10 keer dat Melissa McCarthy speelde in een film met haar man, Ben Falcone

Inhoudsopgave:

10 keer dat Melissa McCarthy speelde in een film met haar man, Ben Falcone
10 keer dat Melissa McCarthy speelde in een film met haar man, Ben Falcone
Anonim

Melissa McCarthy en Ben Falcone zijn een van de machtsparen in Hollywood die bekend staan om hun hilarische komediefilms. Ze ontmoetten elkaar in een improvisatietheater in L. A. in 1998, maar ironisch genoeg groeiden ze allebei op in Illinois. De twee begonnen te daten in hetzelfde jaar dat ze elkaar ontmoetten en trouwden zeven jaar later in 2005. In de tijd dat ze aan het daten waren, begonnen ze allebei aan hun carrière als acteur. Ongeveer zes jaar na hun huwelijk kreeg Melissa een grote rol in de komedie, Bridesmaids, en dat lanceerde hun beide carrières sinds Ben er ook een rol in had.

Gerelateerd: 10 weinig bekende feiten over Melissa McCarthy

Sindsdien heeft het powerkoppel samen ongeveer zes films gemaakt, samen in tien films gespeeld en hun eigen productiebedrijf gelanceerd. Ze hebben ook twee dochters samen, waaronder een van hen die in een aantal van hun films heeft gezeten. Hier zijn alle films waarin het beroemde stel heeft gespeeld en gemaakt.

10 'Bruidsmeisjes' (2011)

De eerste keer dat Melissa McCarthy met haar man in een film verscheen, was toen ze allebei schitterden in de hilarische film Bridesmaids. Melissa speelde een van de hoofdrollen terwijl Ben een kleinere rol had. Ze speelde Megan, een gekke maar zorgzame bruidsmeisje die voor de overheid werkt en dol is op Ben's personage, Air Marshal Jon. Je kunt zien dat de twee in het echte leven een stel zijn. Zelfs als ze veel gekke momenten samen in de film hebben, kun je nog steeds zien dat ze chemie tussen hen hebben en dat ze veel plezier met elkaar hebben.

9 'Identiteitsdief' (2013)

Identity Thief was de eerste keer dat Melissa een grote rol speelde in een film. Haar personage Megan had zeker een grote rol in Bridesmaids, maar de film werd omringd door de personages van Kristen Wiig en Maya Rudolph. "Melissa schittert in de film Identity Thief uit 2013 en Ben maakt een cameo in de film als Tony/Motel Desk Clerk", aldus Just Jared. De twee acteren in een korte scène, maar je kunt hun chemie zien in de paar minuten dat ze samen op het scherm staan. Hij zegt zelfs tegen het personage van Jason Bateman dat hij "zijn vrouw beter moet behandelen".

8 'The Heat' (2013)

The Heat is de tweede film waarin Melissa een grote rol speelt en zij speelt daarin samen met Sandra Bullock. "Melissa schittert in de film The Heat uit 2013 en Ben maakt een cameo in de film als de Blue Collar Man", aldus Just Jared. Ben speelt een man met wie Melissa's personage, rechercheur Mullins, uitging. Maar ironisch genoeg probeert haar personage het karakter van Ben te negeren en kwijt te raken, ook al zijn ze in het echte leven helemaal verliefd.

7 'Tammy' (2014)

Tammy is de eerste film waarin Melissa en Ben niet alleen acteurs waren. Tammy markeerde Bens regiedebuut en hij schreef ook de film. Melissa schittert in de titelrol van de film”, aldus Just Jared. Melissa hielp Ben ook bij het schrijven en produceren van de film. Naast het schrijven, produceren en regisseren van de film speelde Ben Tammy's baas, Keith Morgan. Hij was maar in een korte scène aan het begin van de film, maar ze zagen eruit alsof ze veel plezier hadden bij het maken ervan, vooral toen Melissa eten naar hem gooide. Het is misschien wel de grappigste scène in de film.

6 'Spion' (2015)

Spy is een van de populairste films van het stel en heeft de hoogste beoordeling van al hun films met 95% op Rotten Tomatoes. Volgens Just Jared, "speelt Melissa in de film Spy uit 2015 en maakt Ben een cameo in de film als de American Tourist." Ben verschijnt maar een paar seconden in de film, maar het is een hilarisch moment wanneer hij Melissa's personage de weg vraagt aan Popeyes terwijl ze criminelen probeert te vangen.

5 'The Boss' (2016)

Samen met haar man schittert Melissa met Kristen Bell en veel beroemde acteurs in deze film. “The Boss is de tweede film die Ben regisseerde met Melissa in de hoofdrol. Hij schreef de film ook , aldus Just Jared. Naast het spelen van de hoofdrol als Michelle Darnell, schreef en produceerde Melissa deze film ook. Ben speelt de advocaat van Michelle als ze in de gevangenis zit en de twee hebben een wilde maar hilarische ruzie. De dochter van Melissa en Ben, Vivian, zit ook in de film en speelt de jongere versie van Michelle.

4 'Life Of The Party' (2018)

Life Of The Party is nog een van de populairste films van het stel. Het "is de derde film die Ben regisseerde met Melissa als hoofdrolspeler", aldus Just Jared. Ze schreven en produceerden de film samen terwijl Ben hem regisseerde en Melissa de hoofdrol speelde als Deanna Miles. Ben speelde ook een kleine rol in deze film en speelde een Uber-chauffeur genaamd Dale die Deanna meeneemt naar het huis van haar ouders nadat haar man haar heeft verteld dat hij wil scheiden.

3 'The Happytime Murders' (2018)

Van alle films van Melissa en Ben is dit misschien wel de gekste. Er zitten veel poppen in, maar het is zeker niet voor kinderen. Vrijwel alle scènes met poppen zijn ongepast, maar ze zijn hilarisch en het is niet verwonderlijk aangezien het paar bekend staat om hun humoristische grappen voor volwassenen. "Melissa schittert in de film The Happytime Murders uit 2018 en Ben speelt de rol van Donny in de film", aldus Just Jared. Het stel heeft het script voor deze film niet geschreven zoals hun andere, maar ze hebben het allebei geproduceerd.

2 'Superintelligentie' (2020)

"Superintelligence is Ben's vierde film in de regisseursstoel en Melissa speelt er ook in, hoewel hij deze film niet heeft geschreven", aldus Just Jared. Melissa speelt nog een hoofdrol als Carol Vivian Peters en haar man heeft ook een kleinere rol als Agent Charles Kuiper in deze film. Geen van beiden heeft deze film geschreven, maar ze hebben hem allebei geproduceerd.

1 'Thunder Force' (2021)

Thunder Force is de nieuwste film van het stel die in april op Netflix verscheen. Melissa speelt Lydia Berman, een superheld die bekend staat als The Hammer en speelt mee met de beroemde actrice Octavia Spencer, die Emily Stanton speelt, een andere superheld die bekend staat als Bingo. " Thunder Force markeert de vijfde samenwerking tussen Melissa en Ben, die de film heeft geschreven en geregisseerd", aldus Just Jared. Ben speelde Kenny in de film naast het schrijven, produceren en regisseren van de film en Melissa hielp bij de productie ervan. Het is de tweede film waarin hun dochter, Vivian, heeft gespeeld en ze speelt de jongere versie van het personage van haar moeder, Lydia.

Aanbevolen: