Mila Kunis' grootste rollen, waaronder 'That '70s Show

Inhoudsopgave:

Mila Kunis' grootste rollen, waaronder 'That '70s Show
Mila Kunis' grootste rollen, waaronder 'That '70s Show
Anonim

Sinds de late jaren '90 zijn mensen totaal geobsedeerd door Mila Kunis Ze is een ongelooflijke actrice die veel op tafel brengt als ze een film- of tv-rol op zich neemt. Zelfs voordat ze actrice werd, deed Mila Kunis modellenwerk en kreeg ze de kans om door de juiste mensen gezien te worden.

Tegen de tijd dat ze actrice werd, was het volkomen logisch. Ze heeft een onmiskenbare aanwezigheid op het podium! Ze heeft in de loop van haar carrière ook met een aantal geweldige acteurs en actrices gewerkt. Dit zijn enkele van haar meest opmerkelijke en onvergetelijke rollen tot nu toe, terwijl we blijven wachten tot ze deel uitmaakt van een nieuw project.

10 'Die show uit de jaren 70' (1998 - 2006)

Die show uit de jaren 70
Die show uit de jaren 70

Een van de eerste plaatsen waar mensen Mila Kunis ooit als actrice zagen, was in That '70s Show die begon in 1998. De show eindigde in 2006 na een aantal geweldige seizoenen na een groep tieners die in de jaren '70 leefden, net proberen elke middelbare schooldag door te komen. Ze speelde in de show naast Ashton Kutcher (haar nu-echtgenoot), Laura Prepon, Topher Grace en Wilmer Valderrama.

9 'Family Guy' (2000 -)

Familieman
Familieman

Lacey Chabert sprak het personage van Meg Griffin uit in het eerste seizoen van de show, maar tegen de tijd dat het tweede seizoen ronddraaide in het jaar 2000, kon Mila Kunis het overnemen. Ze stemt momenteel nog steeds in voor het personage van Meg, de enige dochter van de familie die vrijwel door iedereen in haar familie wordt gehaat. Meg is door niemand geliefd en wordt vooral gepest door haar vader, Peter Griffin.

8 'Sarah Marshall vergeten' (2008)

Sarah Marshal vergeten
Sarah Marshal vergeten

In 2008 speelde Mila Kunis in Sarah Marshall vergeten. De film gaat over een man die worstelt om over de vrouw heen te komen die zijn hart brak. In een poging om zich af te leiden van zijn verdriet, besluit hij de reis naar een tropische bestemming te maken. In plaats van zijn gedachten te verzetten, komt hij zijn ex-vriendin en haar nieuwe liefdesbelang tegen. Gelukkig wordt hij, terwijl hij op het eiland is, verliefd op iemand die helemaal nieuw is, en die gloednieuwe vrouw wordt gespeeld door Mila Kunis.

7 'Black Swan' (2010)

Zwarte zwaan
Zwarte zwaan

Een van de meest intense films waar Mila Kunis deel van uitmaakte, is Black Swan, die in 2010 in première ging. Ze speelde in deze film samen met Natalie Portman. De film werpt een licht op hoe intens het leven van ballerina's echt kan zijn.

Dit is een film die angstaanjagend en geestverruimend is. Het zet de kijker diep aan het denken en op sommige punten duwt het de kijker op het puntje van zijn stoel terwijl ze wachten om erachter te komen wat er gaat gebeuren.

6 'Friends With Benefits' (2011)

Vrienden met voordelen
Vrienden met voordelen

Mila Kunis werkte in 2011 samen met Justin Timberlake voor Friends with Benefits. De twee sterren speelden een zeer realistisch en geloofwaardig stel op het scherm. De film gaat over twee mensen die proberen te ontkennen dat ze echte gevoelens voor elkaar hebben door in te stemmen met een vrijblijvend 'situatieschap'. Uiteindelijk komen ze eindelijk in het reine met het feit dat ze echte gevoelens hebben en ermee instemmen een echt stel te zijn… Iets wat ik vanaf het begin had moeten doen.

5 'Ted' (2012)

Ted mila kunis
Ted mila kunis

Ted is een komedie uit 2012 met Mark Wahlberg in de hoofdrol en Mila Kunis speelt zijn liefdesbelang. Seth MacFarlane vertolkt de stem van het teddybeerkarakter van Ted, een pratend knuffeldier met een vieze mond en een agressieve persoonlijkheid. Hij deed het uiteindelijk heel goed aan de kassa en haalde $ 549,4 miljoen USD binnen.

4 'Jupiter Ascending' (2015)

Jupiter Oplopend
Jupiter Oplopend

In 2015 speelde Mila Kunis in een film genaamd Jupiter Ascending, die geclassificeerd is als zowel een Sci-Fi- als een actiefilm. De film gaat over een vrouw die op de planeet bestaat om grote gebeurtenissen te voorspellen die in de toekomst zullen plaatsvinden.

In haar normale dagelijkse bestaan leidt ze een eenvoudig leven door de huizen van anderen schoon te maken. Andere acteurs in deze film zijn Channing Tatum, Eddie Redmayne en Douglas Booth.

3 'Bad Moms' (2016)

Slechte moeders
Slechte moeders

Bad Moms is een film uit 2016 die zich richt op een groep moeders die zoveel van hun tijd en aandacht besteden aan het zijn van perfecte moeders die ook in staat zijn een carrière in evenwicht te brengen. Aan het eind van de dag beseffen ze dat ze moeten kunnen loslaten en niet zo veel druk op hun schouders moeten hebben. Kristen Bell, Christina Applegate en Kathryn Hahn zijn de andere actrices in deze hilarische komedie.

2 'A Bad Moms Christmas' (2017)

Slechte moeders
Slechte moeders

A Bad Moms Christmas was het perfecte vervolg op Bad Moms en ging in première in 2017. Hij blijft het verhaal vertellen van de personages waarmee we in de eerste film kennismaakten, maar in plaats daarvan vindt het plaats tijdens de feestdagen. Het vakantieseizoen kan voor iedereen een stressvolle tijd zijn en deze film werpt licht op hoe stressvol de vakantie kan zijn voor moeders die proberen hun best te doen en alles voor hun gezin te regelen.

1 'The Spy Who Dumped Me' (2018)

De spion die me dumpte
De spion die me dumpte

Een van de meer recente films die Mila Kunis heeft gemaakt, heet The Spy Who Dumped Me, die in 2018 in première ging. De komedie gaat over een vrouw die erachter komt dat ze is gedupeerd tot een romantische relatie. De man op wie ze verliefd werd, is eigenlijk niet wie hij vanaf het begin zei dat hij was. Hij is een spion! Uiteindelijk komt ze hem op het spoor en verandert ze zelf in een soort spion terwijl ze antwoorden probeert te vinden.

Aanbevolen: