De 10 beste Marvel-tv-programma's (volgens IMDb)

Inhoudsopgave:

De 10 beste Marvel-tv-programma's (volgens IMDb)
De 10 beste Marvel-tv-programma's (volgens IMDb)
Anonim

Is het mogelijk dat tv-programma's net zo populair zijn als films? Voor Marvel Entertainment is die vraag nogal wat gesteld! Marvel-films zijn buitengewoon succesvol en trekken elk jaar miljoenen dollars binnen aan de kassa. Captain America: Civil War trok alleen al $ 1.153 miljard USD op. De waarheid is dat tv-programma's in het Marvel Cinematic Universe door de jaren heen ook erg populair zijn geweest!

In feite hebben veel Marvel-tv-programma's hoog gescoord op IMDb, wat echt indrukwekkend is. IMDb is altijd een van de meest betrouwbare entertainmentwebsites geweest om op te vertrouwen voor informatie/meningen over films en tv-shows. Dit zijn de Marvel-tv-programma's die het hoogst scoren.

10 'Weglopen' - 7.0

weglopers
weglopers

Runaways haalden een 7,0-ranglijst op IMDb nadat de show tussen 2017 en 2019 in première ging. De show richt zich op een groep tieners die hun krachten bundelen om van huis weg te lopen. Is er een reden om van huis weg te lopen? Ze ontdekken dat hun ouders kwaadaardige schurken zijn die een geheim leven leiden. De dappere tieners moeten actie ondernemen tegen de volwassenen die hen van kinds af aan hebben grootgebracht om de vrede en de wereldorde te handhaven.

9 'The Defenders' - 7.3

De verdedigers
De verdedigers

The Defenders komt op de negende plaats met een 7.3. Het werd in 2017 slechts één seizoen uitgezonden, maar dat ene seizoen was genoeg om stripliefhebbers in staat te stellen positieve meningen te vormen. Veel fans waren teleurgesteld dat de show niet voor een tweede seizoen werd verlengd, omdat de personages Jessica Jones, Luke Cage, Iron Fist en Daredevil erin zaten. De machtige helden werkten samen in New York City om terug te vechten tegen een schurk genaamd The Hand tijdens het enkele seizoen.

8 'De Begaafden' - 7.3

De begaafde
De begaafde

The Gifted kreeg ook een 7,3 ranking en werd uitgezonden tussen 2017 en 2019. Deze show was gericht op een groep gemuteerde mensen die vanwege hun krachten oneerlijk werden behandeld door de rest van de mensheid. Normale mensen vertrouwden hen niet en leefden in angst voor hen terwijl ze hun best deden om te vechten voor een vreedzame levensstijl naast mensen die helemaal geen macht hadden. Enkele van de acteurs in deze show zijn Amy Acker, Stephen Moyer en Sean Teale.

7 'Luke Cage' - 7.3

Luke Kooi
Luke Kooi

Luke Cage is de derde show die een 7,3-ranglijst krijgt van de MCU-tv-serie line-up. Luke Cage is een held die uiteindelijk met zijn krachten belandde nadat een experiment dat werd gesaboteerd hem bovenmenselijke kracht en een onbreekbare huid gaf. Nadat hij zijn nieuwe krachten had ontdekt, werd Luke Cage een voortvluchtige die probeerde weg te rennen van degenen die op hem experimenteerden. De show speelt zich af in de stad Harlem, waar Luke Cage moet vechten om zijn stad veilig te houden.

6 'Agents Of S. H. I. E. L. D.' - 7.5

Marvel's Agents of S. H. I. E. L. D
Marvel's Agents of S. H. I. E. L. D

Veel mensen zouden aannemen dat Agents of S. H. I. E. L. D. zou op een hogere positie staan, maar het eindigde tussen 2013 en 2020 in een algemene beoordeling van 7,5. Het is een van de langstlopende Marvel-tv-programma's met zeven seizoenen!

De show richt zich op een wetshandhavingsorganisatie die elite-agenten inhuurt om vreemde en vreemde gebeurtenissen over de hele wereld te onderzoeken. Iedereen in de groep brengt iets speciaals op tafel.

5 'Agent Carter' - 7.9

Afbeelding
Afbeelding

Agent Carter kreeg een beoordeling van 7,9 na de première tussen 2015 en 2016. Het richt zich op het leven van Peggy Carter in de jaren veertig. Om precies te zijn, het is 1946 en zij is werkzaam als secretaresse in de Strategische Wetenschappelijke Reserve, ook wel bekend als de SSR. Howard Stark roept haar hulp in nadat hij wordt beschuldigd van verraad en zij bundelt haar krachten met hem om zijn naam te zuiveren. Hayley Atwell is de ster van deze show.

4 'Jessica Jones' - 7.9

Jessica Jones
Jessica Jones

Het zou helemaal geen verrassing moeten zijn dat Jessica Jones zo'n hoge ranking op IMDb kreeg. De verbazingwekkend hardcore show behaalde een 7,9-ranglijst na te hebben gelopen tussen de jaren 2015 en 2019.

Krysten Ritter is de getalenteerde actrice die de hoofdrol op zich neemt van de superheldin die als privédetective wordt berecht. Jessica Jones richt zich moedig en stoutmoedig op mensen met griezelige en opmerkelijke vaardigheden in heel New York City.

3 'Legioen' - 8.2

legioen
legioen

Legion is een epische show met een 8,2 op IMDb en liep van 2017 tot 2019. Het richt zich op het personage van David Haller, een jonge man bij wie de diagnose schizofrenie is gesteld. Het blijkt dat zijn diagnose helemaal verkeerd is en dat hij eigenlijk speciale krachten heeft die het hele traject van zijn leven zullen veranderen. Dit toont sterren Dan Stevens, Aubrey Plaza en Rachel Keller.

2 'The Punisher' - 8.5

De straffer
De straffer

Met een score van 8,5 komt The Punisher op de tweede plaats. Het ging in première tussen 2017 en 2019 en is geclassificeerd als een actie-, misdaad-, drama-tv-serie. De show concentreert zich op Frank Castle, een marineveteraan die zich inzet voor het wreken van de moorden op zijn familieleden. Hij wordt een burgerwacht die er niet om geeft te wachten op de politie om zijn verlies te rechtvaardigen. Hij gaat eropuit om zijn wraakzucht in zijn eentje af te handelen.

1 'Daredevil' - 8.6

waaghals
waaghals

Veel mensen dachten misschien dat Agents of S. H. I. E. L. D. zou op de eerste plaats op deze lijst belanden, maar de show die de kroon pakt, is eigenlijk Daredevil die liep van 2015 tot 2018. De show haalde een 8,6-beoordeling en richt zich op een advocaat die juridisch blind is. Overdag handelt hij advocatenzaken af, maar wanneer de avond v alt, wordt hij een burgerwacht die dingen kan zien door temperatuurschommelingen in het donker.

Aanbevolen: