New Girl': beste afleveringen van seizoen 3 volgens IMDb

Inhoudsopgave:

New Girl': beste afleveringen van seizoen 3 volgens IMDb
New Girl': beste afleveringen van seizoen 3 volgens IMDb
Anonim

Het derde seizoen van New Girl liet het verhaal van Zooey Deschanel als Jess Day en haar mannelijke huisgenoten verder gaan. Het begon met Nick en Jess die naar Mexico verdwenen om erachter te komen of hun relatie iets zou worden en eindigde met Jess en Nick die de groep overtuigden om samen op een cruiseschip te gaan.

Iedereen die seizoen drie heeft gezien, weet precies hoe die aflevering van het cruiseschip eindigt… Daarover later meer! Seizoen drie van New Girl ging in première tussen 2013 en 2014 en was gevuld met evenveel gelach als de eerste twee seizoenen.

5 "Groot nieuws" (7,7)

Groot nieuws
Groot nieuws

Deze aflevering kreeg uiteindelijk een 7,7 waardering, vergelijkbaar met verschillende andere afleveringen in het derde seizoen! 7.7 was deze keer heel gewoon. Deze aflevering concentreerde zich op Jess en Nick die hun best deden om hun breuk geheim te houden voor de rest van hun vrienden. Ze wilden niet dat hun vrienden erachter zouden komen dat ze besloten uit elkaar te gaan omdat ze niet wilden dat hun vrienden het gevoel zouden krijgen dat ze een kant moesten kiezen of de behoefte voelden om mee te doen. Uit elkaar gaan en toch moeten samenwonen was natuurlijk ook een uitdaging voor hen.

"Fired Up" (7,7)

Ontslagen
Ontslagen

In deze aflevering besluit Jess dat ze Coach wil inhuren om te werken op de school waar ze lesgeeft. Ze heeft hem nodig om het volleyb alteam te helpen op de training, maar al snel realiseert ze zich dat ze ook Coach moet laten gaan. Het was een vergissing van haar om hem in de eerste plaats in te huren en ze realiseert zich dat het pas een beetje te laat is. In deze aflevering heeft Schmidt (gespeeld door Max Greenfield) ook te maken met het feit dat hij wordt aangeklaagd door iemand die hem voor de rechter wil slepen.

"Exen" (7.7)

exen
exen

Deze aflevering gaat over Nick die een van zijn ex-vriendinnen tegenkomt. Zijn ex-vriendin heet Caroline, en zij is iemand waar hij heel moeilijk overheen kon komen. Hij worstelde met de breuk en het bleef hem lange tijd beïnvloeden nadat ze al lang uit zijn leven was verdwenen. Jess besluit in te grijpen in de situatie en Nick ervan te overtuigen dat hij nog steeds een vriendschap met Caroline kan hebben, ook al zijn ze niet langer een romantische relatie met elkaar.

"Keaton" (7.7)

Keaton
Keaton

Deze aflevering gaat helemaal over Halloween! Halloween is een leuke feestdag voor deze cast van personages om samen te vieren en deze aflevering zet die traditie voort, net als in seizoen 1. In deze aflevering besloot Jess een Halloween-feest te geven, maar Cece Parekh onthulde haar dat ze niet bereid was om te gaan als ze elkaar zou ontmoeten. In een poging om Schmidt zich beter te laten voelen door zijn emotionele droefheid, besluiten Jess, Nick en Winston zich voor te doen als Michael Keaton en beginnen ze te communiceren met Schmidt zonder het te weten.

"Dubbele datum" (7,7)

Dubbel-date
Dubbel-date

Deze aflevering haalde ook een 7,7 en gaat helemaal over Jess en Nick die op een dubbele date gaan met Schmidt en Cece. Nick weet niet wat hij moet doen om loyaal te zijn aan Jess, zijn vriendin… Of Schmidt, zijn beste vriend. Vast komen te zitten tussen een rots en een harde plek is een erg moeilijke plek voor Nick, omdat hij het juiste wil doen zonder iemand pijn te doen. Trouw zijn aan zijn beste vriend en zijn vriendin wordt uiteindelijk onmogelijk.

4 "Coach" (7,7)

Coach
Coach

Dit is de laatste aflevering van seizoen drie met een 7,7 rating! Het draait allemaal om Coach die terugkeert naar het hok en de andere jongens uitnodigt in een exotische club om naar dansers te kijken. Jess is er echt niet blij mee en ze voelt zich behoorlijk rot.

Als wraakactie besluit ze een avondje uit te gaan met Cece, zodat ze niet thuis hoeft te blijven nadenken over wat de jongens van plan zijn.

3 "All-in" (7.8)

Alles in
Alles in

In deze aflevering van de show besluiten Nick en gewoon dat ze een reis naar Mexico willen maken om erachter te komen of hun relatie echt ergens toe gaat. Dit is eigenlijk de eerste aflevering van het seizoen. Het ervaren van een relatie die alleen tussen hen is, zonder de rest van de huisgenoten in huis, het is iets dat ze erg belangrijk vinden. Ze willen de wateren testen en zien of er iets echts tussen hen kan ontstaan zonder enige afleiding.

2 "Cruise" (7.8)

Cruise
Cruise

In deze aflevering maken Nick en gewoon de fout om iedereen in de groep te overtuigen om met hen op een cruiseschip te gaan. Dit is eigenlijk de laatste aflevering van het derde seizoen en het is behoorlijk hilarisch, maar ook behoorlijk triest.

De groep komt samen op het cruiseschip vast te zitten en het wordt een ellendige situatie. Iedereen in de groep doet haar best om de situatie minder erg te maken.

1 "Verjaardag" (8.4)

Verjaardag
Verjaardag

Deze aflevering kreeg een 8,4 rating en concentreert zich op Nick terwijl hij worstelt om het beste verjaardagsfeest ooit voor Jess te organiseren. Hij voelt veel druk omdat hij alles perfect wil doen en hij haar niet in de steek wil laten. Hij is bang dat hij haar gaat teleurstellen. Schmidt doet zijn best om Cece te helpen met haar nieuwe baan als barkeeper, want het is een baan waar ze zich niet al te zeker bij voelt als ze voor het eerst begint.

"Prins" (8.6)

Prins
Prins

Deze aflevering kreeg de hoogste waardering van het hele derde seizoen! De reden waarom? Prins! Jess en Cece worden uitgenodigd voor een feest dat wordt georganiseerd door Prince en de jongens proberen het feest ook te verpesten, ook al staan ze niet op de gastenlijst. Dit is dezelfde aflevering waarin Nick vertelt dat hij voor het eerst van haar houdt en ze helemaal in paniek raakt omdat ze het helemaal niet verwachtte. Dit is het soort aflevering waardoor we de show zo missen.

Aanbevolen: