Euphoria Seizoen 2: Wat te verwachten

Inhoudsopgave:

Euphoria Seizoen 2: Wat te verwachten
Euphoria Seizoen 2: Wat te verwachten
Anonim

Het eerste seizoen van HBO's Euphoria was super intens en waanzinnig om naar te kijken. Zendaya in de hoofdrol als Rue Bennett zorgde ervoor dat de show zulke hoge niveaus van succes bereikte. Zendaya werd genomineerd voor haar allereerste Emmy Award op basis van haar tijd in het spelen van het personage Rue on Euphoria. voorbij haar Disney Channel-dagen naast Bella Thorne.

Haar tijd op Disney Channel toont Shake it Up en K. C. Undercover maakt nog steeds een groot deel uit van haar carrière, aangezien ze daar begon, maar ze is opgegroeid en verhuisde naar Euphoria, een veel volwassener show, in haar volwassenheid.

10 Wanneer beginnen de opnames en productie?

euforie
euforie

Seizoen 2 van Euphoria zou midden maart beginnen met filmen, maar de planning is gewijzigd. Volgens Variety zei Zendaya: "We zouden, geloof ik, op 16 maart weer aan het werk gaan. En letterlijk, 3 of 4 dagen daarvoor, waren we stilgelegd. Ik had zoiets van: 'Ik was er zo dichtbij.' We deden cameratests, haar- en make-uptests, we kregen iedereen te zien en de sets werden gebouwd." Sommige fans dringen er bij de cast en crew van euforie op aan om het tweede seizoen te filmen in een ander land waar problemen rond de pandemie niet zo vaak voorkomen omdat ze niet langer willen wachten!De cast heeft wel twee speciale afleveringen gefilmd midden in de pandemie.

9 Zendaya is enthousiast om weer te gaan filmen, maar de gezondheid en veiligheid van iedereen staat voorop

euforie
euforie

Fans van Euphoria waren net zo opgewonden, zo niet opgewondener dan Zendaya, voor seizoen 2. Het feit dat het filmen is opgeschort, is erg frustrerend voor iedereen, inclusief de cast, crew en enthousiaste kijkers die ongeduldig wachten om erachter te komen wat er daarna gebeurt met onze favoriete personages! De gezondheid en veiligheid van iedereen moet op dit moment voorop staan en daarom zal het wachten op een paar extra maanden om de antwoorden op enkele van onze meest prangende vragen te ontdekken de realiteit moeten zijn.

8 Zullen we meer te weten komen over Nate's andere broer?

euforie
euforie

In het huishouden van de Jacob familie is er een familieportret waarop drie zonen te zien zijn. In seizoen 1 maakten we alleen kennis met Nate en zijn oudere broer Aaron. Er is een derde broer waarvan we niets weten en we hopen dat seizoen twee ons het antwoord geeft over wie hij is.

7 Wat zal Lexi doen aan haar gevoelens voor Rue?

euforie
euforie

Gaat Lexi naar voren komen met haar gevoelens voor Rue? In seizoen 1 gaf ze toe dat ze naar voren wilde komen en "haar waarheid spreken" tegen de persoon van wie ze houdt en het is veilig om aan te nemen dat die persoon Rue is …. al kan het misschien iemand anders zijn! Als het eigenlijk Rue was waar Lexi naar verwees, zal het interessant zijn om te zien hoe het zal uitpakken voor Lexi als het gaat om Rue's gevoelens voor Jules.

6 Wat gebeurt er met Fesco, Jules en Maddy?

euforie
euforie

Zal Fesco uiteindelijk worden neergeschoten? In zijn poging om de schuld aan Mouse de drugsbaron terug te betalen, werd hij gedwongen een rijke dokter te beroven. Op basis van het einde van het eerste seizoen ziet het lot van Fesco er niet al te best uit. Is Jules van plan om permanent in de stad te verdwijnen of is ze van plan ooit terug te keren naar Rue?

Het is mogelijk dat Jules haar relatie met Anna voortzet, een vrouw met wie ze contact had, maar dat antwoord krijgen we pas als we seizoen 2 zien. Wat is ze van plan nu Maddy Nate's dvd heeft, wat is ze van plan met dat beeldmateriaal? Is zij het type dat de duistere geheimen van iemand anders blootlegt? Is zij het type dat probeert Nate's vader te chanteren?

5 Wordt de paniekaanval van Nate nader verklaard?

euforie nate
euforie nate

Nate's onverwachte paniekaanval heeft zeker nadere uitleg nodig. Seizoen 2 van Euphoria kan niet zomaar een gebeurtenis verdoezelen die zo intens en emotioneel was tussen Nate en zijn vader. Fans hebben tot nu toe verschillende theorieën bedacht over de oorzaak van Nate's paniekaanval en een van die theorieën is gebaseerd op het idee dat zijn vader hem mogelijk ongepaste dingen heeft aangedaan toen hij jonger was. Wat de oorzaak van zijn paniekaanval ook was, het moet in het tweede seizoen verder worden onderzocht.

4 Wat is er aan de hand met Kats webcam-oproepen en zal ze eindelijk met Ethan gaan daten?

euforie
euforie

Wie kijkt Kat precies op haar webcam en vraagt haar om ongemakkelijke en verontrustende dingen te doen in ruil voor een uitbetaling? Wie het ook is, heeft al haar hele Amazon-verlanglijstje voor haar gekocht, wat betekent dat hij duidelijk geld te besteden heeft.

GERELATEERD: 15 verbluffende foto's van Euphoria's Sydney Sweeney

Zal de relatie tussen Kat en Ethan eindelijk officieel bloeien? In de finale van seizoen 1 konden ze voor het eerst een open en eerlijk gesprek voeren, en dat is meestal hoe relaties kunnen ontstaan. Er is veel te ontdekken tussen deze twee en nog veel meer om te bespreken voordat ze een relatie aangaan.

3 Leeft Rue zelfs nog?

euforie
euforie

De grootste vraag die we hebben gaat over Rue! Leeft ze nog? In de seizoensfinale zagen kijkers haar illegale middelen nemen en hallucineerden ze een visioen van zichzelf terwijl ze haar overleden vader omhelsde en in een berg lichamen instortte. Was dit slechts een hallucinatie of was dit een daadwerkelijke overdosis? Hoe dan ook, wanneer seizoen 2 weer begint, zal Rue hoogstwaarschijnlijk niet in de beste vorm ooit zijn.

2 Hoe denkt Jacob Elordi over seizoen 2?

euforie
euforie

Toen hem werd gevraagd naar seizoen 2 vertelde Jacob Elordi aan Variety: "Sam [Levinson] verandert scripts als een gek. Ik zou je nu iets kunnen vertellen, en het zou helemaal niet relevant zijn voor wat ik ga lezen als we teruggaan. Het verandert voortdurend, zelfs tot de dag dat we gaan filmen.” Het maakt niet uit hoe vaak het script verandert, zolang de show maar komt zoals de maker het zich perfect voorstelt. Jacob Elordi neemt feilloos de rol aan van Nate Jacobs, een personage met lagen en lagen diepte voor hem.

1 Hoe voelt Zendaya over seizoen 2?

euforie
euforie

Zendaya kijkt net zo uit naar seizoen 2 van Euphoria als wij. Ze vertelde Elle Magazine: Ik denk dat Euphoria me veel over mezelf heeft geleerd. Het gaf me meer vertrouwen in mijn eigen kunnen, omdat ik veel aan mezelf twijfelde.” Hopelijk, nu ze zo'n ongelooflijke rol op zich heeft genomen en het karakter heeft gespeeld van iemand met wie veel mensen zich emotioneel kunnen identificeren, zijn haar twijfels volledig weggesmolten.

Aanbevolen: