Alles wat we weten over de nieuwe show van Dwayne Johnson, Young Rock

Inhoudsopgave:

Alles wat we weten over de nieuwe show van Dwayne Johnson, Young Rock
Alles wat we weten over de nieuwe show van Dwayne Johnson, Young Rock
Anonim

Dwayne Johnson begon zijn carrière in de worstelring als WWE-ster "The Rock" en is nu een van de meest succesvolle en bestbetaalde acteurs in Hollywood geworden.

Hij maakte eerst de moeilijke overgang van worstelaar naar acteur in The Mummy Returns, waarin hij de Scorpion King speelde, een personage dat later zijn eigen spin-offfilm kreeg. Sindsdien speelde Johnson de hoofdrol in de Fast and Furious-franchise, evenals in de tv-komedie Ballers en familiefilms zoals Jumanji, Race to Witch Mountain en Tooth Fairy. Johnson is nu naar schatting 220 miljoen dollar waard en kan een salaris van meer dan 20 miljoen dollar per film opbrengen.

Fans die willen weten hoe Johnson was in de dagen voordat hij zelfs maar bekend stond als 'The Rock', moeten de komende serie Young Rock eens bekijken, alles over zijn vroege leven.

14 De 11-delige serie komt op NBC

In januari 2020 werd aangekondigd dat er binnenkort een nieuwe serie, getiteld Young Rock, op NBC te zien zal zijn. De eerste serie zal naar verwachting 11 afleveringen bevatten, inclusief de reeds geschreven pilot, hoewel er nog geen datum is waarop fans kunnen verwachten dat de serie zijn debuut zal maken.

13 Het zal de wilde tienerjaren van Johnson beschrijven

Johnson maakte zelf ook zijn eigen aankondiging over de show op zijn sociale-mediakanalen en vertelde fans dat Young Rock zich gaat concentreren op de wilde tienerjaren van de worstelaar die acteur werd. Johnson vergeleek zijn veelbewogen jeugd zelfs met die van Forrest Gump in de succesvolle Tom Hanks-film.

12 De show speelt zich af in Hawaï, waar hij opgroeide

De vroegste afleveringen van Young Rock spelen zich af op Hawaï, waar de ster naar school ging nadat zijn familie daarheen was verhuisd vanuit Californië. Volgens Johnson zelf kwam hij altijd in de problemen en werd hij een aantal keren van school gestuurd en zelfs gearresteerd door de politie.

11 Voordat hij naar Nashville, Tennessee verhuist

Johnsons familie worstelde om de eindjes aan elkaar te knopen terwijl ze op het eiland woonden, en ze werden uiteindelijk uit huis gezet en verhuisden terug naar het Amerikaanse vasteland, naar Nashville, Tennessee. Het wilde gedrag van de ster stopte hier echter niet, en het tv-programma zal laten zien hoe hij erin slaagde in de problemen te blijven, zelfs met de kans op een nieuwe start.

10 Johnson is uitvoerend producent van de serie

Young Rock is niet alleen gebaseerd op het vroege leven van de Hollywood-acteur; Johnson wordt ook uitvoerend producent van de nieuwe serie. Dit is niet de eerste keer dat Johnson als producer optreedt, want zijn bedrijf Seven Bucks Productions zat achter films als Baywatch en Skyscraper – beide met Johnson in de hoofdrol.

9 De show is mede gemaakt door Nahnatchka Khan, een voormalige Malcolm In The Middle-schrijver

Hoewel de afleveringen van Young Rock gebaseerd kunnen zijn op waargebeurde verhalen uit de jeugd van Dwayne Johnson, heeft de show een aantal toptalenten aangetrokken als het gaat om schrijven. Nahnatchka Khan heeft zich aangesloten bij de serie, een schrijver en producent die al een groot tv-succes heeft behaald met de ABC-serie Don't Trust the B---- in Appartement 23 en ook schreef voor Malcolm in the Middle.

8 Khan schreef ook mee aan de pilot met Jeff Chiang, die meeschreef aan Don't Trust the B---- in appartement 23

Khan en collega-schrijver en producer Jeff Chiang hebben al meegeschreven aan de pilot-aflevering van Young Rock, die werd gebruikt om de show aan NBC te verkopen. Chiang en Khan hebben eerder samengewerkt, nadat ze in 2013 samen Don't Trust the B---- in Apartment 23 hebben geschreven. Chiang heeft ook achter de schermen gewerkt aan de animatieserie American Dad!

7 Khan en Chiang werkten ook samen aan vers van de boot

Khan en Chiang zijn misschien het best bekend om hun ABC-sitcom, Fresh Off the Boat, die losjes is gebaseerd op de autobiografie van tv-kok Eddie Huang. Onlangs geannuleerd door ABC na een succesvolle zes seizoenen in de lucht, was de show de eerste in meer dan 20 jaar met een Aziatisch-Amerikaanse familie als hoofdpersonages.

6 Johnson zelf zal in elke aflevering verschijnen

Dwayne Johnson is niet alleen de inspiratie en de drijvende kracht achter de Young Rock-serie. Nu een ervaren acteur, met veel komische rollen achter hem, zal hij ook in elke aflevering verschijnen. Hoewel details over zijn betrokkenheid niet gedetailleerd zijn, is het waarschijnlijk dat zijn rol die van verteller zal zijn, zoals bij Eddie Huang in de eerste serie van Fresh Off the Boat.

5 Voordat we hem volgen naar de universiteit van Miami

Nadat hij van de middelbare school was afgestudeerd, verhuisde Johnson naar de Universiteit van Miami, en de Young Rock-show zal hem daar volgen. Hoewel hij niet uitblonk in zijn studie, hadden al die uitzettingen niets kunnen helpen! – dankzij zijn vaardigheden op het voetbalveld kreeg hij een beurs om in Miami te studeren.

4 Waar hij universiteitsvoetbal speelde

Johnson was altijd groot geweest, zelfs in zijn tienerjaren, dus het was niet verwonderlijk dat hij een aantal grote successen behaalde op het universiteitsvoetbalveld. Hij speelde als verdedigingsuitrusting voor de Hurricanes en speelde voor het team van 1991 tot 1994, toen hij 274 lbs woog.

3 voordat zijn plaats in het team werd ingenomen door Warren Sapp

Misschien had Johnson het in de NFL kunnen halen - dat was zeker de inspiratie achter zijn succesvolle tv-komedie Ballers - maar uiteindelijk werd hij op de Hurricanes vervangen door een betere en sterkere verdedigingsuitrusting genaamd Warren Sapp. Om eerlijk te zijn speelde Sapp bijna 20 jaar in de NFL, voor zowel de Oakland Raiders als de Tampa Bay Buccaneers.

2 Young Rock zal zijn vroege worstelcarrière laten zien

Met enige onvermijdelijkheid viel Johnson uiteindelijk terug op worstelen als een alternatieve carrière voor voetballen. Zijn vader, Rocky Johnson, die helaas in januari 2020 stierf, was ook een professionele WWE-worstelaar in de jaren tachtig toen hij bekend stond als "Soul Man". Young Rock laat zien dat Dwayne in de voetsporen van zijn vader treedt.

1 Vechten voor slechts $40 op staatsbeurzen

Voor een man die miljoenen verdiende voor zijn grootste WWE-gevechten, waaronder zijn acht WWE Championship-overwinningen, had Johnsons worstelcarrière een nogal ongunstige start. De tv-serie zal enkele van die vroege officiële gevechten laten zien, die plaatsvonden op evenementen zoals staatsbeurzen en zelfs op de voorpleinen van autodealers, waarbij The Rock slechts $ 40 per keer ophaalde.

Aanbevolen: