De cast van 'Community' gerangschikt op nettowaarde

Inhoudsopgave:

De cast van 'Community' gerangschikt op nettowaarde
De cast van 'Community' gerangschikt op nettowaarde
Anonim

Voordat Rick en Morty er waren, was er Community. De vertederende sitcom van Dan Harmon draaide om een ongewone studiegroep, gevormd door zes buitenbeentjes die niets met elkaar gemeen lijken te hebben. Ondanks de lage kijkcijfers slaagde deze zelfreferentiële show erin een sterke schare fans te vormen. De cast leek ook van hun tijd in de show te genieten, aangezien ze interesse toonden in een mogelijke film.

Sinds het einde van de community gingen de castleden allemaal hun eigen weg. De show eindigde in 2015, maar herwon wat populariteit in april 2020 toen het beschikbaar kwam op Netflix.

10 Danny Pudi: $3 miljoen

Danny Pudi's personage Abed Nadir was een van de favorieten van fans en een van de eerste rollen van de acteur. Hij is $ 3 miljoen waard. Al dat geld kwam echter niet alleen van Community. Hij verscheen ook in verschillende televisiereclames en speelde in de komische horrorfilm Knights of Badassdom (2013).

9 Yvette Nicole Brown: $4 miljoen

De vrouw achter Shirley Bennet van Community is Yvette Nicole Brown, een schrijver en een komiek die ook aan tv-shows heeft gewerkt, zoals Mom, That '70s Show en The Office. Ze is $ 4 miljoen waard.

Ze verliet de show na het vijfde seizoen omdat ze ervoor koos om voor haar vader te gaan zorgen.

8 Gillian Jacobs: $5 miljoen

De beeldschone Gillian die Britta speelde, is $ 5 miljoen waard. Ze is ook bekend van haar rollen van Mickey Dobbs op Netflix's Love en Mimi-Rose Howard op Girls. Gillian ging naar de Juilliard School waar ze in 2004 haar BA behaalde.

In 2020 speelde ze in I Used To Go Here, een komedie-drama over een vrouw die wordt uitgenodigd om te spreken op haar alma mater en merkt dat ze betrokken raakt bij het leven van andere studenten.

7 Jim Rash: $8 miljoen

Jim Rash is vooral bekend om zijn vertolking van Dean Craig Pelton, maar hij is ook een scenarioschrijver. Hij schreef het scenario voor The Descendants (2011), met in de hoofdrollen George Clooney en Shailene Woodley en ontving zelfs een Academy Award. Hij regisseerde en schreef ook mee aan The Way, Way Back (20013), een ontroerend coming-of-age-drama.

Er is meer aan de man die de gekke decaan speelt dan op het eerste gezicht lijkt. Hij is momenteel $ 8 miljoen waard.

6 Alison Brie: $10 miljoen

Alison Brie is het meest bekend om haar rollen als Annie in Community, Diane in BoJack Horseman en Trudy in Mad Men. In 2017 kreeg ze een hoofdrol op GLOW. Ze is momenteel $ 10 miljoen waard.

Veel fans weten niet dat ze haar debuut maakte op Hannah Montana. Ze speelde een kapper genaamd Nina.

5 Joel McHale: $14 miljoen

Hoewel sommige beroemdheden promoveren zonder ooit naar een universiteit te gaan, heeft Joel McHale een master in acteren. Naast het portretteren van Jeff Winger van Community, de leider van de narcistische groep, presenteerde Joel ook The Soup, met sarcastisch commentaar op de wereld van de rijken en beroemdheden. In 2020 presenteerde hij Netflix' Tiger King after-show special

4 Ken Jeong: $14 miljoen

Als hij geen Hollywood-beroemdheid was, zou Ken Jeong prima zijn geweest. Hij is een echte dokter, maar hij stopte in 2006 met zijn medische carrière om zijn passie, komedie, na te jagen. Hij verscheen in talloze iconische komedies van de vroege jaren 2000: Step Brothers, Pineapple Express, The Hangover en de lijst gaat maar door.

Fans van de show kennen hem als Señor Chang, een losgeslagen leraar Spaans die student werd. Ken Jeong is momenteel $14 miljoen waard.

3 John Oliver: $30 miljoen

Voordat hij begon met het hosten van HBO's Last Week Tonight met John Oliver, deed John Oliver allerlei dingen. Hij was mede-presentator van een podcast genaamd The Bugle, hij schreef voor The Daily Show en portretteerde Dr Ian Duncan, een psychologieprofessor, op Community. Hij nam echter nooit een serieuze rol op zich, zoals veel andere comedians hebben gedaan.

Door de jaren heen verdiende de 43-jarige komiek $30 miljoen.

2 Donald Glover: $35 miljoen

Toen Community voor het eerst werd uitgezonden, was Donald Glover nauwelijks een bekende beroemdheid. Sinds het begin van de show heeft hij behoorlijk naam gemaakt. Hij speelde in The Martian, Spider-Man: Homecoming en Solo: A Star Wars Story. Hij is ook het brein achter FX's Atlanta.

Hij is ook een muzikant en treedt op onder de beroemde naam Childish Gambino. Zijn nummers 'Redbone' en 'This is America' leverden hem zelfs meerdere Grammy's op. Hij heeft het de afgelopen jaren erg druk gehad, dus hij vergaarde een vermogen van $ 35 miljoen.

1 Chevy Chase: $50 miljoen

Als een van de originele castleden van SNL, zit Chevy Chase al langer in de entertainmentindustrie dan alle andere castleden, en daarom staat hij ook bovenaan de lijst als de rijkste van de Community-cast. Hij was een van de meest prominente komische acteurs in de jaren '80, toen hij speelde in films, zoals Caddyshack (1980) en Fletch (1985).

Hoewel hij misschien de rijkste was, was hij absoluut de meest geliefde; de cast had gemengde gevoelens over hem tijdens het samenwerken.

Aanbevolen: