10 meest memorabele citaten uit 'Schitt's Creek

Inhoudsopgave:

10 meest memorabele citaten uit 'Schitt's Creek
10 meest memorabele citaten uit 'Schitt's Creek
Anonim

Schitt's Creek ontstond in 2015 en is sindsdien uitgegroeid tot een van de meest succesvolle komedies van vandaag! De show, die werd gemaakt door niemand minder dan het vader- en zoonduo Eugene en Dan Levy, werd maar liefst zes seizoenen uitgezonden voordat de serie werd afgesloten.

De show, die bekend staat om zijn naam, werd gefilmd in Toronto, Canada met een overwegend Canadese cast, waardoor velen dachten dat de show nooit van de grond zou komen. Nou, het ging niet alleen goed, het leverde de cast ook negen Emmy's op!

De cast van Schitt's Creek is gemakkelijk een van de meest getalenteerde die we in een tijdje hebben gezien, vandaar de non-stop lovende kritieken, en dat is allemaal te danken aan het geweldige schrijven. Niet alleen zijn de personages enkele van de meest iconische, maar de citaten uit de show zijn net zo opmerkelijk, en hier zijn 10 van de beste!

10 Alexis' slogan

Alexis was zeker een icoon op zich en ze gedroeg zich ook zo! Hoewel ze een behoorlijk verleden heeft gehad, lijkt het erop dat Alexis zich redelijk goed heeft kunnen aanpassen aan haar nieuwe omgeving in Schitt's Creek, maar haar relatie met haar broer, David Rose, bleef het bekijken waard.

Een iconische regel die Alexis in de hele serie zei, is niemand minder dan "Ew, David, " een regel die nu over de hele wereld wordt herkend, en dat is allemaal te danken aan Alexis !

9 BéBé

Moira Rosa was een echte show-stealer! Het personage werd gespeeld door niemand minder dan de legende zelf, Catherine O'Hara, en ze gaf haar eigen persoonlijke draai aan Moira waar fans geen genoeg van konden krijgen.

Hoewel ze niet de meest moederlijke was, merkte Moira dat ze tijdens de show een handvol keer met kinderen te maken had, wat leidde tot haar iconische zin "Waar is de kamer van bebe?"bij het verwijzen naar de pasgeborene van Roland en Jocelyn.

8 12 Days Of Stevie

Stevie Budd is zeker een personage waar we ons allemaal mee kunnen identificeren! Emily Hampshire, die Stevie uitbeeldde, heeft zeker uitstekend werk geleverd door zo'n ongeïnteresseerd type te portretteren, wat haar een favoriet bij de fans maakte.

Hoewel haar leven minder dan fantastisch was, vond Stevie altijd de zilveren rand in situaties, en de zilveren rand was meestal een wijnopener. Budd verwees naar de 12 dagen van Kerstmis op een manier waar velen van ons mee kunnen resoneren, door te zeggen: Ik heb mijn eigen vakantietraditie. Het is net als de 12 dagen van Kerstmis, maar het is een dag met 12 flessen wijn.”

7 Moira's favoriete seizoen

Moira Rose was er trots op een echte ster te zijn! Terwijl de lof en erkenning stopten toen zij en de rest van de Rose-familie alles verloren, slaagde ze erin zichzelf te vinden in Schitt's Creek en nam ze een grote rol op zich als de Jazzagals-co-leider en ster van The Crows Have Eyes II: The Crowing.

Dus, toen het tijd was voor Alexis om Moira te vragen wat haar "favoriete seizoen" was, antwoordde Moira "prijzen, " wat niets minder is dan wat fans hadden verwacht!

6 Wijnvoorkeuren

Dan en Eugene Levy, de makers van de show, waren trots op het creëren van een diverse en inclusieve televisieshow die een scala aan onderwerpen beroerde, met name seksualiteit. Toen het tijd werd dat Dan Levy's personage, David Rose, uit de kast kwam als panseksueel, had hij een behoorlijke manier om het uit te leggen.

Tijdens het winkelen voor wijn met Stevie, vertelde David haar over zijn voorkeuren, die meer rekening houden met de persoonlijkheid dan met de persoon door te zeggen: Ik drink rode wijn, maar ik drink ook witte wijn. En het is bekend dat ik af en toe de roos proefde, en een paar zomers terug probeerde ik een merlot die vroeger een chardonnay was. Ik hou van de wijn, niet van het etiket.”

5 Een klein beetje Alexis

Als er één afhaalma altijd is van deze show, dan is het niemand minder dan de hit van Alexis Rose, A Little Bit Alexis. Annie Murphy, die Alexis speelde, channelde Paris Hilton, Lindsay Lohan en Kim Kardashian toen zij en haar echte vrienden dit nummer schreven. Het werd later gebruikt voor een scène in Schitt's Creek waar Alexis auditie doet voor cabaret!

"Ik heb ervoor gekozen om het titelnummer van mijn kritisch beoordeelde, limited reality-serie, A Little Bit Alexis, uit te voeren. Zing gerust mee als je de woorden kent!"Terwijl Moira hier zeker een kick van krijgt, is Jocelyn zeker verbluft, vooral wanneer Alexis zichzelf begint te beschrijven als, "een Lamborghini, een Hollywood-ster, " en "een beetje aangeschoten"

4 Met de tijd meegaan

Johnny Rose, gespeeld door Eugene Levy, is zonder twijfel het typische 'vader'-personage! Terwijl hij ooit een bedrijfseigenaar was van meerdere miljoenen dollars, merkte Johnny dat hij van de entertainmentindustrie naar de motelindustrie ging. Ondanks zijn ontberingen slaagde Johnny erin zich aan te passen aan de tijd, of probeerde het in ieder geval!

Bij het opzetten van sociale media voor het motel, ontdekte hij voor het eerst wat een hashtag was. “Een hashtag? Zijn dat twee woorden?' vroeg Johnny aan Stevie. Alsof dat nog niet genoeg was, ging hij door en spoorde hij de gasten aan om "ons op Facebook te tweeten!" Ah, klassieker Johnny Rose!

3 Ooh, branden

Hoewel Alexis zeker haar klassieke oneliners had om in de richting van David te schieten, had hij ook een paar zingers in petto. Hoewel het hun levensmissie was om elkaar in verlegenheid te brengen, wist David altijd hoe hij onder de huid van Alexis kon kruipen.

Ondanks het feit dat ze een hechte relatie hebben, waren hun momenten van gekibbel altijd een scène-stealer, vooral toen David Alexis vertelde "Eet glas!" Niet alleen zijn de lijnen absoluut geniaal maar de levering is des te beter, en dat is precies wat David en Alexis tot het beste duo op het scherm maakte!

2 Wij horen bij elkaar

Toen David en Patrick elkaar voor het eerst ontmoetten, was het duidelijk dat de twee voor elkaar bestemd waren. Hoewel er aan het begin van de relatie grote 'zullen ze, zullen ze'-vibes waren, werd het duidelijk dat ze niet alleen geweldige zakenpartners waren, maar het ideale duo tot nu toe toen Patrick op de best mogelijke manier naar David verwees.

Nadat Patrick zijn liefde voor David heeft verklaard, kijkt Patrick hem aan en zegt: "Je bent mijn Mariah Carey, " een compliment dat David hoog in het vaandel heeft staan, en terecht dus! Mariah is gemakkelijk een favoriet van zowel Dan als zijn personage David, wat haar geheime cameo in de cast Zoom-reünie tot een onvergetelijke ervaring maakte!

1 Wijze woorden van Moira

Hoewel Moira soms ijdel was, had ze altijd een aantal van de beste adviezen om te geven! Aangezien ze een filmster was, heeft Moira te maken gehad met de last van Hollywood, en natuurlijk met de roddels. Tijdens een bezoek aan het café gaf Moira een serieus advies aan Alexis en zei: “Roddel is de telefoon van de duivel. Het beste is om gewoon op te hangen!” Dit was niet alleen relevant voor de scène, maar jongen, is het ooit relevant voor iedereen die het moet horen!

Aanbevolen: