10 vergeten ABC-familieshows uit de jaren '90 en '00

Inhoudsopgave:

10 vergeten ABC-familieshows uit de jaren '90 en '00
10 vergeten ABC-familieshows uit de jaren '90 en '00
Anonim

Het is 1999 en je komt net thuis van school. Je gooit je rugzak in de gang (hier wordt je moeder GEK van, stop hiermee!) en pak je favoriete snack uit de kast - Dunkaroos of Potato Stix, iemand? Plof neer op de tv, je bent klaar om een lading te nemen van de extreem belastende dag die je had. 5e leerjaar is geen grap! Je weet precies wat je zal helpen ruimte te maken: je favoriete tv-programma's. En je weet precies welke wanneer aan zijn, want dat weet je natuurlijk wel. Je zou de line-up van programma's van een half uur die van 16.00 uur tot 20.00 uur werden uitgezonden, uit je hoofd kunnen opnoemen. Je zakt wat dieper weg in de bank en klikt de afstandsbediening op de tv. Ahhh. Dit is het leven.

Als dit je bekend in de oren klinkt, ken je ABC Family - of moeten we zeggen, Fox Family, zoals het was toen gebeld. Deze shows waren je naschoolse vrienden voor die tween jaren, maar nu ben je waarschijnlijk vaag over de details. Laat ons uw geheugen opfrissen! Hier zijn 10 vergeten ABC Family-shows uit de jaren '90 en '00.

10 'Staat van Genade'

Voordat Alia Shawkat geliefd was vanwege haar vertolkingen van Maeby in Arrested Development en Dory in Search Party, speelde ze als Hannah in State of Grace. Niet alleen dat, maar haar costar was een jonge Mae Whitman, die later bekend zou worden door haar rollen in Parenthood and Arrested Development (waar ze herenigd werd met Shawkat).

9 'Zo weinig tijd'

Het is moeilijk te geloven dat Mary Kate en Ashley tijd hadden om een tv-show te filmen, gezien hoe druk ze in deze tijd ongeveer een ontelbare films aan het filmen waren. In een soort self-fulfilling prophecy duurde So Little Time slechts van 2001 tot 2002, waardoor de naam van de show … behoorlijk toepasselijk.

8 'The Brendan Leonard Show'

De Brendan Leonard Show is het soort show dat nu nooit op televisie zou komen. Brendan Leonard had eigenlijk een vriendengroep met enkele inside-moppen die ruwweg vertaald werden naar videoschetsen, en de show was een verzameling grappen, stukjes en personages die geen verbindend thema hadden. Het was dom, frivool en absoluut geweldig.

7 'Geschakeld!'

Geschakeld! was een schat van een vroege reality-tv-show. Elke aflevering, die van 2003 tot 2004 liep, bevatte twee tieners uit verschillende delen van het land die van plaats wisselden om te zien hoe het leven was voor andere kinderen van hun leeftijd. De tieners woonden in het huis van de andere persoon en gingen naar buitenschoolse activiteiten van de andere persoon, waaronder sportoefeningen, orkestrepetities en zelfs feesten.

6 'Grote Pretenders'

Great Pretenders is een van de shows waarbij je je afvraagt wie het uit de lucht heeft gehaald en om welke reden. In dit spelshowformaat synchroniseerden en dansten individuen en ensembles op hun favoriete liedjes, waarbij ze de originele artiesten zo goed mogelijk navolgden, en de act met de beste uitvoering won prijzengeld. Alles wordt tegenwoordig opnieuw opgestart - waarom niet Great Pretenders?!

5 'Grote Wolf op de campus'

1999 tot 2002 waren jusjaren voor ABC Family, of Fox Family zoals het toen heette. Het uitgangspunt? Een tienerjongen werd gebeten door een weerwolf tijdens een kampeervakantie met het gezin, en nu, deels wolf, moet hij vechten tegen zombies, vampiers, geesten en andere dreigende wezens om zijn stad veilig te houden. Ach, tv-programma's. Ze maken ze gewoon niet meer zoals vroeger.

4 'The Zack Files'

Gebaseerd op de gelijknamige boekenreeks, volgt The Zack Files een jonge jongen die veel paranormale activiteit aantrekt. Hij heeft vaak problemen met de bovennatuurlijke entiteiten die hem achtervolgen, en zijn drie beste vrienden staan aan zijn zijde om hem te helpen. De show bevat een jonge Jake Epstein, die later bekend zou worden door zijn rol in Degrassi.

3 'The New Addams Family'

De bende is allemaal hier in The New Addams Family. Morticia, Gomez, Wednesday, Pugsley, Lurch, Uncle Fester en, natuurlijk, Thing doen hun oude spookachtige trucs in deze reboot die liep van 1998 tot 2001. Sommige afleveringen zijn remakes van afleveringen van het origineel, terwijl sommige volledig nieuw en uniek voor het opnieuw opstarten.

2 'De kinderen uit kamer 402'

We mogen onze tekenfilmvrienden van The Kids of Room 402 niet vergeten. Van 1999 tot 2001 zagen we hoe deze dappere groep basisschoolleerlingen de beproevingen van de kindertijd doormaakte, waarbij hun lerares Miss Graves in elke aflevering de volwassen aanwezigheid op de achtergrond zorgde. Elke aflevering eindigde met een les of afhaalma altijd die tot stand kwam door de situaties in de afleveringen.

1 'Engste plekken op aarde'

Scariest Places on Earth was een documentaire reality-serie gehost door Linda Blair, wat gewoon een perfecte casting is (ze speelde Regan in The Exorcist). Het bevatte beelden van notoir spookachtige plaatsen over de hele wereld, met interviews en historische context. Wat doet Linda Blair tegenwoordig? Deze show zou geweldig zijn om nieuw leven in te blazen!

Aanbevolen: