10 dingen over Tom Cavanagh's tijd op 'The Flash

Inhoudsopgave:

10 dingen over Tom Cavanagh's tijd op 'The Flash
10 dingen over Tom Cavanagh's tijd op 'The Flash
Anonim

Je hebt hem misschien gezien in Ed, Love Monkey of Trust Me, maar het was zijn vertolking van de antiheld Reverse-Flash in The Flash die Tom Cavanaghs carrière naar een heel nieuw niveau tilde. Afkomstig uit Ottawa, Canada, maakte de alumnus van de Queen's University lawaai in de Broadway-gemeenschap voordat hij zijn grote doorbraak maakte als Doug the Dog Guy in Providence.

Gerelateerd: alles wat Madeline Zima heeft gedaan sinds 'The Nanny'

Echter, onlangs heeft de ster het opgegeven met The Flash. Het kwam voor velen als een nogal schokkend nieuws, aangezien de show net zijn zevende seizoen heeft afgerond en op weg is voor seizoen acht. Om zijn zeven jaar spelen van de chaotische antiheld te vieren, volgen hier de tien feiten over Tom Cavanagh's tijd in The Flash.

10 Hij sloot zich aan bij 'The Flash' in 2014

Tijdens zijn zevenjarige ambtstermijn was Tom Cavanagh een van de vaste klanten van de serie sinds The Flash voor het eerst op The CW verscheen in oktober 2014. In die aflevering speelde hij Dr. Harrison Wells van S. T. A. R. Labs om Barry Allan te helpen zijn overdreven snelheid te beheersen en te gebruiken voor het grotere goed.

9 Hij was de regisseur van verschillende afleveringen

Tom Cavanagh toonde ook zijn regievaardigheid tijdens zijn tijd bij The CW. Hij was de regisseur van drie afleveringen: "The Once and the Future Flash" van seizoen 3, "Elongated Journey Into Night" van seizoen 4 en "What's Past Is Prologue" van seizoen 5.

Dat gezegd hebbende, dit was echter niet de eerste keer dat de Canadese acteur een aflevering voor een serie regisseerde. In de vroege jaren 2000 had hij ook drie regie-cameo's in Ed.

8 Helaas is het aantal kijkers per aflevering in de VS afgenomen

Helaas, ondanks al zijn hype en zoemende promotie, heeft niet elke vroege kijker van The Flash afgestemd op de laatste seizoenen. Hoewel de debuutaflevering geschiedenis heeft gescoord als de meest bekeken première van het streamingnetwerk sinds The Vampire Diaries in 2009, blijven de aantallen elk seizoen afnemen. Volgens Nielsen Media Research haalde de laatste aflevering van seizoen 7 niet eens meer dan 1 miljoen Amerikaanse kijkers bij de release.

7 Hij portretteerde ook zijn personage in verschillende crossover-afleveringen

Tom Cavanagh portretteerde zijn personage ook in verschillende crossover-afleveringen van andere DC-series. Hij heeft verschillende crossover-cameo's op Supergirl, Arrow en Legends of Tomorrow als zijn personage, Harrison Wells.

"Ik zou dat respect willen noemen voor de stripwereld, voor de mensen die onze show levend houden, voor de fans", herinnert de acteur zich over de muzikale cross-over. "Het is zoiets als: 'Kijk, we zitten niet achterover en herhalen de pilot,' dus ik denk dat je het argument kunt maken dat het hebben van een zangaflevering slechts een nieuwe versie van ons is die dingen vooruit en vooruit gaat."

6 Hij was niet betrokken bij grote studiofilms om zich op 'The Flash' te concentreren

Tijdens zijn tijd bij The CW besloot Cavanagh echter om zijn filmcarrière te onderbreken. Sinds Matt Osterman de dystopische film 400 Days in 2015 regisseerde, speelde hij niet meer in grote studiofilms. Nu hij zijn Flash-hoofdstuk afrondt, verwachten velen dat de acteur zal oppikken wat hij in zijn carrière had verlaten.

5 Hij gaf toe dat het uitbeelden van meerdere karakters moeilijk was

Een personage uitbeelden is één ding, maar meerdere persoonlijkheden nabootsen in één serie/film is iets anders. Dat maakte Cavanagh's baan in The Flash uniek en moeilijk, omdat hij de vele persoonlijkheden van Harrison Wells mocht portretteren, wat volgens hem een hele uitdaging is om te doen.

"De kans krijgen om in een show te zijn die in wezen een langlopende show lijkt te zijn, en niet steeds hetzelfde personage te hoeven spelen, verlies ik nooit uit het oog dat dat een enorm voorrecht is, " hij sprak lovend over de show.

4 Hij was 'blij' dat hij niet als de flitser werd gecast

Hoewel het zo'n eer is om de titulaire held te spelen, is Tom Cavanagh blij dat hij niet als The Flash wordt gecast, maar als zijn antiheld.

"Grant [Gustin] heeft brede schouders en hij zal naar mijn mening spectaculair worden als Barry Allen. Maar het is niet gemakkelijk", sprak de ster lovend over zijn co-ster Grant Gustin in een interview met Blastr.

3 Vóór 'The Flash' was hij al een goede vriend van Greg Berlanti, The Showrunner

Als je je afvraagt hoe Tom Cavanagh aan zijn rol in de serie is gekomen, komt dat door zijn langdurige vriendschap met de showrunner, Greg Berlanti. De twee kwamen al in 2004 samen toen Cavanagh de homoseksuele, drugsverslaafde broer portretteerde in een aflevering van Jack & Bobby. De twee ontmoetten elkaar opnieuw tijdens de set van Eli Stone, waar de Canadese acteur de vader van de titulaire held speelde.

2 Zijn intentie om te vertrekken

Zoals hierboven vermeld, heeft Tom Cavanagh de show nu verlaten na zeven seizoenen waarin hij de antiheld speelde. Niet alleen hij verliet de show, maar ook Carlos Valdes, de acteur van Cisco Ramon/Vibe, had hetzelfde traject gevolgd.

"Beide zijn ongelooflijke talenten die geliefde personages hebben gecreëerd waar fans en publiek over de hele wereld van zijn gaan houden. Daarom houden we de deur graag open voor terugkeer optredens ", zei showrunner Eric Wallace, zoals opgemerkt door Variety, terwijl ze hints geven over hun toekomstige comeback in de show.

1 Hoewel het oorspronkelijke plan echter was om na seizoen 6 te vertrekken

Interessant is dat hij zijn vertrek al in seizoen 6 aan het plannen was. Volgens het rapport zou hij zijn contract als reguliere serie in seizoen 6 beëindigen, maar hij stond erop de verhaallijn af te ronden in de eerste paar afleveringen van seizoen 7 in plaats daarvan vanwege de pandemische beperking.

Aanbevolen: