De cast van 'It's Always Sunny In Philadelphia' gerangschikt op nettowaarde

Inhoudsopgave:

De cast van 'It's Always Sunny In Philadelphia' gerangschikt op nettowaarde
De cast van 'It's Always Sunny In Philadelphia' gerangschikt op nettowaarde
Anonim

De FX sitcom It's Always Sunny in Philadelphia ging in première in de zomer van 2005 en werd al snel een hit. Meer dan zestien jaar later loopt de sitcom nog steeds en telt in totaal 15 seizoenen, waarmee het een van de langstlopende sitcoms in de tv-geschiedenis is. Fans over de hele wereld kunnen maar niet stoppen met praten over de show, en ze kunnen geen genoeg krijgen van Charlie, Dennis, Mac, Sweet Dea en co. - en het lijkt er zeker niet op dat de sitcom binnenkort wordt geannuleerd, en graag!

Vandaag bekijken we hoe rijk de cast van de sitcom is. Gezien het succes dat veel van de sterren hebben gehad, waaronder het echte stel Kaitlin Olson en Rob McElhenney, is het geen verrassing dat ze miljoenen waard zijn, maar hoeveel miljoenen? Laten we het uitzoeken!

It's Always Sunny In Philadelphia begon voor het eerst in 2005, en de cast verdiende naar verluidt naar schatting $ 10.000 per aflevering, maar dat is niet meer het geval! Danny DeVito, die Frank Reynolds speelt, komt als beste uit de bus met een nettowaarde van $ 80 miljoen. Kaitlin Olson en Rob McElhenney, die elkaar ontmoetten in de serie en stapelverliefd werden en in 2008 in het huwelijksbootje stapten, zijn een collectie van $ 100 miljoen waard! Charlie Day loopt niet al te ver achter met een nettowaarde van $ 30 miljoen, en aangezien zijn karakter, Charlie Kelly, gemakkelijk een fanfavoriet is, is het geen verrassing dat hij het zo goed voor zichzelf heeft gedaan!

Bijgewerkt op 28 januari 2022: Seizoen 15 van It's Always Sunny in Philadelphia ging in première in december 2021 en de show is al vernieuwd tot en met seizoen 18. De hele cast is naar verwachting hun rol in de volgende seizoenen reprise. Naast nieuwe afleveringen van de show, zijn drie van de castleden -- Rob McElhenney, Charlie Day en Glenn Howerton -- samen een podcast begonnen over de show, met de toepasselijke naam "The Always Sunny Podcast". Ondertussen wordt verwacht dat Kaitlin Olson zal verschijnen in het volgende seizoen van de komedie Hacks (terwijl hij nog steeds op Sunny verschijnt) en Danny Devito zet zijn indrukwekkende filmcarrière voort, met verschillende filmprojecten in de maak. Het is veilig om te zeggen dat geen van deze sterren binnenkort werkloos zal zijn, en hun vermogen zal vrijwel zeker blijven stijgen. Oh, en het feit dat Rob McElhenney een voetb alteam kocht, zou ook goed moeten zijn voor zijn vermogen.

10 Chad Coleman Netto waarde: $1,5 miljoen

De aftrap is Chad Coleman die Z speelt op It's Always Sunny in Philadelphia. Naast deze rol is Chad vooral bekend door zijn rol in shows als The Wire, The Walking Dead en The Expanse, maar ook in films als Horrible Bosses en Brother to Brother. Volgens Celebrity Net Worth wordt Chad Coleman momenteel geschat op een nettowaarde van $ 1,5 miljoen.

9 Brittany Daniel Nettowaarde: $4 miljoen

Volgende op de lijst is Brittany Daniel die Carmen speelt in It's Always Sunny in Philadelphia. Naast deze rol is Bretagne vooral bekend door haar hoofdrol in films als Loveless in Los Angeles, Rampage: The Hillside Strangler Murders en The Hamiltons, evenals shows als Sweet Valley High en The Game. Volgens Celebrity Net Worth wordt Brittany Daniel momenteel geschat op een nettowaarde van $ 4 miljoen.

8 Jimmi Simpson Netto waarde: $6 miljoen

Laten we verder gaan met Jimmi Simpson die Liam McPoyle speelt in de populaire sitcom. Naast deze rol is Jimmi vooral bekend door zijn rol in films als The Invention of Lying, Abraham Lincoln: Vampire Hunter en Under the Silver Lake, evenals in shows als Psych, Breakout Kings, House of Cards, Hap en Leonard, Westworld., en Black Mirror. Volgens Celebrity Net Worth heeft Jimmi Simpson momenteel naar schatting een nettowaarde van $ 6 miljoen.

7 David Hornsby Netto waarde: $10 miljoen

David Hornsby die Matthew "Rickety Cricket" Mara speelt in It's Always Sunny in Philadelphia is de volgende op onze lijst. Naast deze rol is David vooral bekend door zijn optreden in shows als Good Girls, Idiotsitter en How to Be a Gentleman, evenals films als Christmas With the Kranks, Aliens vs. Predator: Requiem en Minority Report. Volgens Celebrity Net Worth wordt David Hornsby momenteel geschat op een vermogen van $ 10 miljoen.

6 Glenn Howerton Netto waarde: $25 miljoen

Volgende op de lijst is Glenn Howerton die Dennis Reynolds speelt in It's Always Sunny in Philadelphia. Naast deze rol is Glenn vooral bekend door zijn hoofdrol in films als Everything Must Go, How It Ends en Crank: High Voltage, evenals shows als A. P. Bio, The Mindy Project en That '80s Show. Volgens Celebrity Net Worth wordt Glenn Howerton momenteel geschat op een nettowaarde van $ 25 miljoen.

5 Mary Elizabeth Ellis Netto waarde: $30 miljoen

Laten we verder gaan met Mary Elizabeth Ellis, die de serveerster speelt in de populaire sitcom. Naast deze rol is de actrice vooral bekend door haar optreden in films als The Truth About Lies, How It Ends en Free State of Jones, evenals shows als Santa Clarita Diet, Perfect Couples en The Grinder. Volgens Celebrity Net Worth wordt Mary Elizabeth Ellis momenteel geschat op een nettowaarde van $ 30 miljoen.

4 Charlie Day Nettowaarde: $30 miljoen

Charlie Day die in It's Always Sunny in Philadelphia speelt, is de volgende op onze lijst. Naast deze rol is Charlie vooral bekend door zijn optreden in shows als Luis, Third Watch en The Cool Kids, evenals films zoals Horrible Bosses, I Love You, Daddy en The Hollars.

Volgens Celebrity Net Worth wordt Charlie Day goed betaald voor zijn rol en wordt hij momenteel geschat op een nettowaarde van $ 30 miljoen - wat betekent dat hij zijn plek deelt met zijn vrouw, Mary Elizabeth Ellis.

3 Rob McElhenney Netto waarde: $50 miljoen

De top drie op de lijst van vandaag wordt geopend door Rob McElhenney die Ronald "Mac" McDonald speelt in It's Always Sunny in Philadelphia. Naast deze rol is Rob vooral bekend door zijn hoofdrol in films als Thirteen Conversations About One Thing, Wonder Boys en The Tollbooth, evenals shows als Lost, The Mindy Project en Fargo. Volgens Celebrity Net Worth heeft Rob McElhenney momenteel naar schatting een nettowaarde van $ 50 miljoen.

2 Kaitlin Olson Netto waarde: $50 miljoen

De nummer twee op de lijst van vandaag is Kaitlin Olson die Deandra "Sweet Dee" Reynolds speelt in de populaire sitcom. Naast deze rol is Kaitlin vooral bekend door zijn rol in films als Coyote Ugly, Escape from Planet Earth en Weather Girl, evenals in shows als Flipped, The Mick en Brickleberry. Volgens Celebrity Net Worth wordt Kaitlin Olson momenteel geschat op een nettowaarde van $ 50 miljoen - wat betekent dat ze de plek deelt met haar man Rob McElhenney.

1 Danny DeVito Netto waarde: $80 miljoen

En tot slot, Danny DeVito, die Frank Reynolds speelt in It's Always Sunny in Philadelphia, is de volgende op onze lijst. Naast deze rol is Danny vooral bekend door zijn rol in shows als Taxi en Karen Sisco - en in films als One Flew Over the Cuckoo's Nest, Man on the Moon en The War of the Roses. Volgens Celebrity Net Worth wordt Danny DeVito momenteel geschat op een nettowaarde van $ 80 miljoen.

Aanbevolen: