Wat onthult aflevering 3 van 'Falcon and the Winter Soldier'?

Wat onthult aflevering 3 van 'Falcon and the Winter Soldier'?
Wat onthult aflevering 3 van 'Falcon and the Winter Soldier'?
Anonim

Het middelpunt van de Marvel Universe-serie, Falcon and The Winter Soldier, bleek een pandora-doos te zijn die maar bleef geven. Er waren tal van cameo's, terugkerende personages en hints met details voor nieuwe projecten in de maak.

Aan het einde van de vorige aflevering leken Bucky en Sam er met tegenzin mee in te stemmen om de Flag-Smasher-situatie, waarover het publiek nog steeds weinig details heeft, tot op de bodem uit te zoeken. Ze hadden uiteindelijk ook besloten om Daniel Helmuts Zemo te ontmoeten, die tijdens de gebeurtenissen van Captain America: Civil War in de gevangenis had gezeten omdat hij T'Challa's vader had vermoord en Bucky ervoor had laten opdraaien.

In aflevering drie vormen hun bezigheden en associaties met Zemo grote obstakels voor hen. De Amerikaanse agenten en Battlestar zullen ze hierna zeker volgen, en ze moeten nu waarschijnlijk meer op de vlucht dan op enig ander punt in de serie.

De meest onvoorziene verrassing was echter waarschijnlijk het einde, met de komst van Florence Kasumba's Black Panther-krijger, Ayo, die Bucky Barnes in de straten van Letland ontmoet en iets cruciaals zegt - maar ze zegt het in Wakandan.

Volgens fans kan de Ayo-onthulling een overvloed aan dingen betekenen.

Aangezien Barnes tegen het einde van fase 3 een connectie had met Wakanda, kan dit worden aangehaald als een van de meest onverwachte plotwendingen in elke MCU Disney+-aflevering, omdat ze de actrice niet hadden hoeven opnemen om leg het verband uit.

Integendeel, haar opname impliceert dat de natie Wakanda en andere Black Panther-personages in de serie kunnen verschijnen. Bovendien zijn veel fans en experts van mening dat deze onthulling een hint kan zijn naar een andere Marvel-serie die zich afspeelt in Wakanda in het spel voor Disney+.

Interessant is dat de serie ook verwijst naar de mogelijkheid van een cameo van een beroemd Fantastic Four-personage.

Afbeelding
Afbeelding

Tegen het einde van de aflevering reist Zemo met Wilson en Barnes naar Letland en krijgt nostalgische gedachten over zijn thuisland, Sokovia, dat in Midden-Europa ligt - toevallig ook bekend als het thuisland van Wanda Maximoff.

Hij zegt: "Ik heb gehoord wat er van Sokovia is geworden. Door zijn buren gekannibaliseerd voordat het land van puin was geruimd, van de kaart was gewist."

Er is een goede kans dat "buurman" een verwijzing is naar het Marvel-land Latveria, een Oost-Europees land in het Marvel-universum dat ook de thuisbasis is van schurk Victor Von Doom.

De aflevering heeft ook fantastisch werk verricht door de basis te leggen om de erfenis van de supersoldaat uit te leggen - een wezen dat genetisch is verbeterd door het serum dat Steve Rogers in Captain America veranderde. De serum-gerelateerde verhaallijn lijkt interessant en is een element om naar uit te kijken, aangezien Bucky Barnes, Wilson en John Walker het allemaal in de gaten houden.

Hoewel Wilson en Barnes genoeg tijd hebben met de drie resterende afleveringen, staat er misschien een grote Captain America-nalatenschap in het verschiet, en veel fans vermoeden dat we tegen het einde van het seizoen een nieuwe Captain America zullen hebben. serie. Fans blijven ook hopen dat Ayo's verschijning meer van de natie Wakanda zal binden.

Aanbevolen: