How I Met Your Mother: beste afleveringen van seizoen 2, volgens IMDb

Inhoudsopgave:

How I Met Your Mother: beste afleveringen van seizoen 2, volgens IMDb
How I Met Your Mother: beste afleveringen van seizoen 2, volgens IMDb
Anonim

Het eerste seizoen van How I Met Your Mother eindigde met een behoorlijke cliffhanger: Lily verliet Marshall om haar passie voor kunst na te jagen, terwijl Ted en Robin uiteindelijk samen eindigden. Seizoen 2 was zelfs beter dan seizoen 1 omdat het begon met het verkennen van het verleden van de personages en ook van één-op-één vriendschappen.

Ted en Robin waren het hele seizoen bij elkaar en het duurde niet lang voordat Lily en Marshall ook weer in elkaars armen vielen. Het einde weerspiegelde de conclusie van het eerste seizoen. Lily en Marshall vonden hun geluk, terwijl Ted en Robin uit elkaar gingen.

10 "Monday Night Football" (8.4)

hoe ik je moeder heb ontmoet voetbal
hoe ik je moeder heb ontmoet voetbal

De bemanning had een begrafenis bij te wonen en dus konden ze Super Bowl niet in re altime bekijken. Ze waren het erover eens dat ze niet over de score zullen leren, aangezien het kijken naar de Super Bowl de laatste jaren een beetje een traditie is geworden. Ted ging zo ver dat hij de "Sensory Deprivator 5000" droeg om alle informatie te blokkeren en hij was de enige die erin slaagde de Super Bowl niet te laten verpesten tegen de tijd dat hij terugkwam in de flat.

Robin kwam erachter omdat ze bij de nieuwszender werkt, terwijl Barney het niet kon laten om de score te controleren omdat hij veel geld op het spel had.

9 "Lucky Penny" (8.4)

Lucky-Penny-hoe-ik-je-moeder-ontmoet
Lucky-Penny-hoe-ik-je-moeder-ontmoet

Robin en Ted misten een vlucht naar Chicago en ze begonnen te discussiëren wiens schuld het was. Ted verscheen die dag niet op de rechtbank, dus hij kon niet aan boord worden gelaten. Maar waarom had hij in de eerste plaats een zittingsdatum? Omdat Barney hem belde nadat hij de marathon had gelopen in plaats van Marshall. Marshall brak zijn teen omdat Robin bij hem binnenkwam en hem verraste.

Het verhaal leidde tot een gelukscent, een munt uit 1939 die Ted in de metro vond. Toekomstige Ted legde vervolgens het vlindereffect uit van het vinden van die cent: als dat niet zo was, zou hij hun moeder nooit hebben ontmoet.

8 "Dingen" (8.5)

dingen hoe ik je moeder heb ontmoet
dingen hoe ik je moeder heb ontmoet

Een nadere blik op de paaseieren van de show onthult dat Ted in zijn leven met een hele reeks vrouwen was uitgegaan en dit was het hoofdthema van 'Stuff': de titel van de aflevering verwijst naar alle dingen die Ted's exen gaven hem of lieten hem achter. Om Robin niet van streek te maken, zei Ted dat het zijn zus was die deel uitmaakte van al deze herinneringen in plaats van zijn eerdere veroveringen.

De secundaire verhaallijn draaide om Lily en Barney: hij vertelde haar wat hij echt vond van haar toneelstuk, dat niet goed bij haar paste. Ze stond erop dat vrienden vooral aardig voor elkaar moesten zijn, en Barney deed er alles aan om haar ongelijk te bewijzen. Zeg wat je wilt over Barney, maar zijn eerlijkheid maakt hem eigenlijk een veel betere vriend dan Lily.

7 "Brunch" (8.5)

Afbeelding
Afbeelding

"Brunch" is de derde aflevering van seizoen 2. In deze aflevering voegden Teds ouders zich bij de groep voor een brunch, wat leidde tot een reeks ruzies. Marshall en Lily waren tegelijk uit elkaar, maar ze wilden elkaar terugpakken door er zo onweerstaanbaar mogelijk uit te zien. Robin wilde een goede indruk maken op Teds moeder en vatte het verkeerd op toen ze hen niet onder druk zette om kinderen te krijgen.

Uiteindelijk bleek dat de ouders van Ted zijn gescheiden. Deze aflevering introduceerde een hele reeks dingen waarnaar in de toekomst werd verwezen: Lily's obsessie met Marshall's kuiten, Ted's neef Stacey, en Barney en Alfred's nieuwsgierige bromance.

6 "Ted Mosby, architect" (8.8)

Ted Mosby, architect hoe ik je moeder heb ontmoet
Ted Mosby, architect hoe ik je moeder heb ontmoet

De volgende aflevering werd alleen maar beter: in "Ted Mosby: Architect" hadden Ted en Robin hun eerste gevecht. Later in de pub vertelde Barney aan Ted dat vrouwen denken dat architecten hot zijn, dus Ted wilde controleren of dat waar is.

De aflevering wordt gedreven door een reeks misverstanden, wat een populaire stijlfiguur is in Modern Family. Boos vanwege het gevecht ging Robin op zoek naar Ted en werd doorverwezen van een feest naar een club, maar later bleek dat het Barney was die zich voordeed als Ted om meisjes te krijgen. Ted werkte eigenlijk laat op zijn kantoor.

5 "Het beste koppel ter wereld" (8.8)

Het beste koppel ter wereld Hoe ik je moeder heb ontmoet
Het beste koppel ter wereld Hoe ik je moeder heb ontmoet

Seizoen 2 verkende de één-op-één vriendschap van Barney en Lily en die afleveringen waren enkele van de beste van het seizoen. In "World's Greatest Couple" trok Lily bij hem in omdat ze na de breuk nergens anders heen kon. Ze konden het buitengewoon goed met elkaar vinden: Lily deed zich voor als zijn vrouw toen hij van zijn hook-up af moest en ze vielen zelfs samen in slaap terwijl ze naar de tv keken.

Intussen worstelde Marshall met zijn vriend Brad - de manier waarop Brad tegenover Marshall handelde deed Marshall denken dat Brad misschien verliefd op hem was.

4 "Iets geleend" (8.8)

Iets geleend Hoe ik je moeder heb ontmoet
Iets geleend Hoe ik je moeder heb ontmoet

Snel vooruit naar het einde van seizoen 2, "Something Borrowed" is een aflevering waarin Marshall en Lily trouwen. Barney had een geweldige tijd en zei: "Het is voor de bruid" wanneer hij iets wilde. Marshall had een beetje een crisis en scheerde wat van zijn haar af.

How I Met Your Mother kopieerde Friends: in Friends was het Joey die trouwde met Chandler en Monica, terwijl Barney in deze show met Lily en Marshall trouwde. De twee karakters hebben meer gemeen dan alleen maar rokkenjagers zijn.

3 "Iets blauws" (8.8)

Something Blue hoe ik je moeder ontmoette
Something Blue hoe ik je moeder ontmoette

"Something Blue" volgde direct na "Something Borrowed" en daarin onthulden Robin en Ted dat ze weken voor de bruiloft uit elkaar gingen. Ze hadden een gesprek over hun toekomst en het bleek (alweer) dat ze andere dingen willen.

Ook al waren ze geen goede match, Robin bleef een van Teds beste vriendinnen.

2 "Swarley" (9.0)

Swarley-hoe-ik-je-moeder-ontmoet
Swarley-hoe-ik-je-moeder-ontmoet

"Swarley" is de zevende aflevering van seizoen 2 en het meest memorabele moment moet zijn wanneer Barney de wetenschap achter 'gekke ogen' uitlegt aan Marshall, die op dit moment nog steeds vrijgezel is en probeert te daten.

Lily worstelde met het idee dat Marshall met andere vrouwen zou daten en ging zelfs zo ver om zijn date Chloe te stalken. Uiteindelijk zijn ze samen beland, dus het is geen wonder dat de aflevering zo'n hoge waardering kreeg.

1 "Slap Bet" (9.5)

Slap Bet hoe ik je moeder heb ontmoet
Slap Bet hoe ik je moeder heb ontmoet

"Slap Bet" is niet alleen een van de beste afleveringen van seizoen 2, het is ook een van de beste afleveringen van How I Met Your Mother in het algemeen. Het introduceerde niet alleen de meest memorabele hardloopgrap van de serie, de beruchte slap-weddenschap, maar het onthulde ook Robins verleden als popster.

"Let's Go To The Mall" was het eerste nummer dat we van Robin Sparkles hoorden, maar het was niet het laatste.

Aanbevolen: