bovennatuurlijke omstandigheden. Sabrina is een heks die spreuken kan uitspreken terwijl ze wordt omringd door allerlei magische omstandigheden.

In Julie and the Phantoms kan Julie communiceren met geesten… behoorlijk bovennatuurlijk als je het ons vraagt! De shows zijn 100% vergelijkbaar.

4 Soundtrack

Soundtrack
Soundtrack

Soundtrack is een geweldige originele Netflix-show die zich richt op meerdere verhaallijnen en personages die op verschillende manieren met elkaar verweven zijn. Deze show heeft schattige liedjes gemengd in de verhaallijn om de verhaallijn vooruit te helpen. Jenna Dewan is een van de hoofdrolspeelsters in de show.

3 The Vampire Diaries

Het dagboek der Vampieren
Het dagboek der Vampieren

Net als Chilling Adventures of Sabrina, heeft The Vampire Diaries ook dat bovennatuurlijke element dat het helpt om zich te verhouden tot Julie en de Phantoms. Het verschil hier is dat in The Vampire Diaries het belangrijkste menselijke tienermeisje interactie heeft met geesten, maar in de vampierdagboeken heeft het belangrijkste menselijke tienermeisje interactie met vampiers. Toch zijn de shows nog steeds erg vergelijkbaar. TVD is ook de beste omdat Nina Dobrev de hoofdrol speelt. Het heeft ook Paul Wesley en Ian Somerhalder in hoofdrollen.

2 Vrolijkheid

vrolijkheid
vrolijkheid

We voegen weer een show toe aan de lijst met een enorm muzikaal element. Julie and the Phantoms is gevuld met veel originele nummers, en Glee is ook gevuld met muziek - maar de nummers zijn niet origineel… Glee zit vol met covers! Inglee, de middelbare scholieren spelen tijdens elke aflevering van de show liedjes van Britney Spears, Madonna en andere beroemde muzikanten. Hoewel de muziekstijlen anders zijn, zijn de shows allebei leuk om mee te dansen tijdens het kijken.

1 Dansacademie

dans
dans

Terwijl ze zich richten op zanguitvoeringen in Julie and the Phantoms, richt Dansacademie zich op dansuitvoeringen. Het ging in première in 2010 en liep drie seizoenen. Dance Academy is een show die net als Julie and the Phantoms gericht is op het jongere publiek. Een jonger publiek raakt geobsedeerd door hoe geweldig de uitvoeringen zijn. Het gaat over een tiener die haar droom najaagt om professionele ballerina te worden. Balletdansen is haar passie.

Aanbevolen: