10 filmscènes waar acteurs niet aan het acteren waren

Inhoudsopgave:

10 filmscènes waar acteurs niet aan het acteren waren
10 filmscènes waar acteurs niet aan het acteren waren
Anonim

Heb je je ooit afgevraagd hoe je favoriete filmscènes worden gefilmd? Soms gaan de acteurs er zo in op dat hun emotie zo echt lijkt. In sommige gevallen kan dat waar zijn. Er zijn tijden dat acteurs en actrices zo in de scene komen dat hun reacties en emoties zo ongelooflijk echt zijn, maar dat maakt de film zo veel authentieker.

Het zou je verbazen hoeveel iconische filmscènes daadwerkelijk iconisch zijn gemaakt vanwege het feit dat ze zo in het moment waren dat ze niet aan het acteren waren. Die echte angst, pijn of geluk is wat de film echt tot een instant klassiek filmisch meesterwerk maakt.

10 'De prinsessenbruid'

de prinsessenbruid
de prinsessenbruid

In de film The Princess Bride raakte Cary Elwes, die Westley speelde, echt gewond op de set. In één scène, toen graaf Rugen, de gemene man met zes vingers gespeeld door Christopher Guest, Cary's personage uitschakelt, was het allemaal echt. Aanvankelijk deden ze alsof om Cary geen pijn te doen, maar het leek niet authentiek genoeg.

Ze veranderden het plan om Cary echt te slaan, maar duidelijk niet hard genoeg om hem pijn te doen. Helaas sloeg Christopher Cary iets harder dan de bedoeling was en sloeg hem volledig knock-out, waardoor de scène veel reëler werd. Cary werd zo hard knock-out geslagen dat hij naar het ziekenhuis moest. Over dingen realistisch maken gesproken!

9 'Midnight Cowboy'

middernacht cowboy
middernacht cowboy

Als je de film Midnight Cowboy hebt gezien, herinner je je misschien het iconische moment in de film waarop Dustin Hoffman met Jon Voight door New York City loopt toen een taxi hem bijna raakte. Hij kijkt geërgerd naar de taxi en roept: "Ik kom hier!" Deze regel zou een van de beroemdste regels uit de film worden. Weinig wisten mensen dat het niet in het script stond, maar in plaats daarvan de daadwerkelijke reactie van Dustin was. Ze hadden verschillende takes van de scène gedaan en Dustin begon geïrriteerd te raken, vooral toen de taxi uit het niets kwam en hen bijna raakte. Daarom was een van de meest iconische momenten toch niet echt acteren.

8 'Nu zie je mij'

nu zie je mij
nu zie je mij

In de film Now You See Me, voert het personage van Isla Fisher een goocheltruc uit waarbij ze onder water in een tank moet zijn waaruit ze moet ontsnappen. In de scène worstelt ze en begint te verdrinken, niet in staat om eruit te komen. Tijdens het filmen van de scène zat Isla eigenlijk in de tank, en ze deed niet alsof ze verdronk - ze was eigenlijk aan het verdrinken. Haar ontgrendelingsketting zat vast aan haar kostuum en ze kon er niet snel uit komen. Iedereen dacht dat ze gewoon heel goed gedroeg, maar ze raakte in paniek en worstelde bijna drie minuten om uit de tank te komen voordat ze werd gered.

7 'Willy Wonka en de Chocoladefabriek'

willy wonka en de chocoladefabriek
willy wonka en de chocoladefabriek

Er gebeurt veel in de film Willy Wonka and the Chocolate Factory. Een van de meest iconische scènes in de hele film is wanneer hij alle kinderen en hun begeleiders meeneemt naar de snoepkamer waar alles eetbaar is. De kinderen in de film zijn absoluut gebiologeerd wanneer ze voor het eerst de kamer binnenlopen.

Ze lijken gebiologeerd omdat ze eigenlijk gebiologeerd zijn. Dat was de eerste keer dat ze de kamer hadden gezien, en hun staat van verwondering was echt. Ze wilden de eerlijke reacties van de kinderen toen ze filmden dat ze voor het eerst binnenkwamen, om het veel echter en authentieker te maken, en dat hebben ze zeker bereikt met de blikken op hun gezichten.

6 'Terug naar de toekomst, deel III'

terug naar het toekomstige deel III
terug naar het toekomstige deel III

In Back to the Future Part III hangt Marty McFly, gespeeld door Michael J. Fox, aan zijn nek aan een touw. Ze repeteerden de scène een aantal keren om ervoor te zorgen dat er niets mis zou gaan en niemand gewond zou raken. Tijdens de repetities verliep alles soepel, omdat ze ruimte tussen het touw en zijn nek hielden zodat hij zich niet zou bezeren. Toen het echter tijd was om het echte werk te filmen, werd het touw te strak getrokken en werd het op film vastgelegd. Als gevolg hiervan was zijn reactie om aan een touw te worden opgehangen echt. Om nog maar te zwijgen, iedereen op de set dacht dat hij acteerde, en pas toen hij flauwviel, realiseerden ze zich dat er iets mis was. Hij werd gelukkig weer tot leven gewekt en kwam uiteindelijk in orde.

5 'Lord Of The Rings The Two Towers'

de heer van de ringen twee torens
de heer van de ringen twee torens

In Lord Of The Rings The Two Towers speelde Viggo Mortensen Aragorn. Er is een scène in de film waarin het personage van Viggo de stoffelijke resten van hun Hobbit-vrienden tegenkomt. In volledige angst stort hij in en v alt op zijn knieën. In deze scène acteerde hij eigenlijk niet. Hij schopte de helm zo hard op de grond dat hij zelfs twee van zijn tenen brak. Nadat hij tegen de helm had geschopt, schreeuwde hij van angst en viel op zijn knieën. Zonder het te weten zouden we denken dat hij gewoon vervuld was van verdriet, maar hij schreeuwde het uit van de letterlijke pijn vanwege zijn gebroken tenen.

4 'Inglourious Basterds'

niet-glorieuze bastaarden
niet-glorieuze bastaarden

In de film Inglourious Basterds was er een scène waarin het personage van Diane Kruger werd verstikt. Natuurlijk wilden ze haar niet echt wurgen, maar regisseur Quentin Tarantino besloot anders. Hij sprak met Diane en vertelde haar dat hij wilde dat de scène echt authentiek zou zijn en de verstikking er echt uit zou laten zien, en daarom wilde hij haar eigenlijk stikken. Als gevolg hiervan werd Diane, toen ze de scène gingen filmen, gestikt door Quentin en haar reactie in de film is heel reëel.

3 'Knocked Up'

opgeklopt
opgeklopt

De komedie Knocked Up uit de vroege jaren 2000 bevat een scène in het allereerste begin waarin de jongens in een achtbaan rijden. Jay Baruchel die in de film verscheen, maakte deel uit van de achtbaanscène, en als je het opmerkt, was hij absoluut doodsbang en acteerde hij niet. Oorspronkelijk stond de regisseur Jay toe om zich af te melden voor de scène omdat hij zo bang was. Toen het echter op het filmen aankwam, kwam de regisseur terug op zijn woord en vertelde Jay dat hij mee moest doen. Hij deed wat hem werd opgedragen en stapte zo vaak in als hij niet wilde. Als gevolg daarvan, toen hij schreeuwde: "Ik moet eraf!" dat was pure terreur van Jay.

2 'Jaws'

kaken
kaken

Susan Backlinie speelde de rol van Chrissie Watkins, de eerste persoon die werd aangevallen door de haai in Jaws. In de film werd Susan plotseling onder water getrokken door de haai, wat een van de eerste angstaanjagende momenten in de film was. Tijdens het filmen werd Susan niet verteld wanneer ze onder water zou worden getrokken om haar pure angst zo veel authentieker te maken. Als gevolg daarvan acteerde Susan absoluut niet in die scène, omdat ze echt doodsbang was om niet te weten wanneer ze haar onderuit zouden halen.

1 'De 40-jarige maagd'

de 40-jarige maagd
de 40-jarige maagd

Als je The 40 Year Old Virgin hebt gezien, herinner je je waarschijnlijk de hilarische scène waarin Steve Carell zijn borst laat waxen. We kunnen je zeker vertellen dat die pure kreten van pijn zeker niet nep waren, omdat hij zijn borst had laten waxen voor de scène, en zijn pijn was heel echt. Tijdens het filmen stemde Steve ermee in dat hij zijn borst echt zou laten waxen voor de camera, omdat hij een authentieke reactie wilde hebben om het zo veel echter te laten lijken. Het is hem zeker gelukt, want hij liet ons lachen.

Aanbevolen: