New Girl: beste afleveringen van seizoen 2, volgens IMDb

Inhoudsopgave:

New Girl: beste afleveringen van seizoen 2, volgens IMDb
New Girl: beste afleveringen van seizoen 2, volgens IMDb
Anonim

Het tweede seizoen van New Girl was gevuld met zoveel hoogte- en dieptepunten. Tegen de tijd dat het tweede seizoen uitkwam, waren fans al gewend aan de dynamiek tussen Jess Day, Nick Miller, Winston Schmidt, Winston Bishop en Cece Parekh. De vriendschappen tussen de leden van de bende waren al gedefinieerd en dat gold ook voor het comfort van hun woonruimte.

De huisgenoten die het hok als volwassenen delen, is zo'n interessant scenario, maar het is zo realistisch voor waar mensen mee te maken hebben als ze in Californië wonen…omdat Californië zo duur is! Zoveel fans missen deze show sinds het einde. Dit zijn de best beoordeelde afleveringen van seizoen 2.

Halloween - 7.9

Halloween - 7.9
Halloween - 7.9

Tijdens deze aflevering probeerde Nick zich voor te bereiden op een bezoek van een meisje op wie hij verliefd was toen hij nog studeerde. Haar naam is Amelia en ze heeft destijds zijn hart helemaal gestolen. Hij werd erg nerveus door het feit dat ze langs zou komen en had het gevoel dat hij alles moest doen om indruk op haar te maken. Jess, gespeeld door Zooey Deschanel, kreeg uiteindelijk een tijdelijke baan in een spookhuis om Halloween te vieren en dit is helaas de avond waarop ze erachter kwam dat Sam, de man die ze zag, niet in een serieuze relatie met haar.

9 Pepperwood - 8.0

Peperhout - 8.0
Peperhout - 8.0

Deze aflevering is behoorlijk hilarisch omdat Nick en Jess in een enge situatie komen met een van Jess' studenten. Hij is een student in haar schrijfklas en ze voelt zich super verbonden met hem. Ze heeft het gevoel dat hij een zeer getalenteerde schrijver is. Als ze eenmaal thuiskomt en enkele van zijn teksten hardop voorleest aan haar huisgenoten, reageert Nick niet goed. Nick maakt zich zorgen dat haar leerling eigenlijk een moordenaar is! Zodra Nick dat idee bij Jess brengt, begint ze te denken dat haar leerling misschien ook een moordenaar is.

8 Winston's verjaardag - 8.1

Winstons verjaardag - 8.1
Winstons verjaardag - 8.1

Deze aflevering gaat helemaal over Winstons verjaardag! Winston is serieus een van de meest beminnelijke personages ooit. Hij maakt de show zoveel beter, daar bestaat geen twijfel over. Voor deze aflevering is hij jarig en dat wil hij vieren met een feestje! Andere hoogtepunten in deze aflevering gaan over Jess die naar een sollicitatiegesprek gaat, Jess' vader die op bezoek komt om Cece's bruiloft bij te wonen, en Jess die haar best doet om haar relatie met Nick te verbergen.

7 Tabel 34 - 8.1

Tabel 34 - 8.1
Tabel 34 - 8.1

Nick en Jess hebben elkaar gekust en ze weten niet hoe ze daarna met elkaar om moeten gaan. Het gedeelde moment van intimiteit tussen hen geeft hen het gevoel dat ze niet langer zichzelf kunnen zijn, omdat ze de grenzen van vriendschap hebben overschreden door elkaar te kussen. In plaats van de situatie met respect te behandelen en volwassen te handelen, besluiten beide jongvolwassenen dat ze elkaar moeten vermijden om de onhandigheid te verminderen. Ze maken de onhandigheid alleen maar erger.

6 Parkeerplaats - 8.2

Parkeerplaats - 8.2
Parkeerplaats - 8.2

In deze aflevering hebben alle huisgenoten besloten dat ze het moeten uitvechten om te beslissen wie de premium parkeerplaats voor hun flatgebouw gaat winnen. Ze willen allemaal een parkeerplaats, want parkeren in de stad waar ze wonen is altijd een stressvolle en vervelende situatie. Jess heeft bijvoorbeeld elke keer dat ze probeert te vertrekken om haar dag te beginnen, te maken met een dakloze man bovenop haar auto. Ze vechten het uit en worden uiteindelijk erg competitief en proberen erachter te komen wie zal toegeven en wie de plek zal innemen.

5 Kerstman - 8.2

Kerstman - 8.2
Kerstman - 8.2

Deze aflevering gaat helemaal over Kerstmis! De vriendengroep probeert tijdens de feestdagen naar meerdere kerstfeesten te gaan. Cece en Schmidt, gespeeld door Max Greenfield, hebben een gesprek van hart tot hart over misschien gewoon vrienden zijn en niets meer, aangezien ze al voorbij de dynamiek van een normale vriendschap zijn.

Jess doet haar best om Sam te vermijden, maar hij legt haar uit dat hij eigenlijk weer bij haar wil zijn. Nick realiseert zich dat het misschien te moeilijk voor hem is om met zijn avontuurlijke vriendin te daten.

4 Snelhardende kit - 8.5

Snel uithardende kit - 8.5
Snel uithardende kit - 8.5

Deze aflevering kreeg een 8.5 waardering wat echt goed is! Het richt zich op Schmidt terwijl hij door een diepe depressie gaat wanneer hij zich realiseert dat Cece verloofd is om met iemand anders te trouwen. Hij houdt duidelijk nog steeds van haar en heeft diepe gevoelens voor haar, maar hij moet proberen te accepteren dat ze de vrouw van iemand anders wordt. Hij besluit zich te concentreren op het zijn van een visvader en het fokken van exotische vissen, zodat hij er niet meer aan hoeft te denken Cece kwijt te raken. Het liefdesverdriet doet hem te veel pijn.

3 Maagden - 8.6

Maagden - 8.6
Maagden - 8.6

In deze aflevering besluit de vriendengroep dat ze erin gaan duiken en intieme details over hun ervaringen uit het verleden onthullen. Alle vrienden in de groep besluiten dat ze open willen staan en willen praten over de eerste ervaringen die ze hadden toen ze een stuk jonger waren.

Sommige ervaringen zijn buitengewoon huiveringwekkend en ongemakkelijk en andere ervaringen zijn ronduit hilarisch. Aan het eind van de dag komen ze allemaal met brute eerlijkheid naar voren met hun verhalen.

2 Elaine's grote dag - 8.7

Elaine's grote dag -8.7
Elaine's grote dag -8.7

In deze aflevering moeten Nick en Jess uitzoeken of ze willen dat hun relatie verder gaat. Er zijn zoveel dingen om te overwegen tussen hen dat ze niet weten of het goed is om een stel te zijn of om weer vrienden te worden. Cece's trouwdag nadert en de jongens bedenken een plan om het hele ding te saboteren. Schmidt denkt dat Cece niet door wil gaan met haar huwelijk, maar in werkelijkheid is het zo'n beetje hij die niet wil dat het helemaal misgaat.

1 Koeler - 9.1

Koeler - 9.1
Koeler - 9.1

In deze aflevering van New Girl vertellen de jongens aan Jess dat ze hen in de weg staat bij het ontmoeten van nieuwe vrouwen. Ze vertellen haar dat ze haar liever thuis laten als ze op vrouwtjes gaan jagen. Deze aflevering eindigde met een 9.1 beoordeling wat betekent dat het behoorlijk geweldig moet zijn geweest! In plaats van hun avondje uit voort te zetten, keren de jongens terug naar huis om te controleren of Jess in orde is nadat ze een griezelig geluid buiten hoort.

Aanbevolen: