Ryan Reynolds' meest memorabele rollen (naast 'Deadpool')

Inhoudsopgave:

Ryan Reynolds' meest memorabele rollen (naast 'Deadpool')
Ryan Reynolds' meest memorabele rollen (naast 'Deadpool')
Anonim

Terwijl Hollywood-ster Ryan Reynolds zeker het meest bekend is vanwege de hoofdrol in de superheldenfilms Deadpool en Deadpool 2 - de ster die in de vroege jaren 2000 beroemd werd, heeft zeker een flink aantal indrukwekkende rollen achter zich. En ja - zoals de fans van Ryan Reynolds al weten, speelde de Canadese acteur voordat hij in Deadpool speelde eigenlijk een andere superheld (maar met iets minder succes).

De lijst van vandaag werpt een blik op enkele van de meest memorabele rollen van Ryan Reynolds en het is veilig om te zeggen dat de meeste vermeldingen op de lijst van vandaag behoorlijk beroemde films zijn die bewijzen dat de Canadese acteur zeker een breed scala heeft als het gaat om de rollen die hij Toneelstukken. Van het spelen van de assistent van Sandra Bullock tot het wisselen van lichaam met Jason Bateman - blijf scrollen om erachter te komen welke rollen de doorslag hebben gemaakt!

10 Hal Jordan / Groene Lantaarn In 'Groene Lantaarn'

Ryan Reynolds als Groene Lantaarn
Ryan Reynolds als Groene Lantaarn

De aftrap is Ryan Reynolds als Hal Jordan in de superheldenfilm Green Lantern uit 2011. In de film, die het verhaal vertelt van een testpiloot die het eerste menselijke lid van het Green Lantern Corps wordt, spelen ook Blake Lively, Peter Sarsgaard, Mark Strong, Angela Bassett en Tim Robbins. Momenteel heeft Green Lantern een beoordeling van 5,5 op IMDb. Een leuk feit over de film is dat Ryan Reynolds zijn toekomstige vrouw Blake Lively op de set heeft ontmoet, en hoewel de twee niet meteen met elkaar begonnen te daten, werden ze een jaar na de opnames een item.

9 Andrew Paxton In 'The Proposal'

Ryan Reynolds in het voorstel
Ryan Reynolds in het voorstel

De volgende op de lijst is Ryan Reynolds als Andrew Paxton in de romantische komediefilm The Proposal uit 2009. In de film - die het verhaal vertelt van een jonge assistent die wordt gedwongen om met zijn baas te trouwen zodat ze haar visum voor de Verenigde Staten kan behouden - spelen ook Sandra Bullock, Malin Åkerman, Craig T. Nelson, Mary Steenburgen en Betty White de hoofdrol. Momenteel heeft The Proposal een beoordeling van 6,7 op IMDb.

8 Detective Pikachu (stem) / Harry Goodman In 'Pokémon Detective Pikachu'

Ryan Reynolds in detective Pikachu
Ryan Reynolds in detective Pikachu

Laten we verder gaan met Ryan Reynolds als Harry Goodman en de stem van Detective Pikachu in de mysteriefilm Pokémon: Detective Pikachu uit 2019.

De film is een bewerking van de gelijknamige videogame uit 2016 en naast Ryan Reynolds zijn er ook Justice Smith, Kathryn Newton, Suki Waterhouse, Omar Chaparro, Chris Geere, Ken Watanabe en Bill Nighy in de hoofdrollen. Momenteel heeft Pokémon: Detective Pikachu een beoordeling van 6,6 op IMDb.

7 Chris Brander In 'Just Friends'

Ryan Reynolds in Gewoon vrienden
Ryan Reynolds in Gewoon vrienden

De volgende op de lijst is de romantische kerstkomedie uit 2005 Just Friends waarin Ryan Reynolds Chris Brander speelt. In de film - die het verhaal vertelt van een man die opnieuw contact maakt met zijn levenslange verliefdheid terwijl hij thuis is voor de vakantie - spelen ook Amy Smart, Anna Faris, Christopher Marquette en Chris Klein. Momenteel heeft Just Friends een beoordeling van 6,2 op IMDb.

6 Gary / Gavin / Gabriel In 'The Nines'

Ryan Reynolds in The Nines
Ryan Reynolds in The Nines

Nog een van Ryan Reynolds' meest bekende rollen van zijn vertolking van de onrustige acteur Gary, tv-schrijver Gavin en computergame-ontwerper Gabriel in de sci-fi psychologische thriller uit 2007 The Nines. In de film ontdekken de drie personages hoe hun levens met elkaar verweven zijn, en naast Ryan Reynolds, zijn er in de film ook Hope Davis, Melissa McCarthy en Elle Fanning te zien. Momenteel heeft The Nines een beoordeling van 6,3 op IMDb.

5 Rory Adams In 'Life'

Ryan Reynolds in het leven
Ryan Reynolds in het leven

De volgende op de lijst is de sci-fi horrorfilm Life uit 2017. In de film speelt Ryan Reynolds de rol van ISS-ingenieur Rory Adams en speelt hij naast Jake Gyllenhaal, Rebecca Ferguson, Hiroyuki Sanada, Ariyon Bakare en Olga Dihovichnaya. Momenteel heeft de film - die een zeskoppige bemanning van het internationale ruimtestation volgt - een beoordeling van 6,6 op IMDb.

4 Jerry Hickfang In 'The Voices'

Ryan Reynolds in The Voices
Ryan Reynolds in The Voices

Een andere van Ryan Reynolds' meest memorabele films is de zwarte komische horrorfilm uit 2017 The Voices. In de film speelt Ryan Reynolds Jerry Hickfang en hij schittert naast Gemma Arterton, Anna Kendrick, Jacki Weaver en Ella Smith.

The Voices - dat het verhaal vertelt van een schizofreen die hallucineert dat zijn huisdieren met hem praten - heeft momenteel een beoordeling van 6,4 op IMDb.

3 William "Will" Matthew Hayes In 'Absoluut, misschien'

Ryan Reynolds in Absoluut, misschien?
Ryan Reynolds in Absoluut, misschien?

Volgende op de lijst is Ryan Reynolds als William "Will" Matthew Hayes in het romantische komediedrama uit 2008 Absoluut, Misschien. In de film - die het verhaal vertelt van een politiek adviseur die zijn scheiding probeert uit te leggen aan zijn 11-jarige dochter - zijn er ook hoofdrollen voor Isla Fisher, Derek Luke, Abigail Breslin, Elizabeth Banks en Rachel Weisz. Momenteel heeft Absoluut, Misschien een beoordeling van 7,1 op IMDb.

2 Paul Conroy In 'Buried'

Ryan Reynolds in Begraven
Ryan Reynolds in Begraven

Laten we verder gaan met de psychologische thrillerfilm Buried uit 2010 waarin Ryan Reynolds Paul Conroy speelt. De film - die het verhaal vertelt van een vrachtwagenchauffeur die wordt begraven in een houten kist met slechts een paar voorwerpen - speelt alleen Ryan in de hoofdrol, maar bevat een aantal stemmen zoals José Luis García Pérez, Robert Paterson, Stephen Tobolowsky en Samantha Mathis. Momenteel heeft Buried een 7,0 beoordeling op IMDb.

1 Mitch Planko In 'The Change-Up'

Ryan Reynolds in Change Up
Ryan Reynolds in Change Up

De lijst wordt afgerond met de fantasy-rom-com uit 2011 The Change-Up waarin Ryan Reynolds Mitchell "Mitch" Planko speelt. Naast Ryan Reynolds zijn er in de film ook Jason Bateman, Leslie Mann, Olivia Wilde en Alan Arkin te zien, en het vertelt het verhaal van twee goede vrienden die op een avond per ongeluk van lichaam wisselen. Momenteel heeft The Change-Up een beoordeling van 6,3 op IMDb.

Aanbevolen: