10 Feiten achter de schermen over de rol van Danny DeVito in 'It's Always Sunny in Philadelphia

Inhoudsopgave:

10 Feiten achter de schermen over de rol van Danny DeVito in 'It's Always Sunny in Philadelphia
10 Feiten achter de schermen over de rol van Danny DeVito in 'It's Always Sunny in Philadelphia
Anonim

Het is moeilijk te geloven dat hitkomedie It's Always Sunny in Philadelphia ooit bestond zonder de hilarische losgeslagen capriolen van Danny DeVito's Frank Reynolds. Terwijl de multimiljonair zakenman kattenvoerkenner werd, heeft DeVito fans verrukt met eindeloze aanhaalmomenten, van zijn alter ego Mantis Toboggan, M. D. tot het verzoek om hem in de prullenbak te gooien als hij sterft.

Het is redelijk veilig om te zeggen dat de show vandaag waarschijnlijk niet zo populair zou zijn (of zelfs na seizoen één zou bestaan) zonder DeVito en zijn heerlijk losbandige shenanigans. Evenzo zouden we vrijwel zeker niet de helft van de Always Sunny-memes en gifs hebben die ad nauseum in menig groepschat worden gepost. Laten we ingaan op 10 feiten achter de schermen over Danny DeVito's rol in It's Always Sunny in Philadelphia.

10 Danny DeVito aan de redding

Kailtin Olson, Rob McElhenney, Danny Devito en Charlie Day uit It's Always Sunny In Philadelphia staan in Paddy's Pub
Kailtin Olson, Rob McElhenney, Danny Devito en Charlie Day uit It's Always Sunny In Philadelphia staan in Paddy's Pub

Toen It's Always Sunny in Philadelphia voor het eerst werd uitgezonden, was het minder dan succesvol. FX was zelfs klaar om de stekker uit de show te trekken. Dat was tenminste het geval totdat de kinderen van Danny DeVito het nieuws hoorden. Grote fans van de show, de kinderen van de acteur - Lucy, Gracie en Jacob - moedigden hun beroemde vader aan om een kans te wagen op de serie. Hij verplichtte, in feite het redden van de show.

9 Net als de rest van de cast, houdt DeVito ervan om Lib te adverteren

Veel acteurs houden ervan om hun tekst te improviseren, vaak als een eenmalige gebeurtenis in een verder zwaar gescripte productie. Maar Always Sunny is grotendeels geïmproviseerd. Dienovereenkomstig houdt Danny DeVito ervan om belachelijke regels te riffen, waardoor zijn co-sterren in lachen uitbarsten. Bijvoorbeeld, in de aflevering van seizoen 4 "America's Next Top Paddy's Billboard Model Contest", ad-libt DeVito de regel, "the clothes off pose off".

Kaitlin Olson, die de voormalige dochter van de acteur in de show speelt, vertelde Yahoo: "Danny is een ham, en alles komt heel natuurlijk voor hem, dus hij hoeft niet veel voorbereiding te doen. Hij kan gewoon kom opdagen en slenter naar binnen op het laatste moment en ga. Dat laat veel tijd over om gewoon te rotzooien."

8 Het verhaal achter "die" beruchte bankscène

Er is geen gebrek aan momenten op Always Sunny die kijkers verbijsterd achterlaten. Een zo'n moment komt in seizoen 6's "A Very Sunny Christmas", wanneer DeVito berucht volledig naakt uit een leren bank komt. In een interview op The Jonathan Ross Show legde hij de moeilijkheid (en het ongemak) uit bij het uitvoeren van de scène.

"Ik denk dat het wel goed komt, maar je realiseert je niet dat je in een kamer zult zijn met een cocktailparty met zo'n honderd mensen die je nog nooit eerder hebt gezien… Ik moest naar buiten komen van die bank als vier of vijf keer, "legde hij uit. "Dus de eerste take kom ik heet, heet, heet, heet uit de bank en er is een clip op YouTube die je kunt zien waar ze naar me kijkt als [geschokt]… Ik moest terug in de bank!"

7 Hij zal bijna elke verhaallijn doen die de schrijvers aan hem vertellen, hoe ziek ook

Van alle acteurs op Always Sunny doet niemand zo losbandige WTF-scènes als Danny DeVito. De schrijvers hebben de ervaren acteur alles laten doen, van zichzelf in de hand desinfecteren tot het opsluiten in een hondenkooi.

In een interview in 2015 met Jimmy Kimmel vroeg de presentator DeVito of hij ooit een verhaallijn moest afwijzen die de schrijvers hem voorschotelden. "Dat zal ik niet doen? Ik?!" grapte de acteur en voegde eraan toe: "Ik kwam naakt uit de bank voor Kerstmis! Over wie heb je het?"

6 Nou, behalve deze verhaallijn

Voor de allereerste keer moest DeVito een van de voorstellen van de show afwijzen. Als een aprilgrap stuurden de schrijvers hem een nepscript met een bizarre verhaallijn voor Frank Reynolds. Het complot zag Frank naar de gevangenis gaan, waar hij herhaaldelijk wordt aangevallen en zich aansluit bij een blanke supremacistische bende.

Zoals Glenn Howerton, die Dennis speelt, zei in een Reddit AMA: "En we stuurden hem het script voor April Fools Day en zorgden ervoor dat het er allemaal legitiem uitzag. En dat was de eerste keer dat hij ons belde en zei: 'Ik kan dit niet jongens.'"

5 "The Gang Buys A Boat" bevat de echte boot van DeVito

Het is altijd zonnig in de boot van Philadelphia
Het is altijd zonnig in de boot van Philadelphia

De aflevering "The Gang Buys a Boat" van seizoen 6 bevat een van de meest beruchte scènes in de geschiedenis van Sunny. Die scène is natuurlijk "de implicatie", die de status van Dennis Reynolds als sociopaat (en potentiële Ted Bundy-achtige figuur, maar dat is een gesprek voor een andere dag …).

Maar dat is niet het enige opmerkelijke nieuws over de aflevering. De boot die de bende koopt, is eigenlijk van Danny DeVito in het echte leven en gezien de waardeloze vorm waarin het zich bevindt, kunnen we het niet helpen, maar we vragen ons af of de acteur zijn innerlijke "randklasse" Frank Reynolds weg van de camera kanaliseert.

4 Deze scène heeft hem bijna vermoord

Danny DeVito verdrinkt bijna in It's Always Sunny in Philadelphia
Danny DeVito verdrinkt bijna in It's Always Sunny in Philadelphia

Over "de implicatie" gesproken, seizoen 11's "The Gang Goes to Hell" toont eigenlijk een uitvoering van Dennis' gruwelijke scenario wanneer de bende op een cruise gaat. Buiten de camera waren de dingen net zo donker als de capriolen op het scherm. In een ommekeer die heel goed een bijna zonnig complot zou kunnen zijn, stierf Danny DeVito bijna tijdens het filmen van een onderwaterscène.

Zoals Frank stelt in het eerder genoemde "The Gang Buys a Boat", kan hij niet zinken, alleen drijven. Dit is eigenlijk het geval voor DeVito in het echte leven. Vervolgens moest hij voor de scène worden verzwaard, bijna verdrinkend. "Hij ging nergens heen en had een blik van paniek in zijn ogen van: 'Dit is het einde, deze jongens hebben me vermoord'", vertelde co-ster Charlie Day aan Conan O'Brien. Gelukkig kon de bemanning hem redden.

3 We kunnen de show bedanken voor DeVito's Twitter "Trollfoot"

Iedereen die Danny DeVito op Twitter volgt, zal zich terdege bewust zijn van zijn "trollfoot", en dat is precies hoe het klinkt: foto's van de ogreish voet van de acteur. We hebben Always Sunny te danken voor deze kiekjes, aangezien de "trollfoot" is vernoemd naar het personage dat DeVito speelt in "The Nightman Cometh", een musical die voor het eerst te zien is in de titulaire aflevering van seizoen 4.

"Dus ik nam een foto van mijn voet in het theater, denk ik, en ik noemde het 'Trollfoot' omdat ik de trol speelde in 'The Nightman Cometh'," legde DeVito uit aan Forbes."Ik ben blij om het te doen. Ik vind het geweldig dat mensen het leuk vinden en dat ze erop reageren. Ik ga ervoor zorgen dat ze blijven komen, of je het nu leuk vindt of niet."

2 Het is een familieaangelegenheid voor DeVito

Zoals veel fans weten, verscheen DeVito's dochter, Lucy, in een aantal afleveringen van Always Sunny. Ze was met name in een nogal smakeloze scène in "Dennis and Dee Get a New Dad" van seizoen 2, waarbij Frank haar in een restaurant uitcheckt.

Maar ze is niet het enige lid van de familie van de acteur die in de show te zien is geweest. DeVito's schoonvader, Phil Perlman, die de vader is van zijn vrouw Rhea Perlman, verscheen in de aflevering "The Gang Exploits a Miracle" van seizoen 2 waarin hij een oudere man speelt met een I. V. Helaas is Perlman in 2015 overleden.

1 Hij heeft het geweldig op de show

Tot grote vreugde van de fans geniet DeVito enorm van zijn tijd in de show en is hij niet van plan ooit te stoppen. "We gaan door. Ze zitten aan me vast! Ik ben hun vader en ze kunnen er niets aan doen, "zei de acteur enthousiast in een interview met Forbes. We kunnen niet wachten om te zien in welke andere absurde situaties de schrijvers de energieke zevenjarige in de volgende zullen plaatsen.

Aanbevolen: