Star Wars-fans willen dat Disney Cara Dune herschikt in 'The Mandalorian

Inhoudsopgave:

Star Wars-fans willen dat Disney Cara Dune herschikt in 'The Mandalorian
Star Wars-fans willen dat Disney Cara Dune herschikt in 'The Mandalorian
Anonim

Fans geloven dat deze acteur perfect is voor de rol!

De acteur speelde Cara Dune in de serie, een voormalige soldaat van de Rebel Alliance die een van Din Djarins (Pedro Pascal) meest vertrouwde vrienden wordt.

Fans van The Mandalorian uiten al maanden hun bezorgdheid over de associatie van Gina Carano met Disney, en de studio heeft eindelijk hun beslissing genomen.

Waarom Gina Carano werd ontslagen door Disney

De acteur wordt geconfronteerd met negatieve reacties van fans sinds ze vorig jaar insinueerde om de BLM-beweging te bespotten door racistische tweets leuk te vinden. Carano's acties leidden ook tot verontwaardiging binnen de transgendergemeenschap, nadat ze "boop/bob/beep" in haar Twitter-bio had toegevoegd in plaats van echte voornaamwoorden.

Onlangs kwam ze onder vuur te liggen voor het delen van een bericht (dat sindsdien is verwijderd) op Instagram waarin de hedendaagse Republikein werd vergeleken met joods zijn tijdens de Tweede Wereldoorlog Holocaust.

Ze werd uiteindelijk ontslagen door Disney vanwege haar weerzinwekkende posts en tweets, en een vertegenwoordiger van Lucasfilm deed de aankondiging in een rapport gedeeld door The Hollywood Reporter.

Nu Carano definitief is ontslagen, maken fans zich zorgen over wat er met haar personage zal gebeuren in seizoen 3 van The Mandalorian, dat terugkeert in 2022. Star Wars-fans roepen de studio op om haar personage opnieuw te casten, sinds Cara Duin is cruciaal voor Mando's verhaal.

Fans geloven dat deze acteurs perfect zijn voor de rol van Cara Dune

Sinds het nieuws op Twitter bekend werd, zijn fans voorstander van het idee om Cara Dune opnieuw te casten in de serie.

"Als Wanda Pietro kan herschikken, denk ik dat de Mandalorian Cara kan herschikken", schreef @Geeky_Waffle.

Een andere fan stelde een alternatief voor om boos te zijn op Disney +, en stelde voor om de Nieuw-Zeelandse acteur Lucy Lawless opnieuw te casten in de rol, die beroemd werd vanwege haar titulaire rol, in Xena: Warrior Princess.

@PatrickADougall had nog een suggestie: "Lane Parilla voor Cara Dune! Niemand zal het merken."

Alleen de tijd zal uitwijzen of Disney zal overwegen het personage opnieuw te casten, aangezien ze dat zelden doen. In december vorig jaar besloot Marvel Studios om Chadwick Boseman niet opnieuw te casten als Black Panther, om zijn nalatenschap te eren.

Gina Carano daarentegen werd ontslagen, dus het zou passend kunnen zijn om het personageverhaal van Cara Dune te verkennen met een andere acteur die de weg ervoor vrijmaakt. Dit is te hopen dat Disney het goed doet door Star Wars-fans!

Aanbevolen: