Ozark' Cast: huidige leeftijden, relatiestatussen, & nettowaarde

Inhoudsopgave:

Ozark' Cast: huidige leeftijden, relatiestatussen, & nettowaarde
Ozark' Cast: huidige leeftijden, relatiestatussen, & nettowaarde
Anonim

Netflix' televisieserie Ozark is een huiveringwekkend drama met grote beroemdheden als Jason Bateman, Laura Linney en Julia Garner. Momenteel wachten toegewijde fans met spanning op het vierde en laatste seizoen van de show om te zien hoe het afloopt voor de familie Byrde.

Terwijl kijkers de drie seizoenen van de show op Netflix kunnen herbekijken om vertrouwd te raken met wat er al met Marty en de rest van de familie is gebeurd voordat seizoen vier wordt uitgebracht, waarom zou je dan niet dieper ingaan op het leven van de acteurs achter de karakters? Wat zijn de werkelijke leeftijden en relatiestatussen van enkele van de belangrijkste acteurs en actrices en wie verdient het meeste geld in Hollywood?

10 Jason Bateman: 52 jaar, getrouwd met Amanda Anka, $30 miljoen

Jason Bateman Rode Loper
Jason Bateman Rode Loper

Acteur Jason Bateman schittert als Marty Byrde in de Netflix-serie Ozark en voor zijn rol werd Bateman genomineerd voor een Golden Globe voor beste acteur in een televisieserie drama en won hij een Primetime Emmy Award voor uitstekende regie voor een dramaserie in 2019 voor het regisseren van de serie.

Op 52-jarige leeftijd speelde Bateman in verschillende films en tv-shows met zijn meest prominente rollen in de show Arrested Development en de film Horrible Bosses, naast Jennifer Aniston. Bateman is getrouwd met Amanda Anka, die ook actrice is, en heeft momenteel een vermogen van $30 miljoen.

9 Laura Linney: 57 jaar, getrouwd met Marc Schauer, $10 miljoen

Laura Linney van Ozarks
Laura Linney van Ozarks

Actrice Laura Linney, die momenteel 57 jaar oud is, schittert als de vrouw van Jason Bateman, Wendy Byrde, in het Netflix-drama. Linney is al geruime tijd in Hollywood en speelde in de Showtime-serie, The Big C, waarmee ze haar vierde Emmy won, en speelde in verschillende films, waaronder You Can Count On Me uit 2000, waarvoor ze een Oscar-nominatie ontving.

Linney is sinds 2009 getrouwd met haar man Marc Schauer en haar huidige vermogen is $ 10 miljoen.

8 Julia Garner: 27 jaar, getrouwd met Mark Foster, $3 miljoen

julia garner van ozarks
julia garner van ozarks

Julia Garner kreeg veel lof voor haar rol als Ruth Langmore in Ozark. Garner won twee opeenvolgende Primetime Emmy Awards voor Outstanding Supporting Actress in een dramaserie.

Garner is momenteel 27 en getrouwd met Mark Foster, een muzikant die vooral bekend staat als de zanger van de groep Foster the People. Volgens Celebrity Net Worth heeft Garner een nettowaarde van $ 3 miljoen.

7 Sofia Hublitz: 21 jaar, mogelijk aan het daten met David Gagliardi, $500, 000

Sofia Hublitz uit Ozarks
Sofia Hublitz uit Ozarks

21-jarige actrice Sofia Hublitz schittert als Jason Bateman en de dochter van Laura Linney, Charlotte Byrde in het misdaaddrama. Volgens IMDb zal de jonge actrice, naast het werken aan het vierde seizoen van Ozark, de hoofdrol spelen als Darla Walker in de actie/thriller Ida Red van 2021.

Celebrity XYZ meldt dat Hublitz met muzikant David Gagliardi aan het daten is, maar op het moment van schrijven is er nog niet veel over hun relatie geweest. Ze heeft een huidige nettowaarde van $ 500.000.

6 Lisa Emery: 69 jaar, vrijgezel, $ 1,9 miljoen

lisa amaril van ozarks
lisa amaril van ozarks

69-jarige actrice Lisa Emery is vooral bekend van haar rol als Darlene Snell in de Netflix-show, maar theaterliefhebbers zullen de ster herkennen van verschillende toneelstukken, waaronder Relively Speaking, The Women en The Matchmaker.

Emery was van 1990 tot 2003 getrouwd met acteur Josh Pais, maar ze is momenteel vrijgezel. Volgens Net Worth Post heeft Emery een nettowaarde van $ 1,9 miljoen.

5 Skylar Gaertner: 17 jaar, vrijgezel, $200, 000

skylar gaertner uit Ozark
skylar gaertner uit Ozark

17-jarige Skylar Gaertner schittert als Jason Bateman en de jonge zoon van Laura Linney, Jonah Byrde in de serie, en kijkend naar zijn acteercredits, werkt Gaertner al als acteur sinds hij vier was.

Momenteel lijkt het er niet op dat Gaertner iemand ziet en naar verluidt een nettowaarde van $200.000 heeft.

4 Janet McTeer: 59 jaar, getrouwd met Joseph Coleman, $4 miljoen

janet mcteer uit Ozark
janet mcteer uit Ozark

Actrice Janet McTeer schittert als advocaat Helen Pierce van het Navarro-drugskartel in Ozark en werd een vaste waarde in de serie na een terugkerende rol in seizoen 2. De actrice is momenteel 59 jaar oud en is getrouwd met haar echtgenoot Joseph Coleman.

McTeer heeft verschillende prijzen gewonnen als actrice, waaronder een Golden Globe Award voor haar rol in de film Tumbleweeds uit 1999. McTeer heeft momenteel een nettowaarde van $ 4 miljoen.

3 Charlie Tahan: 22 jaar, vrijgezel, $1 miljoen-$5 miljoen

Charlie Tahan uit Ozarko
Charlie Tahan uit Ozarko

Charlie Tahan is vooral bekend van zijn rol als Wyatt Langmore in de Netflix-serie, maar hij heeft ook andere grote acteerprojecten gedaan, waaronder de stem van Victor Frankenstein in de animatiefilm Frankenweenie en de rol van Zac Efrons jongere broer in Charlie St. Wolk.

Er wordt aangenomen dat de 22-jarige acteur momenteel vrijgezel is en een nettowaarde heeft tussen $ 1 miljoen en $ 5 miljoen.

2 Peter Mullan: 61 jaar, getrouwd met Robina Qureshi, $1 miljoen

Peter Mullan uit Ozarko
Peter Mullan uit Ozarko

Acteur Peter Mullan speelde als Jacob Snell in de eerste twee seizoenen van Ozark, maar heeft veel aankomende projecten in de maak na zijn vertrek uit de serie, waaronder een rol in de komende Amazon Prime streaming tv-serie, The Lord van de Ringen en The Underground Railroad.

Mullan is momenteel 61 jaar oud en is sinds 2007 getrouwd met zijn vrouw Robina Qureshi. Hij heeft een vermogen van $1 miljoen.

1 Tom Pelphrey: 38 jaar, vrijgezel, $12 miljoen

Tom Pelphrey uit Ozarko
Tom Pelphrey uit Ozarko

Acteur Tom Pelphrey schittert als de broer van Laura Linney's personage, Ben Davis genaamd, die zich in seizoen drie bij de Ozark-cast voegt. Hij is echter ook vooral bekend door het spelen van de rollen van Jonathan Randall en Mick Dante in Guiding Light en As The World Turns van de CBS-series.

De 38-jarige ster is naar verluidt vrijgezel op het moment van schrijven en heeft een nettowaarde van $12 miljoen dankzij zijn vele erkende rollen.

Aanbevolen: