Alles 'Hacks'-ster Hannah Einbinder heeft gezegd over werken met Jean Smart

Inhoudsopgave:

Alles 'Hacks'-ster Hannah Einbinder heeft gezegd over werken met Jean Smart
Alles 'Hacks'-ster Hannah Einbinder heeft gezegd over werken met Jean Smart
Anonim

HBO's Hacks speelt zich af in de comedyscene van Las Vegas, waar ene Deborah Vance (Jean Smart), een ouder wordende komiek (van de Joan Rivers en Phyllis Diller ilk), worstelt om relevant te blijven in een comedywereld die zo heel anders is dan die waarin ze opkwam. Betreed een jonge down-and-out tv-schrijver genaamd Ava (Hannah Einbinder) die zojuist is "geannuleerd" vanwege een opmerking die ze maakte die van slechte smaak was en die dringend een baan nodig heeft. Bij gebrek aan andere vooruitzichten op een baan, gaat ze de uitdaging aan om nieuw materiaal voor Deborah te schrijven om haar te helpen concurrerend te blijven.

De twee hebben een slechte start, waarbij ze allebei denken dat ze geen relatie kan hebben met de ander. Terwijl ze elkaar leren kennen, ontwikkelen ze een vriendschap die rijk is aan komische chemie, genegenheid en wederzijds respect. Hannah Einbinder en Jean Smart zijn meeslepend als een vreemd koppel dat niet bij elkaar past, en het blijkt dat hun IRL-dynamiek niet veel anders is. Hier is alles wat Hacks-ster Hannah Einbinder heeft gezegd over het werken met Jean Smart.

10 Ze belde haar voor de auditie

Hannah herinnert zich dat ze erg nerveus was voor haar auditie als Ava. Jean was al ingeplugd in de rol van Deborah Vance en had met een paar andere actrices voor Ava gelezen, dus Hannah wist niet wat ze moest verwachten. Ze zegt dat Jean haar de avond voor de auditie heeft gebeld ("omdat ze de meest stijlvolle vrouw ter wereld is") om een bemoedigend woordje te zeggen en haar opwinding te uiten om samen te lezen.

9 Hun auditie samen was een beetje vreemd

Vanwege de zware COVID-beperkingen op het moment van de auditie, legt Hannah uit dat de twee de scène samen moesten lezen van over twee stukken dik plexiglas, waardoor het moeilijk was om met elkaar in contact te komen, zoals ze anders hadden kunnen doen. Jean ging voor Hannah aan de slag bij de producers, zei dat ze haar favoriet was en smeekte hen om haar te casten.

8 Ze is een dierbare vriendin en mentor

De twee kunnen het goed met elkaar vinden, in tegenstelling tot hun personages in de show (in het begin). Samen grappen makend in interviews en ad-libbing stukjes en karakters, Hannah en Jean lijken oude vrienden. Hannah heeft gezegd dat ze zoveel bewondering heeft voor Jean en dat ze ongelooflijk veel geluk heeft met haar als vriend en mentor.

7 Hun vriendschap is 'zo liefdevol en geweldig'

Het paar gutst vaak over elkaar in interviews samen en heeft niets dan de hoogste lof voor elkaar. Terwijl Jean Hannah's vriendelijkheid en "wijsheid die haar leeftijd te boven gaat" bewondert, prijst Hannah Jean omdat hij zoveel kracht en mededogen heeft. Hannah legt uit dat dit bij hun vriendschap hoort, omdat het gewoon "zo liefdevol en geweldig" is.

6 Hun levensechte dynamiek is vergelijkbaar met die op het scherm

Een deel van de vreugde van het kijken naar het eerste seizoen van Hacks is om te zien dat Ava en Deborah in het begin zoveel minachting voor elkaar hebben, om alleen maar hechter te worden omdat ze ontdekken dat ze meer gemeen hebben dan ze aanvankelijk dachten. Hun vriendschap wordt er een van wederzijds respect en oprechte genegenheid, en Hannah zegt dat dit precies is hoe ze ook buiten het scherm zijn.

5 Ze roosteren elkaar

Hannah legt uit dat het even wennen was om gemeen tegen elkaar te zijn op het scherm. Voordat ze elkaar heel goed kenden, zegt ze, zouden ze zich schuw tegenover elkaar verontschuldigen als ze niet op de camera waren voor de beledigingen die ze elkaar tijdens de scène hadden uitgescholden. Nu, zegt Hannah, roosteren ze elkaar in het echte leven net zo vaak als in de show.

4 Ze bewonderen veel van dezelfde komieken

Toen ze in een interview werden gevraagd om hun komische invloeden te noemen, ad-libden Hannah Einbinder en Jean Smart met elkaar over veel van hun komische idolen. Jeanine Garafolo was er een, die deel uitmaakte van Hannah's inspiratie voor het karakter van Ava, en Hannah en Jean waren het er ook over eens dat ze de "koninginnen" van komedie Phyllis Diller en Joan Rivers verafgoden.

3 Ze zou uitblinken in Standup

Wanneer het paar samen wordt geïnterviewd, wordt Jean Smart meestal gevraagd of ze ooit heeft geprobeerd stand-upcomedy te maken zoals haar personage, stand-upsuperster Deborah Vance. Ze legt snel uit dat opstaan te angstaanjagend voor haar is, maar Hannah weerlegt dit en zegt dat Jean Smart alles kan en dat ze geweldig zou zijn in opstaan. Ze complimenteert haar timing en perfecte levering en staat erop dat het nog maar één ding is waar Jean Smart ongelooflijk in is.

2 Ze wil met Jean naar Vegas gaan

Hacks vindt plaats in de glinsterende stad Las Vegas, dus natuurlijk worden Jean en Hannah vaak gevraagd naar hun echte mening over de feeststad. Hannah legt uit dat ze Vegas niet leuk vindt omdat het aanvoelt als een plek die gebouwd is voor mannen en dat het tegemoet komt aan mannelijke verlangens, maar geeft al snel de waarschuwing dat ze met Jean op Vegas-trip zou gaan om te roken, drinken en gokken. Wij ook, voor de goede orde!

1 Ze houdt van haar in HBO's 'Watchmen'

Terwijl ze Jean Smart en haar capaciteiten als artiest prees, gutst Hannah: "Is ze daar niet geweldig in? Is ze daar niet geweldig in, naast dat ze geweldig is?" Ze gaat verder met te zeggen hoe knap Jean eruitziet als een no-nonsense, gewapende FBI-agent Laurie Blake en herha alt hoeveel ze haar acteerwerk bewondert. Ze denkt dat Jean 'alles kan', hoewel Jean haar hetzelfde compliment terugstuurt.

Aanbevolen: