10 meest memorabele citaten uit 'Desperate Housewives

Inhoudsopgave:

10 meest memorabele citaten uit 'Desperate Housewives
10 meest memorabele citaten uit 'Desperate Housewives
Anonim

Desperate Housewives ontstond in 2004 op ABC en werd meteen een succes! De serie liet fans kennismaken met Gabrielle Solis, Lynette Scavo, Susan Mayer en Brie Van de Kamp, vier dames die zouden uitgroeien tot enkele van de meest iconische personages in de televisiegeschiedenis!

De cast van Desperate Housewives was maar liefst 8 seizoenen in de lucht, en ze leverden elke keer weer! Hoewel er wat achter-de-schermen-drama was tussen sommige leden van de cast, slaagden de dames erin om de zaken tot het einde toe vol te houden!

Terwijl de dames van Wisteria Lane zijn overgestapt op andere acteerprojecten, inspireerde de serie de populaire realityserie Bravo's Real Housewives. De verhaallijn, personages en script waren altijd top, waardoor de show er een was met enkele van de meest iconische citaten!

10 Renee's Salmonella-vergiftiging

Renee Desperate Housewives
Renee Desperate Housewives

Renee Perry, gespeeld door de extreem getalenteerde Vanessa Williams, maakte misschien niet vanaf het begin deel uit van de serie, maar haar toevoeging aan het zevende seizoen van de show is er zeker een om te onthouden. Haar karakter was, net als haar buurvrouw, Gabrielle Solis, erg ijdel en materialistisch, iets wat ze al sinds haar kindertijd is.

Een quote die nog steeds iconisch is van Perry, is niemand minder dan de keer dat ze extreme maatregelen nam om dunner te worden voor het schoolbal: "Je praat met een vrouw die zichzelf salmonella gaf aan 10 pond verliezen voor het bal." Dit is cruciaal Renee en zeer Devil Wears Prada, wat haar zo'n geweldig personage maakte.

9 Mevr. McCluskey's Community

Mevrouw McCluskey Desperate Housewives
Mevrouw McCluskey Desperate Housewives

Mevr. Karen McCluskey, die werd gespeeld door wijlen en grote Kathryn Joosten, zal voor altijd een favoriet van personages blijven. Hoewel ze niet een van de belangrijkste huisvrouwen was, deed ze haar naam zeker eer aan! Hoewel ze meestal ellendig en chagrijnig was, had mevrouw McCluskey een hart van goud en hield ze van haar buren, zelfs als ze het niet liet merken. Het personage beschreef Wisteria Lane briljant en zei:

"Het is een gemeenschap. Het zijn levens die met elkaar verbonden zijn, mensen die om elkaar geven. Ik weet dat het grappig klinkt, maar verdomme, het is waar. En deze geweldige mensen waar ik naast heb gewoond ze zijn mijn familie." De ster stierf helaas slechts 20 dagen nadat haar tv-personage dat deed, waardoor het definitieve einde van de show een pil was om te slikken.

8 Eddie's terugkeer

Edie Britt Desperate Housewives
Edie Britt Desperate Housewives

Edie Britt is zonder twijfel een personage dat voor altijd een van de beste zal zijn! Terwijl de schijnwerpers altijd op Lynette, Susan, Brie en Gaby stonden, wist Edie de show te stelen. Niet alleen veroorzaakte haar verdwijning en terugkeer naar Wisteria Lane nogal wat opschudding, maar ook haar relatie met Susan Mayer kreeg een deuk.

Het duo had een behoorlijke haat-liefdeverhouding, en dit ene citaat is daar zeker het bewijs van. Toen Britt terugkeerde naar de Lane, onthulde ze dat ze getrouwd was! "Ik heb nu een man!" zei ze tegen de dames. "Echt waar? Van wie? " antwoordde Susan. Dit was typerend voor de twee en laat zien hoe sluw hun vriendschap soms was.

7 Bree's Acceptatie

Bree Van De Kamp Desperate Housewives
Bree Van De Kamp Desperate Housewives

Brie Van de Kamp, gespeeld door de getalenteerde Marcia Cross, was de conservatieve christelijke buurvrouw die van buiten perfect leek, maar van binnen natuurlijk een puinhoop was. Brie worstelde aanzienlijk met haar zoon, Andrew's coming-out, zo erg dat het de twee tot een rampzalig afscheid leidde toen Brie Andrew alleen achterliet aan de kant van een weg nadat hij hem niet langer kon verdragen.

Nou, gelukkig voor de twee slaagde Brie erin om rond te komen, ondanks dat het veel langer duurde dan zou moeten. Tijdens de terugkeer van Andrew toonde Brie haar bondgenootschap en zei: "Je bent hier. Je bent queer, en ik ben eraan gewend."

6 Mike's Beans & Rice

Mike & Susan Desperate Housewives
Mike & Susan Desperate Housewives

Als er één Desperate Housewives-koppel is dat alle lof verdient, zijn het natuurlijk Mike en Susan Delfino, gespeeld door James Denton en Terri Hatcher. Nadat ze na jaren van heen en weer eindelijk hun "ik doe" zeiden, kregen fans te zien dat de twee hun leven samen deelden, dat wil zeggen tot Mike's trieste einde.

In een gedicht voorgedragen door Mike aan Susan, zegt Delfino: "Ik hou een keer van je. Ik hou twee keer van je. Ik hou meer van je dan van bonen en rijst." Deze regel komt weer naar voren op Mike's begrafenis, waardoor zowat elke kijker in tranen uitbarstte!

5 De wijze woorden van Mary Alice

Mary Alice Young Desperate Housewives
Mary Alice Young Desperate Housewives

Mary Alice Young is misschien niet zo vaak in de serie verschenen, maar haar rustgevende stem navigeerde fans gedurende alle 8 seizoenen als de verteller van de serie. Het personage was de belichaming van materiaal voor koekjessnijders, maar haar leven was bezaaid met geheimen en leugens.

Eén zin die Mary Alice tijdens de show uitsprak, ging over iemands trauma en verdriet, precies wat haar tot zelfmoord dreef. "Soms is het enige dat verwijderd moet worden een herinnering."en heel Mary Alice, het was een grote herinnering!

4 Gaby's ochtendmisselijkheid

Gaby Solis Desperate Housewives
Gaby Solis Desperate Housewives

Gabrielle Solis was een gemakkelijke favoriet bij de fans! Het hilarische personage werd gespeeld door de getalenteerde Eva Longoria, die niet alleen het personage tot leven bracht, maar het enige personage met kleur was voordat Vanessa Williams zich bij de cast voegde. Gaby gaf er niets om dat ze pc was of dat ze zich aan gewoonten hield waar ze zich niets van aan kon trekken.

Dit werd duidelijk tijdens de begrafenis van haar schoonmoeder. Nadat haar man, Carlos, Gaby ervan heeft overtuigd dat zijn moeder de reden is dat ze zwanger is, antwoordt Gaby snel met weer een hilarische zin: ”Ik voel een golf van ochtendmisselijkheid opkomen en ik wil op je moeders graf als het toeslaat.”

3 Bree is druk

Bree Van De Kamp Desperate Housewives
Bree Van De Kamp Desperate Housewives

Ondanks dat Brie Van de Kamp altijd prim en perfect is, heeft ze een paar momenten gehad, nou ja, meer dan een paar, dat ze het gewoon kwijt was! Dit gebeurde vaak tijdens haar huwelijk met Orson, vooral toen hij in een rolstoel belandde na het vliegtuigongeluk op Wisteria Lane.

Orson ontwikkelde een ernstige depressie tijdens de eerste maanden van zijn verlamming, waardoor hij Brie maar één ding kon vragen, haar om hem te vermoorden. Nadat Orson Brie had gevraagd hem te helpen bij zijn zelfmoord, antwoordde ze simpelweg: "Nee, ik kan je vandaag niet vermoorden. Ik heb Pilates, " wat een terloops antwoord was op zo'n een zwaar onderwerp, iets waar Brie zelf erg getalenteerd in was.

2 Lynette heeft genoeg gehad

Lynette Scavo Desperate Housewives
Lynette Scavo Desperate Housewives

Lynette Scavo was absoluut de meest wanhopige van de huisvrouwen als het op haar leven aankomt. De eigenaar van de pizzeria die als marketingmanager aan de beurt was, had het hele jaar door meegemaakt, vooral als het ging om elk groeiend gezin. Lynette was berucht omdat ze 'die moeder' was en met 'die moeder' bedoelen we 'DE moeder'.

Scavo beviel van zes kinderen en nam er nog een in huis nadat ze erachter kwam dat haar man, Tom Scavo, een buitenechtelijk kind had. Aangezien de Scavo-kinderen altijd niets goeds deden, was het alleen maar passend voor Lynette om deze hilarische regel weg te gooien: "Waarom stop ik ze niet gewoon terug in mij en kook ze totdat ze beschaafd zijn ?" wat zeker iets is waar veel ouders zich mee kunnen identificeren!

1 Geld kan geluk kopen

Eva Longoria Desperate Housewives
Eva Longoria Desperate Housewives

Gabrielle Solis, die werd gespeeld door Eva Longoria, was de rijke en flitsende buurvrouw, totdat ze alles verloren in het vijfde seizoen. Hoewel ze erin slaagden om financieel terug te stuiteren, zal niets ooit de snobistische Gaby verslaan. Tijdens haar kennismaking met Wisteria Lane hadden Gaby en Carlos zuster Mary Bernard bij hen voor een diner.

Aangezien de nevenschikking tussen een non en Gaby Solis vrij groots is, maakte het de lijn van Solis over geld en geluk een favoriet die bij fans zal blijven. Nadat zuster Mary Bernand erop stond dat geld niet gelukkig maakt, zei Gaby er snel bij, "Natuurlijk kan dat! Dat is gewoon een leugen die we arme mensen vertellen om te voorkomen dat ze in opstand komen."

Aanbevolen: