New Girl: beste afleveringen van seizoen 1, volgens IMDb

Inhoudsopgave:

New Girl: beste afleveringen van seizoen 1, volgens IMDb
New Girl: beste afleveringen van seizoen 1, volgens IMDb
Anonim

Het eerste seizoen van New Girl was gevuld met opmerkelijk hoge kijkcijfers. Een meerderheid van de afleveringen van de show eindigde met beoordelingen boven de 7,5! Dat is erg indrukwekkend voor het eerste seizoen van een nieuwe show. De impact van Zooey Deschanel op de show was ongelooflijk.

GERELATEERD: Dit is hoeveel Zooey Deschanel verdiende aan 'New Girl'

De pilot-aflevering kreeg een 7,7 en daarom kwam het niet op onze lijst, maar het was nog steeds zo'n geweldige introductie-aflevering die ons liet kennismaken met Jess Day en haar gloednieuwe huisgenoten: Winston Bishop, Nick Miller, & Winston Schmidt.

Zie je wel - 7.9

seeya 7.9
seeya 7.9

Deze aflevering van New Girl was gericht op de groep vrienden die op reis gingen naar de woestijn. Winston onthulde zijn angst voor het donker en moest die angst uiteindelijk voor het eerst onder ogen zien. Niemand vindt het leuk om gedwongen te worden om dingen onder ogen te zien die hen bang maken, maar Winston deed zijn best om het aan te pakken. Jess en Nick namen het op tegen een coyote in een scène die erg intens (maar toch grappig) was. Cece Parekh en Schmidt bereikten een keerpunt in hun romance.

Kinderen - 7.9

Kinderen - 7.9
Kinderen - 7.9

Jess begon te daten met een man die met wat bagage kwam… inclusief een ex-vrouw en dochter. Ze stemde ermee in om op zijn dochter te passen in een poging hem te laten zien dat ze een coole vriendin was die te vertrouwen was. De pre-tienerdochter van haar vriend creëerde een nieuwe ervaring voor Jess. Cece maakte in deze aflevering een zwangerschapsangst door, waardoor zowel zij als Schmidt in paniek raakten. Nick was bang dat zijn vriendin te jong voor hem was en Winston besefte hoeveel hij een hekel had aan zijn baas.

Valentijnsdag - 7.9

Valentijnsdag - 7.9
Valentijnsdag - 7.9

Jess had in jaren niet meer als vrijgezel ervaren tijdens een vakantie als Valentijnsdag, maar uiteindelijk moest ze er doorheen. Ze nodigde Schmidt uit om met haar uit te gaan als haar wingman in een poging een knappe vreemdeling te ontmoeten om mee om te gaan. Nick maakte plannen met zijn vriendin Julia, maar ze kreeg het uiteindelijk druk met haar werk, waardoor hij voor zichzelf moest zorgen op wat een romantische dag had moeten worden. Winston realiseerde zich dat hij met Shelby bevriend raakte.

7 Fancyman Deel 1 - 7.9

Fancyman Deel 1 - 7.9
Fancyman Deel 1 - 7.9

Jess voelde zich niet zo op haar gemak bij het idee om met de ouders van haar leerlingen te daten. Het is een soort belangenverstrengeling voor een leraar om betrokken te raken bij de ouder van een leerling die ze elke dag in haar klas lesgeeft! Dat gezegd hebbende, besloot ze toch een rijke man een kans te geven, ook al was hij de vader van een van de kinderen in haar klas. In deze aflevering streden Schmidt en Winston ook tegen elkaar door bartrivia te spelen. Ze hadden waarschijnlijk veel plezier achter de schermen voor deze aflevering.

6 Gewond - 7.9

Gewond - 7.9
Gewond - 7.9

Deze aflevering kreeg een beoordeling van 7,9, net als alle andere afleveringen die tot nu toe op deze lijst staan! Het was gericht op Nick die per ongeluk gewond raakte tijdens een potje touch-football. Na zijn blessure ontdekte Jess dat Nick geen verzekering had en dat baarde haar zorgen. Het zorgde ervoor dat ze hem veel vragen stelde die hem dwongen zijn leven opnieuw te evalueren om te zien waarom de dingen voor hem niet meer 'samen' en georganiseerd waren zoals andere volwassenen van zijn leeftijd. Hij werd er behoorlijk defensief over.

5 Jess & Julia - 7.9

Jess & Julia - 7.9
Jess & Julia - 7.9

De laatste aflevering met een 7,9-beoordeling van seizoen één was gericht op Nick die in paniek raakte omdat Julia geen label wilde plakken op haar relatie met hem. Hij wilde dat de zaken meer officieel waren, maar ze was nog niet helemaal klaar voor de strikte verbintenis.

Ook in deze aflevering maakte Winston opnieuw contact met een meisje met wie hij nonchalant omging en probeerde Schmidt te onderzoeken wie zijn douchehanddoek gebruikte. Deze aflevering was zo grappig dat er misschien wat geïmproviseerde momenten in zaten.

4 Fancyman Deel 2 - 8.0

Fancyman deel 2 - 8.0
Fancyman deel 2 - 8.0

De eerste aflevering van seizoen één die in de 8.0-beoordelingszone terechtkomt, heet 'Fancyman Part 2'. In deze aflevering gaat Jess op date met Russell, maar helaas eindigt de eerste dag die zou moeten eindigen in een gepassioneerde kus met een platonisch schouderklopje. De tweede keer dat ze op date gaan, eindigt het heel abrupt. Jess weet niet wat ze met deze situatie aan moet. Ze vindt deze man leuk, maar hij weet niet wat hij doet in de wereld van daten.

3 Naakt - 8.0

Naakt - 8.0
Naakt - 8.0

Jess liep per ongeluk bij Nick binnen terwijl hij geen kleren aan heeft en haar reactie zorgt ervoor dat zijn zelfrespect keldert. In plaats van gas te geven of stil de kamer uit te rennen, begint ze te lachen!

Haar gelach geeft Nick het gevoel dat hij niet in staat is om te bieden wat hij zou willen kunnen bieden aan een vrouw. In werkelijkheid lachte Jess alleen omdat ze een nerveuze en onhandige jonge vrouw is. Ze lachte hem niet uit om een andere reden.

2 De verhuurder - 8.2

De verhuurder - 8.2
De verhuurder - 8.2

Een van de best beoordeelde afleveringen van de show gaat over Jess terwijl ze probeert haar huisbaas te overtuigen om haar leuk te vinden. Ze heeft het gevoel dat haar huisbaas haar niet zo mag, dus doet ze haar uiterste best om hem van gedachten te doen veranderen. Helaas, in haar poging om dichter bij de huisbaas te komen, onthult ze dat er te veel mensen op het hok wonen en dat ze dat technisch niet mogen doen. De groep beminnelijke vrienden moet snel in actie komen om hun geheime woonsituatie te behouden.

1 Geheimen - 8.2

Geheimen - 8.2
Geheimen - 8.2

"Secrets" kreeg een gelijke beoordeling van de verhuurder met een 8,2. Het concentreert zich op Winston die Nick verklapt over de relatie tussen Schmidt en Cece. Cece was duidelijk niet klaar om Jess te vertellen over haar relatie met Schmidt, dus tegen de tijd dat Nick Jess de waarheid vertelde, was Jess er al erg van streek over. Cece's beslissing om haar relatie met Schmidt geheim te houden, zette haar vriendschap met Jess onder druk omdat zij en Jess gewend waren elkaar alles over alles te vertellen.

Aanbevolen: