De grootste beroemdheid onthult over Jada Pinkett-Smith's 'The Red Table Talk

Inhoudsopgave:

De grootste beroemdheid onthult over Jada Pinkett-Smith's 'The Red Table Talk
De grootste beroemdheid onthult over Jada Pinkett-Smith's 'The Red Table Talk
Anonim

Red Table Talk is de show van Facebook Watch, gepresenteerd door actrice Jada Pinkett Smith, haar dochter Willow Smith, en haar moeder Adrienne Banfield-Norris De show opent openhartig over het persoonlijke leven van de Smiths, maar de drie dames nodigen ook beroemdheden uit om serieuze problemen te bespreken en geruchten op te helderen. Op RTT leer je dat Willow Smith polyamoreus is. Je ontdekt ook dat de ex-vrouw van Pinkett Smith en Will Smith, Sheree Fletcher, een moeilijke relatie hadden, waardoor Fletcher aan Pinkett Smith vertelde: "B, jij woont in een huis dat ik heb uitgekozen." Haar reactie? "Het is nu mijn huis."

Ook Will Smith en Pinkett Smith openden over een interventie met hun zoon, Jaden Smith, omdat hij niet genoeg at. Insider meldde dat Will Smith zich herinnerde dat de huid van zijn zoon grijs was en donkere kringen onder zijn ogen. Mensen waarderen RTT omdat de Smiths niet bang zijn om hun ongemakkelijke waarheden te onthullen, en je krijgt ook de kans om je favoriete celebs te zien in een veilige ruimte waar ze hun verhalen kunnen delen. Hier zijn tien van enkele van de grootste onthullingen van beroemdheden op Red Table Talk.

10 Kid Cudi

Rapper Kid Cudi sprak over zijn geestelijke gezondheidsproblemen op de RTT en hoe het leven bergafwaarts voor hem begon te gaan. Hij voelde zich onder druk gezet om iemand te zijn waar een hele generatie naar opkeek, en hij beschouwde zichzelf niet als die persoon. Hij stelde zijn leven gelijk aan iemand die komedie speelde, maar zich ellendig voelde. Kudi beschreef zijn leven als een show. Kudi vertelde ook over zijn worsteling met zijn cocaïneverslaving, depressie en het omgaan met de dood van zijn vader toen hij 11 was. Cudi is nu clean en over vaderschap en het opvoeden van zijn dochter.

9 Jessica Alba

Op RTT besprak actrice Jessica Alba opmerkingen over foto's die ze met haar kinderen deelde als 'kindermishandeling'. Haar kinderen droegen maskers terwijl ze in Alba's voertuig zaten tijdens een familie-uitstapje in juli 2020 en Alba kreeg veel kritiek omdat ze zei dat zij en haar familie consequent maskers droegen. Alba was gefrustreerd dat moederschap iets is dat mensen politiseren. De hele aflevering was gericht op wat zij mommy-shaming noemden, en model Ashley Graham sloot zich ook aan bij dit segment en verklaarde dat mensen haar bekritiseerden omdat ze haar kind in het openbaar borstvoeding gaf.

8 Demi Moore

Net als Cudi worstelde actrice Demi Moore ook met drugsverslaving, in het bijzonder cocaïne. Dat onthulde ze in 1984 tijdens het filmen van 'Blame it on Rio'. dat ze bijna een gat door haar neusgaten had gebrand. Moore moest tijdens haar jeugd het hoofd bieden aan de alcoholverslaving van haar moeder en meerdere zelfmoordpogingen. Haar dochters, Tallulah en Rumer, voegden zich tijdens deze aflevering ook bij Moore. Nadat Moore zich in 2011 afscheidde van Ashton Kutcher, sprak Tallulah drie jaar lang niet met haar moeder.

In die tijd speelde Rumer een diplomatieke rol en hielp hij de vervreemde familie te communiceren. Rumer vertelde ook dat haar moeder met spoed naar het ziekenhuis werd gebracht nadat ze een dosis lachgas en cannabis had genomen. Tallulah vertelde over haar alcoholverslaving die leidde tot alcoholvergiftiging. Vanaf 2019 was Moore acht jaar clean.

7 Chelsea Handler

Comedienne en talkshowhost Chelsea confronteerden White privilege op RTT. Ze gaf toe dat ze geen komische carrière zou hebben zonder White privilege. Handler verklaarde verder dat ze haar talkshow Chelsea Lately niet zou hebben gehad op E!, die liep van 2007-2015, als ze niet blank was geweest, en dat zwarte vrouwen nooit een show hadden kunnen krijgen waarin werd besproken hoe stom beroemdheden zijn.

Handler vermeldde ook hoe de samenleving zwarte vrouwen al eeuwenlang had gedefinieerd aan de hand van hun haar en lichaam. Handler deelde vervolgens een verhaal over hoe ze een zwarte vrouw omhelsde die een lied zong dat de schoonheid van haar optreden complimenteerde en haar vervolgens op haar achterwerk sloeg. Handler zei dat zelfs als je geen slechte bedoelingen hebt, bepaald gedrag nog steeds verkeerd is.

6 Ayesha Curry

Ayesha Curry, de vrouw van de professionele basketbalspeler Steph Curry en haar familie, verscheen op RTT en besprak zaken als angst, racisme en alle vrouwelijke aandacht voor hun basketbalspeler-echtgenoten. Curry ving veel flauwekul nadat ze op RTT bekende dat ze wenste dat ze ook mannelijke aandacht had. Mensen twijfelden aan haar loyaliteit en vroegen waarom ze zelfs maar aandacht zou willen als haar man Steph Curry is.

Sommige mensen verdedigden haar standpunt. Een Twitter zei dat mannen geen relatie konden hebben met moeders die wakker worden en zich afvragen of ze nog steeds mooi zijn. Tijdens de Mental He alth Awareness Month in 2019 zei Curry dat ze open zou moeten kunnen zijn over haar emoties en dat ze nooit iemand is geweest om ze op te sluiten.

5 Alicia Keys

Alicia Keys onthulde dat de grootste misvattingen zijn dat ze gelukkig is en dat ze sterk is. In 2019 was ze emotioneel in een veel betere ruimte toen ze op RTT ging. Dat was echter niet altijd het geval voor Keys. Ze worstelde met haar eigenwaarde en het loslaten van giftige mensen. Keys opende ook over haar huwelijk met Swizz Beats. Ze had het niet over geruchten dat ze een huizenbreker zou zijn en bij producer Swizz Beatz zou zijn terwijl ze nog getrouwd was. Keys sprak echter liefdevol over haar man die hem 'de lucht' noemde, en zei dat zijn dromen groot waren, zelfs belangrijker dan de hare, en dat ze elkaar in evenwicht hielden.

4 Gabrielle Union

Het schokte de wereld om erachter te komen dat Gabrielle Union en Pinkett Smith een 17-jarige vete hadden. De twee actrices haalden de zaken eruit en hadden een emotioneel face-to-face. Pinkett Smith onthulde dat de twee nooit vrienden waren maar partners, en op een gegeven moment loste deze kennismaking op. Ze wisten allebei dat er spanning tussen hen was, maar ze konden hun vingers er niet op leggen waarom. Pinkett Smith onthulde dat ze allebei te veel trots en onzekerheid hadden om hun problemen aan te pakken. Ze hebben nooit contact met elkaar gezocht om erachter te komen of de twee echt ruzie hadden of dat de industrie de twee tegen elkaar probeerde op te zetten.

3 Ciara

Zangeres Ciara en de vrouw van voetballer Russell Wilson onthulden dat ze na haar breuk met rapper Future huilde onder de douche omdat ze niet op de gelukkigste plek was. Na de splitsing vroeg Ciara de voogdij over hun zoon aan omdat Future een nalatige vader is. Ze zei ook dat Wilson er geen problemen mee had om op te staan en besprak de schoonheid van het opnieuw vinden van liefde.

2 Jordyn Woods

Jordyn Woods is de voormalige beste vriend van Kylie Jenner. Woods en de Kardashian-Jenner-familie kregen ruzie omdat Woods naar verluidt een relatie had met de vader van Khloe Kardashian's kind, Celtics-basketbalspeler Tristan Thompson. Jordyn Woods vertelde over deze beproeving op RTT. Woods verklaarde dat ze geen huizenbreker was en dat ze nooit zou proberen iemand van wie ze hield pijn te doen.

Woods ontkende in het openbaar met Woods gezoend te hebben of hem een lapdance te geven. Ze vertelde ook dat zij en Thompson niet naar een slaapkamer of badkamer gingen en in een openbare ruimte verbleven. Khloe Kardashian zei dat Woods loog en dat ze haar familie ruïneerde.

1 Will Smith

Geruchten over het huwelijk van de Smiths circuleren al jaren. Mensen vroegen zich af of ze een open huwelijk hadden of dat ze swingers waren, of wat voor soort huwelijk ze hadden. Pinkett Smith bracht zichzelf in 2020 naar RTT en haar man, Will Smith. Pinkett Smith onthulde dat ze een "verstrengeling" had met R&B-zanger August Alsina.

Mensen gingen er altijd van uit dat Pinkett Smith als ondersteuning diende in Alsina's strijd met een pillenverslaving, maar er gebeurde meer dan wat mensen wisten. Een emotionele Will Smith bevestigde dat hij en zijn vrouw rond deze tijd uit elkaar gingen. Hoewel hij bevestigde dat de twee klaar waren om ermee op te houden, debatteren mensen nog steeds over de vraag of Pinkett Smith overspelig was of niet.

Aanbevolen: