Degrassi': 10 memorabele sterren naast Drake & Nina Dobrev

Inhoudsopgave:

Degrassi': 10 memorabele sterren naast Drake & Nina Dobrev
Degrassi': 10 memorabele sterren naast Drake & Nina Dobrev
Anonim

Een van de beste Canadese tv-series ooit zou moeten zijn Degrassi Er zijn vele "generaties" van de show geweest en het is voortdurend beter geworden. Het tienerdrama werpt licht op hoe het leven is voor middelbare scholieren die een aantal zeer ernstige problemen doormaken. Een deel van de behandelde onderwerpen omvat tienerzwangerschappen, eetstoornissen en huiselijk geweld.

Drake is duidelijk een van de meest populaire rappers ter wereld en hij begon op Degrassi op de dag dat hij veel jonger was. Nina Dobrev, de hoofdrolspeelster van The Vampire Diaries, kreeg ook haar start op Degrassi. Ze zijn misschien wel de beroemdste sterren die uit de show komen, maar deze sterren zijn ook behoorlijk indrukwekkend.

10 Miriam McDonald speelde Emma Nelson

Het personage Emma Nelson bestond al in eerdere seizoenen van Degrassi en ze werd gespeeld door Miriam McDonald. Verhaallijnen die rond het personage Emma draaiden, waren altijd erg interessant omdat ze door die coming-of-age-problemen ging waarmee preteen- en tienermeisjes allemaal te maken krijgen terwijl ze omringd was door jongens die ze leuk vond, vrienden, leraren en meer. Tegenwoordig is Miriam McDonald volledig gefocust op het zorgen voor haar hond, het bijhouden van haar conditie en het sturen van shoutouts naar fans via Cameo.

9 Cassie Steele speelde Manny Santos

Wie zou ooit het rebelse karakter van Manny Santos kunnen vergeten die ongepast ondergoed droeg naar school en contact had met een jongen die veel ouder is dan zij toen ze nog maar een eerstejaars was! Cassie Steele is de actrice achter de rol. Na haar Degrassi-dagen kreeg ze een hoofdrol in een drama uit 2012 genaamd het LA Complex dat maar één seizoen duurde. Als je het ons vraagt, verdiende de show zeker nog een seizoen! Vooral met haar in een hoofdrol.

8 Lauren Collins speelde Paige Michaels

Het karakter van Paige Michaels was het mooie, populaire meisje dat soms een beetje gemeen was tegen haar klasgenoten en soms een beetje bazig in haar relatie. Lauren Collins is de actrice die de rol weghaalde. Ze heeft niet echt veel geacteerd sinds haar dagen bij Degrassi, maar volgens Instagram leidt ze een zeer bevredigend leven als moeder! In haar biografie vermeldt ze dat ze de gemene meid op tv speelde, maar dat ze in het echte leven geen gemene meid is.

7 Shenae Grimes speelde Darcy Edwards

Na Degrassi maakte Shenae Grimes echt naam in 90210. Ze speelde in de show samen met Anna Lynne McCord, Jessica Stroup en Jessica Lowndes. De show is een opnieuw opgestarte versie van de oudere uit de jaren 80 die zo succesvol was. Shenae Grimes speelde de rol van Darcy Edwards op Degrassi, de pure en onschuldige maagd die uiteindelijk misbruikt werd.

6 Raymond Ablack speelde Sav Bandari

De laatste tijd hebben mensen Raymond Ablack gezien in Ginny & Georgia op Netflix! De originele Netflix-show krijgt al veel lof. We hopen meer van hem te zien, want nadat hij hem zijn start als Sav Bandari op Degrassi heeft zien maken, is hij als acteur de goede kant opgegaan. Enkele van de andere regels die hij heeft gekregen, zijn Shadowhunters, Teenagers en Buffaloed with Zoey Deutch.

5 Sara Waisglass speelde Frankie Hollingsworth

Frankie Hollingsworth was zo'n schattige, maar onrustige tiener op de Degrassi. Ze werd gespeeld door Sara Waisglass, die voortdurend wordt vergeleken met een jonge Leighton Meester. In alle ernst, ze zien er echt uit alsof ze zussen zouden kunnen zijn!

De twee hebben dezelfde porseleinen huid, dezelfde superdiepe kuiltjes, dezelfde mooie glimlach, dezelfde granaten en hetzelfde bruine haar! Ze moeten zeker op een gegeven moment als familieleden in een film worden gegoten.

4 Olivia Scriven speelde Maya Matlin

Het personage van Maya Matlin heeft veel emotionele beroering doorgemaakt tijdens haar tijd bij Degrassi. Ze maakte deel uit van een verwoestend busongeluk en het zette haar op het pad van het denken over de dood veel meer dan ze op haar jonge leeftijd had moeten zijn. Haar morbide gedachten kwamen ook naar boven nadat haar vriend zelfmoord had gepleegd. Olivia Scriven is de actrice achter de rol. Ze was zo geloofwaardig en enkele andere moeilijke scènes dat het onmogelijk zou zijn om haar te vergeten.

3 Chelsea Clark speelde Esme Song

Chelsea Clark is een andere jonge actrice die bands zullen herkennen in de nieuwe Ginny and Georgia van Netflix. Ze speelt de rol van een van de opstandige vrienden die graag winkeldiefstal pleegt en in de problemen komt.

Tijdens haar dagen op Degrassi speelde ze de rol van Esme Song, een meisje dat erg verontrust was en constant aandacht zocht. Hoewel beide personages die ze speelt een beetje scherper lijken te zijn, is haar nieuwe personage zeker een stuk normaler.

2 Stacey Farber speelde Ellie Nash

Stacey Farber speelde Ellie Nash op Degrassi, een meisje dat de rug van haar homoseksuele beste vriend had door zich voor te doen als zijn vriendin totdat hij klaar was om de waarheid over zijn seksuele geaardheid te vertellen. In latere seizoenen zagen fans Ellie naar de universiteit gaan en een man ontmoeten die haar op een serieus niveau leuk vond. Stacey Farber voegde zich ook bij de cast van Virgin River en Superman & Lois.

1 Landon Liboiron speelde Declan Coyne

Declan Coyne was de rijke jongen in Degrassi die dacht dat hij anderen kon controleren en manipuleren door zijn rijkdom. In sommige gevallen kreeg hij zijn zin. In het echte leven is Landon Liboiron eigenlijk niet zo. Hij is een goede kerel die tegenwoordig superkunstige dingen lijkt te zijn, volgens zijn Instagram. Hij post veel over muziek, kunst en zijn visueel mooie omgeving.

Aanbevolen: