Dit is wat we weten over de 'Gossip Girl'-reboot

Inhoudsopgave:

Dit is wat we weten over de 'Gossip Girl'-reboot
Dit is wat we weten over de 'Gossip Girl'-reboot
Anonim

De streamingdienst HBO Max zal er binnenkort veel nostalgische ogen op hebben met twee langverwachte reboots van series; En Just Like That… (Sex and the City) en Gossip Girl! Zijn Upper East Siders klaar voor alle sappige roddels die deze zomer naar voren komen?

Het voelt als een eeuwigheid geleden sinds we kennismaakten met de weelderige levensstijl van Blair Waldorf, Serena van der Woodsen, Chuck Bass, Nate Archibald en Dan Humphrey. Helaas, een nieuwe generatie privéschool New Yorkers is klaar om de beroemde roddelwebsite weer tot leven te brengen. Na al die jaren vragen we ons af wat de beruchte à la gossip girl twist zal zijn in een tijdperk waarin sociale media regeert.

Wie van de originele cast keert terug? Zal er meer liefde zijn? Uit elkaar gaan? Familie dilemma's? Haute couture? Lees verder om erachter te komen!

10 Het begon met filmen in de herfst

De pandemie heeft de heroplevingsplannen van Gossip Girl gelukkig niet gestopt. Als je het grootste deel van de pandemie hebt besteed aan het bingewatchen van de voormalige CW-show, heb je misschien binnenkort de kans om wekelijks "Good morning, Upper East Siders" te horen. Wees voorbereid op een hoop nieuwe roddels van de jonge elite-crew.

De show zou in het najaar van 2020 op HBO Max worden uitgezonden, maar dat werd vanwege voor de hand liggende omstandigheden uitgesteld. Chief content officer Kevin Reilly sprak over de vertraging van de productie in de tv-nieuwsbrief Buffering en zei in mei 2020: "Ze waren nog niet eens met de productie begonnen; ze waren in pre-productie en klaar om te rollen." 26 oktober was gemarkeerd als dag één!

9 Serie Lengte

Welke blogger voert het allemaal uit? Zal Penn Badgley de serie You verlaten om te verschijnen in de heropleving van de geliefde show?

Meer dan tien jaar geleden kwam er een einde aan de Gossip Girl waar we allemaal geobsedeerd door waren. Het goede nieuws is dat HBO de show heeft besteld die tien afleveringen naar een televisie bij jou in de buurt gaat. Ja, dat betekent dat er tien afleveringen van een uur zullen zijn vol roddels en rijke tieners op de middelbare school - oh, wat een tijd om te leven. Het opwindende nieuws werd bevestigd door Deadline in juli 2020.

8 Komt naar een zomer bij jou in de buurt

We weten dat je Gossip Girl waarschijnlijk al vijf keer opnieuw hebt bekeken, omdat de schandalen, mode en weelderige penthouses nooit oud worden, maar het is tijd om dat achter je te laten.

Een andere reden? Want een hele serie, gefilmd in het glorieuze Manhattan met zijn originele producenten, verschijnt binnenkort op het kleine scherm. Volgens het Twitter-account van Gossip Girl komt de serie met verse middelbare scholieren in juli uit. Het account bevestigde het nieuws door te tweeten: "Goedemiddag, volgers. Ik hoef geen introductie, maar deze New Yorkse elite wel. Met genoegen presenteer je in juli je nieuwste obsessie aan @hbomax. Wis uw agenda dienovereenkomstig."

Markeer het in je agenda!

7 Waar gaat het over?

Vooruitlopend op de zomerrelease, veertien jaar nadat de show voor het eerst in de lucht verscheen, gaf Deadline een samenvatting van wat we kunnen verwachten van de langverwachte revival.

De logline voor de serie is: "Acht jaar nadat de originele website op de hak werd genomen, maakt een nieuwe generatie New Yorkse privéschooltieners kennis met het sociale toezicht van Gossip Girl. De prestige-serie gaat in op hoeveel sociale media - en het landschap van New York zelf - is in de tussenliggende jaren veranderd." Kortom, er wacht een wereld van drama.

Volgende vraag: Betekent dit dat besties Blair Waldorf en Serena van der Woodsen een comeback maken?

6 Hallo nieuwe chique tieners

De cast van de Gossip Girl-revival zit op de trappen van Met
De cast van de Gossip Girl-revival zit op de trappen van Met

We willen het je niet vertellen, maar de roddels die je wilde horen, zijn niet de roddels die we hebben. Nee, de originele cast met hun flitsende hoofdbanden en prim en juiste outfits zal niet terugkeren voor de revival van de show.

Volgens Deadline kondigde co-creator Josh Schwartz in juli 2019 voor het eerst aan waarom hij de show niet nieuw leven zou inblazen met zijn oorspronkelijke elites. De O. G. uitvoerende producenten en schrijver sloten meteen uit dat de serie over de volgende generatie van de oude crew ging.

Schwartz legde uit: "We vonden dat een versie met alleen onze cast volwassen, ongeacht de uitdagingen om die acteurs te krijgen, niet voelde als een groep volwassenen gecontroleerd door 'roddelmeisje'. voelde dat er iets interessants was dat we allemaal op onze eigen manier "roddelmeisje" zijn en hoe dat is geëvolueerd, veranderd en gemuteerd en dat het vertellen van dat verhaal door een nieuwe generatie Upper East Side middelbare scholieren gelijk had."

5 Het geheim is uit

"Wie ben ik? Dat is een geheim dat ik nooit zal vertellen." Nou, de stem van GG die we maar al te goed kennen, gaat nergens heen. Ja, de stem achter de tijdloze en iconische regels, Kristen Bell, is terug om de nieuwe met roddels gevulde serie te vertellen.

In november 2019, voordat de productie was begonnen en vervolgens werd stopgezet vanwege de pandemie, meldde The Wrap de terugkeer van Bell's voice-overs. De producers verklaarden: "Kristen Bell is altijd de stem van Gossip Girl geweest en zal dat altijd blijven."

4 Nog een "klein" geheim

Oké, dus het is officieel bevestigd dat het geen voortzetting zal zijn van het leven van de originele personages, maar dat betekent niet dat ze zijn vergeten. Zal de titulaire verteller spreken over degenen die ze in het verleden moeilijk heeft gemaakt?

Nou, natuurlijk, de beruchte geheimzinnige show moet sommige details ultra ingehouden houden, toch? In een Entertainment Tonight-interview bevestigde uitvoerend producent Joshua Safran echter dat de nieuwe middelbare scholieren zullen verwijzen naar wat er is gebeurd met de voormalige GG-crew die de beroemde trappen bezette.

3 Waar zal het plaatsvinden?

We weten dat jullie momenteel allemaal mieren in je broek hebben met al het geweldige nieuws - net als wij.

En we weten dat je de originele cast met bijenkoningin Blair en al haar 'vrienden' op de iconische trappen niet kunt stoppen. Het goede nieuws is dat de trappen zeker nog steeds een GG-oriëntatiepunt zullen zijn, maar de show heeft zijn locaties uitgebreid.

De chique Upper East Side, die we vooral kennen sinds 2007 vanwege GG, zal deel uitmaken van de show, maar het gaat ook verder. We zullen deze keer het geheim verklappen; ze zullen afdwalen naar Brooklyn. Safran vertelde ET: "Brooklyn is niet de slechte plek om te wonen. Brooklyn is waarschijnlijk cooler in de nieuwe versie dan Manhattan, want het is op sommige plaatsen [in het echte leven]. Verder heeft het het DNA van het origineel."

2 De officiële cast

Helaas, de nieuwe Upper East siders zijn onthuld. In Gossip Girl-stijl moesten de makers van de show enkele details voor zichzelf houden, en de cast was er een van.

Ze hebben uiteindelijk besloten om de personages te onthullen via sociale media (die een grote rol zullen spelen in de serie). Op 1 januari 2021 liet het Instagram Gossip Girl-account ons kennismaken met de frisse gezichten van privé middelbare scholieren van Constance Billard. Ze deden dat ook op een eigenaardige manier en introduceerden elk personage met een unieke eigenschap.

1 Een blog of meer?

Veertien jaar geleden waren blogs de rage, nu draait het allemaal om het 'gram.

Safran vertelde Cosmo dat we als publiek veel meer mogen verwachten dan een blog. Dus wat is het? Hij wilde natuurlijk niet veel zeggen, maar liet doorschemeren dat het zijn eigen sociale-mediatoepassing was; iets van dien aard. Een heel eigen GG-platform? We gaan roddelen!

Aanbevolen: