4 Food Network-shows die je tijd niet waard zijn (en 11 die je MOET kijken)

Inhoudsopgave:

4 Food Network-shows die je tijd niet waard zijn (en 11 die je MOET kijken)
4 Food Network-shows die je tijd niet waard zijn (en 11 die je MOET kijken)
Anonim

In de jaren 90 was er een klein televisienetwerk dat praktisch geen budget had. Het enige wat het had was een visie om koks te transformeren in beroemdheden. En om dit te doen, hebben ze een netwerk opgebouwd dat volledig is gewijd aan alles wat met eten te maken heeft. In het begin schrokken mensen van het idee. Maar toen kwam het samen.

Tijdens een gesprek met Grub Street, auteur van het boek "From Scratch: The Uncensored History of the Food Network", herinnerde Allen Salkin zich: "Plots had je een netwerk in het centrum van Manhattan dat dringend goedkope inhoud. Tegelijkertijd had je in de binnenstad interessante jonge chef-koks die dit netwerk met de metro konden bereiken.”

In het begin was het een uitdaging, maar het Food Network kwam geleidelijk van de grond. In de loop der jaren heeft het ook een aantal zeer vermakelijke shows opgeleverd. Het komt echter ook uit met enkele dubieuze. Bekijk onze lijst met wat je wel en niet mag kijken:

15 Must Watch: we kunnen niet wachten om twee getalenteerde bakkers het opnieuw tegen elkaar op te nemen op "Buddy Vs. Duff"

Vriend versus Duff
Vriend versus Duff

Wie wil niet dat twee van de beste bakkers van het land het tegen elkaar opnemen in een ultieme cake-confrontatie? Nou, met Buddy Vs. Duff', je wens wordt eindelijk ingewilligd. Zoals je wellicht weet, eindigde het eerste seizoen van de show met een overwinning voor Duff Goldman. En we hebben het gevoel dat Buddy Valastro meer dan bereid is om voor een tweede ronde te gaan.

14 Must Watch: het is altijd leuk om de nieuwste voedselontdekkingen van Guy Fieri te zien op "Diners, Drive-Ins en Dives"

Diners, drive-ins en duiken
Diners, drive-ins en duiken

Guy Fieri is anders dan alle andere Food Network-persoonlijkheden die we kennen. Hij heeft een meer dan levensgrote persoonlijkheid en een nog grotere droom om lekker eten te vinden in Noord-Amerika. Een van zijn shows, "Diners, Drive-in, and Drives", doet precies dat. Blijf kijken om de beste restaurants in de VS en Canada te vinden.

13 Must Watch: "Food Truck Nation" is het bewijs dat we vaker bij foodtrucks moeten bestellen

Food Truck Nation
Food Truck Nation

Natuurlijk, foodtrucks zijn niets nieuws. Maar dankzij shows als de "Food Truck Nation", ontdekken we nu dat foodtrucks zich ook hebben aangesloten bij het gastronomische foodfenomeen. Tijdens de show reist gastheer Brad Miller door het graafschap op zoek naar enkele van de beste foodtrucks die er zijn. Volgens het Food Network is hij op zoek naar vrachtwagens met "innovatieve chef-koks die de grenzen van eten en de nieuwsgierige smaakpapillen van hun klanten verleggen.”

12 Niet de moeite waard: "Worst Cooks In America" doet zijn titel eer aan

Slechtste koks in Amerika
Slechtste koks in Amerika

Als je afstemt op Food Network, ben je meestal op zoek naar inspiratie. Misschien wil je leren hoe je kipfilet minder saai kunt maken. Of misschien wil je gewoon weten waar je kunt eten. De show "Worst Cooks in America" doet echter geen van beide. In plaats daarvan toont het mensen die duidelijk niet kunnen koken. Waarom zou iemand dat willen zien?

11 Niet de moeite waard: "Restaurant Stakeout" kan je ineenkrimpen

Restaurant uitzetten
Restaurant uitzetten

“Restaurant Stakeout” heeft een behoorlijk gewaagd uitgangspunt. Dat wil zeggen, de show kan restaurants helpen om alles wat er mis gaat in het bedrijf bloot te leggen met behulp van een aantal strategisch geplaatste camera's. Het lijkt er echter op dat sommige van de aanbevolen restaurants niet echt personeelsproblemen hebben. Volgens een rapport van Reality Blurred worden acteurs ingehuurd om de rol van obers te spelen of problemen te veroorzaken in een aanbevolen etablissement.

10 Must Watch: "Giada At Home" inspireert je om zelf een gastronomische Italiaanse ma altijd te bereiden

Giada Thuis
Giada Thuis

In "Giada at Home" laat de beroemde chef-kok en huisgodin Giada De Laurentiis ons zien hoe we smakelijke en spectaculaire gastronomische ma altijden kunnen maken waar het hele gezin van kan genieten. De Laurentiis groeide immers zelf op in een grote Italiaanse familie. En voor haar en haar dierbaren brengt niets mensen zo samen als heerlijk eten.

9 Must Watch: "Good Eats: Reloaded" biedt veel nuttige informatie

Goed eten opnieuw geladen
Goed eten opnieuw geladen

In het verleden heb je waarschijnlijk een paar afleveringen gezien van de zeer informatieve show 'Good Eats'. Welnu, met "Good Eats: Reloaded" is gastheer Alton Brown terug en hij is vastbesloten om je alles te leren wat je wilt weten over eten. Hij heeft bijvoorbeeld een aflevering die volledig is gewijd aan snel brood. Je kunt ook een aflevering bekijken over kaas, biefstuk, noedels, gebakken kip en meer.

8 Must Watch: Ina Garten is altijd een genot om naar te kijken op "Barefoot Contessa"

Barefoot Contessa
Barefoot Contessa

Zeker, ze is geen geschoolde kok, maar dat maakt Ina Garten zo herkenbaar. Garten begon haar zoektocht naar eten nadat ze iets creatiefs wilde doen, anders dan werken bij het White House Office of Management and Budget. En in 1978 deed ze dat door een speciaalzaak te kopen. Uiteindelijk werd ze een voedselpersoonlijkheid en een ster in het Food Network.

7 Must Watch: het is altijd leuk om naar Bobby en Sophie Flay te kijken op "The Flay List"

De Flay-lijst
De Flay-lijst

Natuurlijk, het is altijd leuk om naar Bobby Flay te kijken in shows als "Bobby Flay Fit" en "Grill It! met Bobby Flay, " maar in de show "The Flay List", zie je een hele andere kant van de beroemde chef-kok terwijl hij wordt vergezeld door zijn dochter, Sophie, bij het ontdekken van enkele van de beste restaurants die er zijn.

6 Niet de moeite waard: "Man V. Food" moedigt overmatig eten aan

via foodsided.com
via foodsided.com

“Man V. Food” is echt een show als geen ander. Hier zie je gigantische voedselcreaties die op zichzelf bijna onmogelijk zijn om te consumeren. De huidige gastheer van de show, Casey Webb, kan het echter niet schelen. Hij heeft de gewoonte om de grootste borden met eten te veroveren die je ooit hebt gezien. Dit stimuleert op zijn beurt ongezond eten bij kijkers. Om nog maar te zwijgen over een verhoogd risico op indigestie.

5 Niet de moeite waard: er zijn gewoon te veel chef-koks in de buurt van "The Kitchen"

De keuken
De keuken

We zijn er vrij zeker van dat Food Network wilde dat "The Kitchen" zo informatief mogelijk zou zijn. Dat is waarschijnlijk de reden waarom het een cast heeft met onder meer Jeff Mauro, Sunny Anderson, Katie Lee en Geoffrey Zakarian. Heb je echter ooit de uitdrukking "te veel koks bederven de bouillon" gehoord? Welnu, in dit geval bederven te veel beroemde koks de show.

4 Must Watch: The Kids maken nooit indruk op "Kids Baking Championship"

Kampioenschap bakken voor kinderen
Kampioenschap bakken voor kinderen

Er is inderdaad niets schattiger dan te zien hoe belachelijk jonge thuisbakkers elke aflevering zoete creaties bereiden. Het is ook ongelooflijk hoe bekwaam ze zijn, aangezien niemand oud genoeg is om naar de culinaire school te gaan. Sterker nog, de show wordt gehost en beoordeeld door Goldman en Valerie Bertinelli, die gewoon geweldig zijn in de buurt van de kinderen.

3 Must Watch: "The Great Food Truck Race" stelt je open voor echte uitdagingen bij het runnen van een foodtruck

De grote foodtruckrace
De grote foodtruckrace

Terwijl "Food Truck Nation" zich richt op het presenteren van enkele van de beste foodtrucks die er zijn, biedt "The Great Food Truck Race" aspirant-eigenaren van een foodtruck een kans om hun dromen waar te maken en mogelijk een permanente realiteit te maken. Elk seizoen, georganiseerd door de beroemde chef-kok Tyler Florence, zien concurrenten hun vaardigheden op het gebied van voedselbereiding en presentatie op de proef worden gesteld terwijl ze stad na stad strijden.

2 Must Watch: "Het beste wat ik ooit heb gegeten" is de show die ervoor zorgt dat je alles wilt proberen

Het beste wat ik ooit heb gegeten
Het beste wat ik ooit heb gegeten

Iedereen vindt het leuk om te zien hoe beroemde chef-koks van Food Network creatief worden en plezier hebben in de keuken. Op een gegeven moment vraag je je echter ook af waar ze gaan eten als ze weg zijn. Welnu, "Het beste wat ik ooit heb gegeten" beantwoordt deze vraag. Luister naar je favoriete Food Network-hosts die praten over enkele van hun favoriete eetgelegenheden in de VS.

1 Must Watch: we vragen ons altijd af of iemand Bobby Flay kan verslaan

Versla Bobby Flay
Versla Bobby Flay

Als een van de meest prominente beroemde chef-koks van vandaag, is het gemakkelijk om te denken dat niemand Flay in de keuken kan overtreffen. Dat weerhoudt sommige van de gevestigde chef-koks van het land er echter niet van om het te proberen. In 'Beat Bobby Flay' strijden twee koks in de eerste ronde tegen elkaar. En dan mag degene die wint het opnemen tegen Flay in een tweede ronde met het door de gastchef gekozen gerecht.

Aanbevolen: