How I Met Your Mother': beste afleveringen van seizoen 4, volgens IMDb

Inhoudsopgave:

How I Met Your Mother': beste afleveringen van seizoen 4, volgens IMDb
How I Met Your Mother': beste afleveringen van seizoen 4, volgens IMDb
Anonim

De eerste aflevering van seizoen 4 van How I Met Your Mother zet prachtig de toon voor de rest van het seizoen. Barney begon zijn inwisselbare kwaliteiten te tonen en stopte met een dwaas karakter te zijn die alleen voor de lol wordt gebruikt. Het hele seizoen zal hij stiekem naar Robin verlangen en zijn emoties voor zichzelf houden.

Nadat hij bij het altaar was gedumpt, onderging Ted ook een eigen transformatie. Hij bracht het grootste deel van het seizoen single door en deelde de flat met Robin.

10 "The Fight" (8.3)

vecht hoe ik je moeder heb ontmoet
vecht hoe ik je moeder heb ontmoet

Nadat Doug, de barman, een paar willekeurige jongens uit de stand van de groep had gegooid, verwachtte hij dat Ted, Barney en Marshall hem zouden steunen in een gevecht. Marshall kon niet worden overgehaald - hij legde uit dat hij een hekel heeft aan vechten. De andere twee raakten echter betrokken. Nadat Barney ontdekte dat Robin ruzies sexy vond, zag hij het als een kans om indruk op haar te maken.

Om een lang verhaal kort te maken, Ted en Barney konden helemaal niet vechten, terwijl Marshall behoorlijk wat training had toen hij opgroeide.

9 "Het Mogelijke" (8.4)

robin CV hoe ik je moeder heb ontmoet
robin CV hoe ik je moeder heb ontmoet

Barney is misschien niet het beste materiaal voor vriendjes, maar hij is een goede vriend. In "Possimpible" hielp hij Robin bij het maken van een modern, boeiend cv. Het hoogtepunt van de aflevering was absoluut het zien van zijn: een hilarische montage van Barney die heel veel niets zegt en op een stoere motorfiets de zonsondergang inrijdt.

Hij legde Robin uit waarom zijn cv zeker zal werken: "Dat is wat het Amerikaanse bedrijfsleven wil: mensen die gewaagde risiconemers lijken, maar eigenlijk nooit iets doen."

8 "De veranda" (8.4)

De veranda hoe ik je moeder heb ontmoet
De veranda hoe ik je moeder heb ontmoet

Lily en Marshall zijn misschien relatiedoelen, maar Lily als individu kan een behoorlijk vreselijk mens zijn. In "The Front Porch" ontdekte Ted dat ze een hele reeks van zijn relaties had verbroken door zich meesterlijk in Teds zaken te mengen.

De aflevering bevatte een oproep terug naar een van de beste afleveringen van seizoen 2, "Something Blue". Het bleek dat Robin ook achter de grootste break-up van het seizoen zat.

7 "The Best Burger in New York" (8.5)

De beste hamburger in New York Hoe ik je moeder heb ontmoet
De beste hamburger in New York Hoe ik je moeder heb ontmoet

"The Best Burger In New York" is een Marshall-gecentreerde aflevering waarin hij de groep meeneemt op een zoektocht naar een hamburger die hij had toen hij voor het eerst naar de stad verhuisde. De aflevering bevat een van de meest memorabele gasten van de show, Regis Philbin, die ook werd achtervolgd door de herinneringen aan de mysterieuze burger.

6 "Murtaugh" (8.5)

Murtaugh Hoe ik je moeder heb ontmoet
Murtaugh Hoe ik je moeder heb ontmoet

De aflevering waarin Barney dingen doet die bewijzen dat hij niet "te oud voor deze sit" is, is geïnspireerd op het personage Roger Murtaugh van Lethal Weapon. Hij doorboorde zijn eigen oor, sliep op een ongemakkelijke futon en ging zelfs op rave.

Ondertussen stonden Lily en Marshall op gespannen voet met elkaar. Marshall coachte het basketb alteam van de kleuterschool en Lily hield niet van zijn aanpak. Ze gaf duidelijk de voorkeur aan een toegeeflijke benadering van het opvoeden van kinderen, terwijl Marshall geloofde in de kracht van discipline.

5 "Ken ik jou?" (8.6)

Ken ik jou hoe ik je moeder heb ontmoet?
Ken ik jou hoe ik je moeder heb ontmoet?

"Do I Know You" is de eerste aflevering van seizoen 4 en daarin realiseert Ted zich dat hij Stella niet echt kent, ook al zijn ze verloofd. Barney vertelde Lily dat hij verliefd is op Robin. Ze hield zijn geheim voor zichzelf, ook al staat ze erom bekend te kletsen.

Lily regelde een date voor ze. Het ging ongelooflijk goed: het bleek dat Barney een geweldige luisteraar is als hij dat wil. Uiteindelijk bracht Robin hem in contact met de rondborstige serveerster, in de veronderstelling dat ze hem een plezier deed.

4 "Voordelen" (8.6)

Voordelen Hoe ik je moeder heb ontmoet
Voordelen Hoe ik je moeder heb ontmoet

Als twee exen weer samen gaan slapen, zal er vast wel iemand gewond raken. Ted en Robin woonden samen en telkens als ze een conflict zagen ontstaan, losten ze het op door samen te slapen. Op een dag kwam Marshall bij hen binnen en zo kwam de rest van de groep erachter.

Barney was zichtbaar overstuur door de situatie en kwam zelfs naar de flat om het voor hen schoon te maken. Aan het einde van de aflevering legde Ted de stukjes bij elkaar en realiseerde hij zich dat Barney gevoelens voor Robin heeft.

3 "The Three Days Rule" (8.7)

De driedaagse regel Hoe ik je moeder heb ontmoet
De driedaagse regel Hoe ik je moeder heb ontmoet

"The Three Day Rule" verwijst naar de regel die stelt dat je minstens drie dagen moet wachten voordat je een meisje sms't nadat je haar nummer hebt gekregen; een regel die Ted weigerde te volgen. In plaats daarvan stuurde hij meteen 'sms'jes'.

Marshall en Barney waren hem echter een stap voor. Het bleek dat Ted ze al die tijd aan het sms'en was, wat tot nogal grappige misverstanden leidde.

2 "Interventie" (8.8)

Interventie Hoe ik je moeder heb ontmoet
Interventie Hoe ik je moeder heb ontmoet

Wat doe je als je vriend iets schadelijks of gênants begint te doen? Het How I Met Your Mother-team doet een interventie. In deze aflevering verhuisden Ted, Lily en Marshall uit de geliefde flat en haalden herinneringen op aan het verleden. Robin bereidde zich voor om naar Japan te verhuizen, schijnbaar onaangedaan.

Ondertussen probeerde Barney nog een andere truc uit zijn Playbook. Hij verkleedde zich als een 83-jarige man en daagde zichzelf uit om een meisje te krijgen terwijl hij het kostuum droeg.

1 "De Sprong" (8.8)

De sprong hoe ik je moeder heb ontmoet
De sprong hoe ik je moeder heb ontmoet

Zoals gewoonlijk was de aflevering met de hoogste waardering de seizoensfinale. "The Leap" vindt plaats op de 31e verjaardag van Ted en in deze aflevering komt Robin er eindelijk achter dat Barney verliefd op haar is. Ze ging door met het trekken van "de Mosby" op Barney en vertelde hem dat ze van hem hield om hem weg te jagen.

Ted maakte die aflevering ook een sprong. Hij aanvaardde een professoraat aan de Columbia University en werd zo een echte Ross Geller van zijn vriendengroep.

Aanbevolen: