How I Met Your Mother: de beste afleveringen van seizoen 3, volgens IMDb

Inhoudsopgave:

How I Met Your Mother: de beste afleveringen van seizoen 3, volgens IMDb
How I Met Your Mother: de beste afleveringen van seizoen 3, volgens IMDb
Anonim

Seizoen 3 van How I Met Your Mother bracht komedie naar een hoger niveau. De show werd steeds populairder en er waren nogal wat gaststerren van beroemdheden, zoals Enrique Iglesias, Britney Spears en James Van Der Beek.

In seizoen 3 ontmoette de nieuwe single Ted Stella, een tatoeageverwijderingsdokter die hij zo hartstochtelijk achtervolgde dat ze ermee instemde tegen het einde van het seizoen met hem te trouwen. Dit seizoen introduceerde een nieuwe ontluikende romance: Barney werd verliefd op Robin.

10 "Geen morgen" (8.2)

nee morgen hoe ik je moeder heb ontmoet
nee morgen hoe ik je moeder heb ontmoet

Het is Saint Patrick's Day! Barney overtuigde Ted om met hem mee te gaan op een avondje uit, terwijl Lily en Marshall binnen bleven en bordspellen speelden. Robin en Marshall realiseerden zich dat de vloer op hun nieuwe plek scheef was, maar wisten niet hoe ze Lily het vreselijke nieuws moesten vertellen.

Deze aflevering is een geweldig voorbeeld dat laat zien dat Ted niet zo'n geweldige kerel is als hij zichzelf beschouwt. Hij kuste een getrouwde vrouw, pleegde creditcardfraude en werd wakker met een blauw oog.

9 "Zandkastelen in het zand" (8.2)

Zandkastelen in het zand Hoe ik je moeder heb ontmoet
Zandkastelen in het zand Hoe ik je moeder heb ontmoet

Robins tienerromantiek met Simon (gespeeld door een beroemde gastacteur James Van Der Beek) was "de beste anderhalve week van haar leven" en een verhaal dat te zien was in een van de beste afleveringen van seizoen 3. Hoewel hij niets voor hem had, merkte Robin dat ze weer verliefd werd op Simon.

Tegen het einde van de aflevering brak hij haar hart opnieuw. Robin liet Barney de video van "Sandcastles in the Sand" zien en toen maakten de twee voor het eerst contact. Spannende dingen!

8 "Wacht erop" (8.3)

hoe ik je moeder heb ontmoet wacht erop
hoe ik je moeder heb ontmoet wacht erop

Seizoen 3 begon met de legende-wacht op it-dary slogan. Robin kwam terug uit Argentinië, een reis die ze maakte nadat ze het uitmaakte met Ted in de finale van seizoen 2. Ze bracht ook Gael terug, een charismatische windsurfer die iedereen voor zich wist te winnen, waardoor Ted zich steeds meer gefrustreerd voelde. Bij elke break-up is er een winnaar en een verliezer, en het was duidelijk wie deze keer aan de winnende hand was.

Ted had een waanzinnig avondje uit en eindigde met een "tramp stamp"; een vlindertattoo op zijn onderrug. Hij wist niet hoe zijn wereld op het punt stond te veranderen door zijn nieuwste inkt.

7 "De platina-regel" (8.5)

HIMYM-Wendy-de-serveerster
HIMYM-Wendy-de-serveerster

De platinaregel stelt dat je niet moet slapen met iemand die je regelmatig ziet. Het kwam naar voren omdat Ted zijn tatoeageverwijderingsarts wilde vragen. Stella werd een van Teds belangrijkste vriendinnen.

Barney legde verder uit dat er acht stadia zijn die dergelijke relaties doormaken, waarbij hij zijn theorie staaft met een voorbeeld van Marshall en Lily's, dat van Robin en zijn eigen leven.

6 "Wonderen" (8.7)

wonderen hoe ik je moeder heb ontmoet
wonderen hoe ik je moeder heb ontmoet

Bestaan er wonderen of niet? Marshall gelooft van wel, maar Robin niet. Maar waarom debatteerden ze überhaupt over het bestaan van wonderen? Nou, Ted belandde in een ziekenhuis vanwege een auto-ongeluk. De ervaring deed hem zijn relatie met Stella heroverwegen, en de twee verloofden zich tegen het einde van de aflevering.

Het was echter niet alleen Ted die gewond raakte in deze aflevering. Barney werd aangereden door een bus. Ook hij besefte wat belangrijk is in het leven: zijn liefde voor Robin.

5 "De beugel" (8.7)

De beugel hoe ik je moeder heb ontmoet
De beugel hoe ik je moeder heb ontmoet

Nadat een vreemde Lily adviseerde om uit de buurt van Barney te blijven in een bar, wilde Barney weten wie de boosdoener was. Om dit te doen, moest hij een reis door het geheugen maken en een lijst maken van alle vrouwen met wie hij naar bed is geweest.

Hij kwam er in deze aflevering niet achter wie er achter de sabotage zat, maar hij vertoonde wel tekenen van verlossing.

4 "Tien Sessies" (8.8)

Tien sessies hoe ik je moeder heb ontmoet
Tien sessies hoe ik je moeder heb ontmoet

"Ten Sessions" bevatte het leerboek Mosby-gedrag: hij wilde Stella voor zich winnen en hij was meedogenloos in zijn achtervolging. Robin stelde voor om zich in plaats daarvan te concentreren op Stella's receptioniste Abby (gespeeld door Britney Spears). Ted ging ervoor, in de hoop dat dit manipulatieve plan Stella's interesse zou wekken.

Omdat hij geen nee accepteerde, nam Ted Stella mee op een date van twee minuten. Barney profiteerde van Abby's liefdesverdriet en nam contact met haar op.

3 "Slapsgiving" (9.0)

Spoiler alert
Spoiler alert

Na het enorme succes van "Slap Bet" gaf seizoen 3 ons "Slapsgiving": Marshall zette zelfs een pagina op internet op die aftelde tot de volgende klap, waardoor Barney zich ongemakkelijk voelde.

Ondertussen hadden Ted en Robin moeite om vriendelijk tegen elkaar te zijn. Sinds ze uit elkaar gingen, deelden ze niet echt iets met elkaar, wat het voor beiden super ongemakkelijk maakte. Gelukkig realiseerden ze zich dat ze nog steeds een inside joke delen: elke keer salueren als iemand een uitdrukking van militaire rang gebruikt voor een ander woord.

2 "Hoe ik iedereen ontmoette" (9.0)

Hoe ik iedereen ontmoette
Hoe ik iedereen ontmoette

"How I Met Everyone Else" kreeg zo'n hoge ranking omdat het een van Barney's meest geliefde concepten introduceerde: de hot/crazy scale. Ted had een relatie met een meisje wiens naam hem in de toekomst ontging, dus noemde hij haar Blah Blah.

Zoals de titel al doet vermoeden, onderzoekt deze aflevering hoe de rest van de groep elkaar ontmoette. Marshall, Lily en Ted ontmoetten elkaar in 1996 op de universiteit, en Barney voegde zich bij hun groep in 2001 nadat hij Ted had ontmoet bij het urinoir bij MacLaren's.

1 "Spoiler Alert" (9.1)

Spoiler alert
Spoiler alert

In een van de beste afleveringen van How I Met Your Mother dacht Ted dat hij eindelijk zijn gelijke gevonden had in Cathy, maar de rest van de groep was niet zo onder de indruk. Ze wilden Ted geen 'spoiler alerts' over haar geven, wat ertoe leidde dat de groep elkaars tekortkomingen besprak.

Aanbevolen: